- 3 Ekim 2023
- 50
- 14
- 3
- Konu Sahibi karmasikgirl98
Öncelikle merhaba arkadaşlar 25 yaşında boşanmış genç bir kadınım . Yaklaşık 10 Aydır hayatımda biri var. Ve biz onunla adam akıllı hiçbirşey yapamıyoruz. Dün örneğin sinemaya gittik yemek yedik dedimki tatlı ısmarliyim . Yok spor yapıcam eve gidince yok tokum . Mızmızlanıp duruyor hep böyle ve bana o yüzden erkekside gelmiyor duyguda hissedemiyorum . Mesela istiyorumki yemek söylücez hayatımdaki insan desin ki canın neler ister şunu da söyleyelim bunu da söyleyelim bunda tık yok. Afedersiniz çıktığımız zaman ne kadar ki sanki . Onun mesleği polis ve 30 yaşında.Bu olaydan sonra sinir oldum ve direk eve gittik . Sgaralarımız bitmişti dediki sgara alayım sen ne içiyordun . Ya 10 ay olmuş sen benim ne içtiğimi hala nasıl bilmezsin . İstemiyorum dedim. Arabanın kapısını sertçe vurdu gitti kendine almış bana almamış. Bastı gaza eve bıraktı beni . Bende yanına giderken ona turşu kurmuş tatlı falan yapmıştım aldım poşetimi o kapı öyle kapanmaz böyle kapanır diye sertçe vurdum eve gittim . Mesaj atmış hiçbirşry olmamış gibi eve geldim canım sonra 2 saat sonra iyi geceler canım seni kırdıysam kusura bakma diye . Ya herşeyine tamam demişim balayında polis evinde kalalım demiş tamam demişim herşeye tamam diyorum ama benim hakettiğim değer bu değil . Normalde kriterim bile değil . Boyunun kısalığı dış görünüşü odunluğu herşeyi boşvermiştim temiz çocuk namazında niyazında beni kısıtlamıyor diye ama çok doldum.