Yakışır..

Nikocan öyle ama,dünden beri sevinç çığlıkları atılıyor..:27::27:

Of, önce bir seçilsin sonra atıversinler çığlıkları :27: Sanırım siyasi görüşlerimiz de aynı abla :31: Kimse kusura bakmasın Atatürk gibi bir liderden sonra hiçbir lideri sevemiyorum ! :45:

Kesin yani seçileceği:ssz::ssz:
Ipek,
Secilmesini istiyor muyum?
Önce Türkiyem icin hayirlisi olmasi icin dua ediyorum ve insallah hayirlidir ve insallah secilir diyorum.
Durumlara bakinca secilecegini düsünüyor muyum?
Muhalefet anketleri bile ilk turda secilir diyor.
Peki bu kadar kolay olacagina inaniyor muyum?
Asla..
Önümüzdeki günlerde büyük ihtimalle ellerindeki her imkani kullanarak yapabileceklerinin hepsini yapacaklar..

Ama tek seye güveniyorum " siz gercekten müttakiler olursaniz, size korku yoktur ve onlar size karsi bir zafer de kazanamazlar" (Al-i Imran)

Yani bakalim dualarimiz Türkiye nin yarinlarinin hayr olmasi icin...

Son düzenleme:
Of, önce bir seçilsin sonra atıversinler çığlıkları :27: Sanırım siyasi görüşlerimiz de aynı abla :31: Kimse kusura bakmasın Atatürk gibi bir liderden sonra hiçbir lideri sevemiyorum ! :45:

Kim öle kim kala niko,şimdiden böyle ise sonuç belliolunca neler olacak..
Evet aynı..
Koluma bile imza dövmesi yaptırdım ...

Bu da ayrı bir yaklaşım tabi.
Cahil olsa cahil denir.
Okumuş olsa daha fena denir.
İnsanoğlunun tatminsizliği sanırım.

Evet hangi açıdan bakarsan bak yetersiz ve gereksiz hatta sakıncalı benim gözümde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ipek,
Önce Türkiyem icin hayirlisi olmasi icin dua ediyorum ve insallah hayirlidir ve insallah secilir diyorum.
Asla..
Önümüzdeki günlerde büyük ellerindeki her imkani kullanarakyapabileceklerinin hepsini yapacaklar..

Ama tek seye güveniyorum " siz gercekten müttakiler olursaniz, size korku yoktur ve onlar size karsi bir zafer de kazanamazlar" (Al-i Imran)

benim mhp li babam başbakanımıza oy verecek. rüyamda görsem inanmazdım. inşallah hayırlıdır bizler için. allah utandırmasın .

Kim öle kim kala niko,şimdiden böyle ise sonuç belliolunca neler olacak..
Evet aynı..
Koluma bile imza dövmesi yaptırdım ...

Bende biraz fazla kemalistim sanırım. Valla bana kalsa boş oy atarım ama oyum boşa gitsin istemiyorum :84::84::84:
Ne diyeyim ki abla bu sonuçlar uzun süre aynı kalacak sanırım. Boşa dil dökmeye gerek yok. Şöyle demek istiyorum. Bu kişisel algılanmasın.
Türk toplumu için diyorum : " Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol " :50: O yüzden boşver :41:

Ipek,
Asla..
Önümüzdeki günlerde büyük ellerindeki her imkani kullanarakyapabileceklerinin hepsini yapacaklar..

Weiss güzel bir noktaya değindin.
Şimdiye kadar hiçbir konuda seçilsin ya da seçilmesin demedim.
Taraf da tutmadım. Bir akıma maşa da olmadım. Kendi gördüğüm doğrularım neyse onu konuştum.
İnsanlar benim hakkımda farklı bir şey düşünecek diye kendime ait olmayan fikirleri söyleyip çağdaş,antiçağdaş kıyafeti giydirmedim kendime.
Lakin Allah var yukarıda varsa doğru ya da yanlış konuşurum.
Adam baştan aşağı ofsayt mı? Bu sorunun cevabı önemli ama nedense kimse sevmiyor adam yine başta . demek ki bazıları “istiyorum “ demekten çekiniyor. Peki neden? Genel topluma dahil edilmeme endişesi mi bu? Yani kendi olmuyor demek ki!
Benim çevremde kime sorsan herkes bir şey söylüyor, şikayet babında.. ama sonuçlar öyle demiyor. Neden insanlar kendi olmuyor sence?? Burada da eleştirip ama oy veren bir sürü insanın olduğunu düşünüyorum. Bence bu Tayip ten daha ciddi bir sorun.

Birisi bana bu adama neden oy vereceğini yazabilir mi? 12 senedir yapmayıpta şimdi yapacağı şey nedir? Ne bekliyorsunuz bu adamdan. Lütfen şiddetle savunanlardan bir açıklama bekliyorum. Benim bilmediğim gözden kaçırdığım birşey mi var? Türkiye iyibir yere gelecekse biz de oy verelim. Nasıl bir türkiye olacağız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende biraz fazla kemalistim sanırım. Valla bana kalsa boş oy atarım ama oyum boşa gitsin istemiyorum :84::84::84:
Ne diyeyim ki abla bu sonuçlar uzun süre aynı kalacak sanırım. Boşa dil dökmeye gerek yok. Şöyle demek istiyorum. Bu kişisel algılanmasın.
Türk toplumu için diyorum : " Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol " :50: O yüzden boşver :41:

Oy kullanmakta terettüdüm var,ama oy kullanmak lazım yinede..

Ipek,
Asla..
Önümüzdeki günlerde büyük ihtimalle ellerindeki her imkani kullanarak yapabileceklerinin hepsini yapacaklar..

Weiss yorumlarını beğeniyor ve sana canı gönülden katılıyorum.

Oy kullanmakta terettüdüm var,ama oy kullanmak lazım yinede..

Bende tereddütteyim. Ama kullanasım yok hiç. Peki şu konuda bir fikrim yok. Şimdi başbakan aday olabildi ya. Başbakanlık görevini bırakması gerekmiyor mu ? Aday olabilmek için. Bıraktı mı yani şu an :26:

Aslinda o sorunun cevabi cok basit ipek;
Bu forumda bile o kadar cok kisi bana mesaj atiyor ki.
Genel de su tarz seyler " Allah razi olsun yazmak istediklerimi yazdin, ya bende ayni düsünüyorum ayniini yazmissin, senin yazini alintilayip iste dogru bunlar diyecektim ama sonravazgectim, benimde üzerime gelirler diye, ya bende yazacagim ama yazamiyorum, ben pek beceremem düsüncelerimi dile getirmeyi simdi benide linc ederler yazsam"

Bu tarz seyler.
Yani insanlara yapilan hakaretleri sen de biliyorsun.
"hüloogg cular, bidon kafalilar, cahiller, satiliklar, yobazlar, koyunlar....." yani artik insanlar belkide yaptigi tercih icin karsisindakinin kendisine bunlari söyledigini duymak istemiyordur o yüzden suskundur.

Elestirenlere gelince onlar icin birsey diyemiyorum, belkide ne kadar elestirirse elestirsin, en iyisinin yine Erdogan oldugunu düsünüyordur icinden..

Bende tereddütteyim. Ama kullanasım yok hiç. Peki şu konuda bir fikrim yok. Şimdi başbakan aday olabildi ya. Başbakanlık görevini bırakması gerekmiyor mu ? Aday olabilmek için. Bıraktı mı yani şu an :26:

Norfmalde bırakması gerekiyor görevini,daha bırakmadı ki seçim yapılsın sonuçlar belli olsun bşr kere..

Back