Yaklaşık 10 Aydır hayatımda biri var ve biz onunla adam akıllı hiçbir şey yapamıyoruz.

Kötü ne demiş sana da "tabii sen değer görmemişsin" diye saldırıyorsun?
Bu arada üyeye bakmadım bile, yorumları görüp yazdım.

Karakteri öyledir, bazıları detaylara takılmıyor veya gerçekten sizi sevmiyor da olabilir. Belli ki olamiyorsunuz zaten neyi zorluyorsunuz ?
Evlenince tartışmadan sonra iyi geceler canımlar dönmeyecek. Beş karış suratla yastığını alıp salonda yatacak ya da kavga uzayacak. Hazır mısınız bunlara

Zaten evlenip boşanan biri olarak bilmeniz gerekirdiki erkekler tripten anlamaz erkekler ince mince düşünmez bişey istiyorsan ağzınla soyliceksin nadir düşünceli romantik birine denk gelmez sizde bana çok nazlı geldiniz kusura bakmayın sizin adınıza konuşmuyorum bizlerden çok var etrafta biraz daha açık olun kavga trip yönelik davranmayin

Konuştum canım inan kaç kere . Ondan en sonunda bu patlamam

Zaten aktivite yapmışsınız yemek de yemişsiniz üstüne bir de tatlı yemek istememiş olabilir çoğu erkeğin tatlıya bir düşkünlüğü yok, içi almamıştır.
Ama 10 aydır içtiğiniz sigarayı bilmemesi bana da tuhaf geldi. Sigara içmeyen biri olsa okey derdim.
Yine de büyük şeyler değil. Siz sanırım daha ince düşünceli, süprizli kişilerden hoşlanıyorsunuz.

çocuğu sevmiyorsunuz sevseniz fiziksel özelliklerini sıralamazdınız kaktüs olsa gül gibi anlatırdınız. Kriterlerinde değilse neden berabersiniz?

Daha once bosanmis bir kadin olarak, tekrar hata mi yapmak istiyorsunuz? O halde iliskinize devan edin, gözlerinizi de kapatin.

Neden her şeye tamam diyorsunuz?
Daha 25 yaşındasınız ve zaten mutsuz bir evliliği deneyimlemişsiniz. Bu yaşta sevmediğiniz biriyle koştur koştur evlenmeye çalışmanızın sebebi ne? Hayatınızın hiç mi kıymeti yok?

2. Evliliği düşünen biri olarak çok fazla şeyi alttan alıyorsunuz. Kriterler uymuyor, erkek gibi görmüyorum diyorsunuz. Huylarını sevmiyorsunuz.
Bide üstüne balayı için polis evi şu bu.
Bile bile lades bu. Niye insan boşanmak için 2. Defa evlenmeyi düşünür ki. Yaşınız çok genç. Alttan almak için hiçbir sebep yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…