Yakışır..

Abla son seçimlerde bile tansiyon o kadar yüksekken durumlar belliyse eğer, hangi güçlü aday olabilir ki dengeyi değiştirecek?

Muhakkak birisi olacaktı ipekcim,hala hazmedemiyorum olanları,yaşananları :ssz:

Alevi vatandaslarin ne olursa olsun vazgecmezidir CHP.
Ama, Kilicdaroglu, Almanya da alevi dernegi ile konustu neredeyse bir kovmadiklari kaldi adamlarin..
Kilicdaroglu dernegi aciklama yapmadan terketti.
Dernek yetkilileride " kesinlikle Ihsanoglu na oy vermeyiz" aciklamasi yapttilar.

Bastan beri diyorum, CHP resmen kendi ayagina SIKTI.
Birileri, sirf Erdogan in muhafazakar yönü icin oy ladigini zannederek o yönde kurdu plani ve o yönde bir aday cikardirtti ama sorun CHP tabanini yok saydilar.
CHP bütün savunduklari ile taban tabana zit bir insani aday yapti ve artik bugünden sonra söyleyecegi hicbirsey önemli olmayacak, herzaman bu yaptigi getirilip önüne konulacak.

Benim hayatı boyunca hiç oy kullanmamis abim bile evet doğru budur diyip geçen seçimlerde kullanmıştı. Ne kadar ayrılık olsa da bu adamın gelmesinde bir hayr var ki geliyor. Ayrıca ooooooooo tanıdığım o kadar çok CHP'li ve MHP'li varki hepsi RTE'yi destekliyor. Adam yaptı, yapıyor diyorlar, en basitinden hayat daha da kolaylaştı. Bknz:Metro, Metrobüs, Marmaray ( 3.kopru, 3.havalimani ), iş imkanları da çok arttı çok. Fakir halk zenginlesmeye de başladı. Bknz:toprak sahipleri, gecekondu sahipleri...

Bi şeyler yapıldı. Ben Bekarken ramazan ayında Kadıköy iskeleden tam 6 saatte Maltepe'de olmuştum. Sırf bi yerde tikaniklik var diye Saat 22.30'da evde olmuştum. Ama artık öyle mi? Ohh öyle rahat ki. Çok mutluyum bu konuda. ..

yolların yapılması iyi olduda..fakir hala fakir çevremde 15 sene öncesi herkez ne ise şimdide aynı..
yalnız kızkardeşimin mahallesinde koçasıda olan 4 ,5 çocuklu hanımlara maaş bağlanmış..şimdi kocalarınıda boşamayı düşünüyorlarmış:44::44::44:

cryptic;
KAdinlara maas baglanmasi cok güzel bir uygulama.
Hele hele cok cocuklu kadinlara.
MAas baglandi diye kocasindan bosanacak kadin ise kendi kararini uyguluyor.
Hükümet " aman bunlara para mara vermeyeyim, sonra kocalarini bosarlar" demez.
Refah düzeyini yükseltmek icin bir uygulama yapmistir, bosanan bosanir, bosanmayan bosanmaz.
Yani, iyi bir uygulamayi kötü bir sekilde kullanacaklar var diye , o uygulama kaldirilmaz.

Son düzenleme:
Benim hayatı boyunca hiç oy kullanmamis abim bile evet doğru budur diyip geçen seçimlerde kullanmıştı. Ne kadar ayrılık olsa da bu adamın gelmesinde bir hayr var ki geliyor. Ayrıca ooooooooo tanıdığım o kadar çok CHP'li ve MHP'li varki hepsi RTE'yi destekliyor. Adam yaptı, yapıyor diyorlar, en basitinden hayat daha da kolaylaştı. Bknz:Metro, Metrobüs, Marmaray ( 3.kopru, 3.havalimani ), iş imkanları da çok arttı çok. Fakir halk zenginlesmeye de başladı. Bknz:toprak sahipleri, gecekondu sahipleri...

Bi şeyler yapıldı. Ben Bekarken ramazan ayında Kadıköy iskeleden tam 6 saatte Maltepe'de olmuştum. Sırf bi yerde tikaniklik var diye Saat 22.30'da evde olmuştum. Ama artık öyle mi? Ohh öyle rahat ki. Çok mutluyum bu konuda. ..

Fakir halk hangi ara zenginoldu..
Hanımefendi zengin olan kimler acaba hiç düşündünüzmü..
Peşkeş karşılığı verilen araziler karşılığında zengin olan kesimdir..

Biraz daha yazarsam pek güzel tarafı kalmayabilir abla :1::1::1:

Aman diyim sakın haaa :1:

Bende tereddütteyim. Ama kullanasım yok hiç. Peki şu konuda bir fikrim yok. Şimdi başbakan aday olabildi ya. Başbakanlık görevini bırakması gerekmiyor mu ? Aday olabilmek için. Bıraktı mı yani şu an :26:

Norfmalde bırakması gerekiyor görevini,daha bırakmadı ki seçim yapılsın sonuçlar belli olsun bşr kere..

Hayır bırakması gerekmiyor. Cumhurbaşkanını halkın seçmesi için yapılan referandumla o da değişti. Başbakan istifa etmeden Cumhurbaşkanı adayı olabiliyor kanuna göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:ayhhh bir yorum yapılacakk diyeee gene başlandın ordan burdan duyumlar yazılmaya konunun alevilikle ne alakası varr

ananıda al git sloganını kim cıkardı insann halkıyla nasıl konusmasını bilmiyorsa evet aldıgı egitim karakter sorgulanır
sorgulanan kişi herkezin başbakanı neden millet kendi sorgulanıyor gibi üstüne bu kadar alıyor yorumları anlamadım
diploması varsa çıkarıp göstersinn haa varsada kusura bakmayınn halkca densizlik ettik bunları yazmakla deriz
söyleve değil kanıta bakıyoruz .......:34::34::34:

Hayır bırakması gerekmiyor. Cumhurbaşkanını halkın seçmesi için yapılan referandumla o da değişti. Başbakan istifa etmeden Cumhurbaşkanı adayı olabiliyor kanuna göre.

Her iki konumda da kendisini garantiye alıyor böylelikle :31:

Back