Yakışır..

Norfmalde bırakması gerekiyor görevini,daha bırakmadı ki seçim yapılsın sonuçlar belli olsun bşr kere..

Bıraksa da bırakmasa da sonuç belli abla :19::19: Adaylara da bakılırsa gerçekten sol kesime oy atacak aday bile koymamışlar. Adaletsizliğin canı cehenneme. :19:

Bıraksa da bırakmasa da sonuç belli abla :19::19: Adaylara da bakılırsa gerçekten sol kesime oy atacak aday bile koymamışlar. Adaletsizliğin canı cehenneme. :19:

Umutsuzluğa kapılmıyorum şimdiden,sonuçlar belli olsun bakalım..

Aslinda o sorunun cevabi cok basit ipek;
Bu forumda bile o kadar cok kisi bana mesaj atiyor ki.
Genel de su tarz seyler " Allah razi olsun yazmak istediklerimi yazdin, ya bende ayni düsünüyorum ayniini yazmissin, senin yazini alintilayip iste dogru bunlar diyecektim ama sonravazgectim, benimde üzerime gelirler diye, ya bende yazacagim ama yazamiyorum, ben pek beceremem düsüncelerimi dile getirmeyi simdi benide linc ederler yazsam"

Bu tarz seyler.
Yani insanlara yapilan hakaretleri sen de biliyorsun.
"hüloogg cular, bidon kafalilar, cahiller, satiliklar, yobazlar, koyunlar....." yani artik insanlar belkide yaptigi tercih icin karsisindakinin kendisine bunlari söyledigini duymak istemiyordur o yüzden suskundur.

Elestirenlere gelince onlar icin birsey diyemiyorum, belkide ne kadar elestirirse elestirsin, en iyisinin yine Erdogan oldugunu düsünüyordur icinden..

Ben de aynısını diyorum işte.. şurada en çok eleştirenlerden dahi oy veren olduğuna o kadar çok eminim ki..
Ya da başka açıdan demokrasinin direkleri olduğunu savunanlardan da neyi savunduğunu bilmeyen sadece janjanlı sözlere bekçilik edenler..
Komik ve acı bir arada..

Erdoğan reisi cumhur adayi olmuşsa acabasi kalmamistir bu seçimin ki karsisinda güçlü bir aday yokken yani sonuç belli , aslinda herkes biliyor RTE nin bu ipi gogusleyecegini ama itiraf etmek mi zor geliyor anlamadim... Şöyle güçlü bir aday cikartsalardi yada AKP farklı bir aday cikartsaydi ilk defa bir film izler gibi heyecanla izleyecektim secim sonuclarini ama simdi izlediğim bir filmi ikinci kez izliyormusum gibi olacak sonuç belli :)

cumhur başkanı oylarındada şehirler arası oylar karışmasına iddaya girmek isteyen varmı?:ssz:
o oylarda ordan oraya nasıl kayıyosa... sonra vatandaşa bi daha eziyet... oylar karıştı kusura bakmayın. hadin yine sandık başına:51:

Başbakan neden emekli olmuyor? cumhur başkanlıgı neden bu kadar cekici geliyo?
Başbakan böyle diklenmeyi nerden ögrendi:27:

Benim hayatı boyunca hiç oy kullanmamis abim bile evet doğru budur diyip geçen seçimlerde kullanmıştı. Ne kadar ayrılık olsa da bu adamın gelmesinde bir hayr var ki geliyor. Ayrıca ooooooooo tanıdığım o kadar çok CHP'li ve MHP'li varki hepsi RTE'yi destekliyor. Adam yaptı, yapıyor diyorlar, en basitinden hayat daha da kolaylaştı. Bknz:Metro, Metrobüs, Marmaray ( 3.kopru, 3.havalimani ), iş imkanları da çok arttı çok. Fakir halk zenginlesmeye de başladı. Bknz:toprak sahipleri, gecekondu sahipleri...

Bi şeyler yapıldı. Ben Bekarken ramazan ayında Kadıköy iskeleden tam 6 saatte Maltepe'de olmuştum. Sırf bi yerde tikaniklik var diye Saat 22.30'da evde olmuştum. Ama artık öyle mi? Ohh öyle rahat ki. Çok mutluyum bu konuda. ..

Back