• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakışır..

rica ederim arkadaşlar ama ama izlemeyenler olacaktır, çünkü ya nefretim geçerse diye korkarkar
ya da izleyip her cümleye antitez yaratmaya çalışırlar

şunu söylemeden de geçemicem, kimse başbakana hakaret edemez, saygısızlık edemez diye döktürenlerin, yaşadıkları ülkenin kurucusuna saygısızlığı desteklemeleri garip
oda ayrı bir ironi.:ssz:

rica ederim arkadaşlar ama ama izlemeyenler olacaktır, çünkü ya nefretim geçerse diye korkarkar

şunu söylemeden de geçemicem, kimse başbakana hakaret edemez, saygısızlık edemez diye döktürenlerin, yaşadıkları ülkenin kurucusuna saygısızlığı desteklemeleri garip

Gerçekten güzel ötesi. Diğer mesajından alıntılayamadım…

videoyu bağlantımdan ötürü izleyemiyorum ama , eleştiri ve aşağılama arasındaki farkın kesinlikle bilinmediğini düşünüyorum. alıngan olunan hususlarda yapılan eleştiriler, aşağılama gibi algılanırken; eleştiricem diye yapılan hakaretler görmezlikten gelinsin isteniyor.

Eleştiriden , içinde hakaret kelimesi, ifadesi, iması geçmediği sürece herkes nasibini alır.

ne zamanki iş eleştirileni, adi kelimlerle nitelendirmeye geliyor orda eleştiren kişinin kişiliği ve ciddiyeti sorgulanmaya başlar.

teşekkür ederiz böyle paylaşım için. Atatürk ömürünü cephede geçirmiş daha sonra ülke halkının refahını ön planda tutmuş..Onlarda farkında biliyorlar Atatürkün ne kadar büyük bir lider olduğunu. Ama yok mandacı hayranlığı yapanlar bunu görmek istemeyecektir. Yabancılara satılan herşeyi yabancılardan geri satın alıp kalkındırmışız ama şimdi hepsi satıldı. satılmayan kalmadı maalesef. :51:

o soruyu soron sendin canım....bende bilmediğimi söyledim....yine bir polemiğe girmek istemiyorum uzatmayın:20::20:

Siz şunu yapamazsınız,siz bu ülkeye değer vermiyorsunuz tarzı bir şey yazınca ben de ''Biz İsrail dölü müyüz ?''yazmıştım,siz de ''ben bilmem annenize sormak lazım.''demiştiniz.:51:

Polemikten korkma bu kadar,en fazla banlanırsın birkaç gün.Bin düşün bir yaz.Ben senin hadsiz lafını Allah'a havale ettim,bir gün başkası aynı şeyi yapmayabilir,mahkemelerde koştur dur ondan sonra.

Siz şunu yapamazsınız,siz bu ülkeye değer vermiyorsunuz tarzı bir şey yazınca ben de ''Biz İsrail dölü müyüz ?''yazmıştım,siz de ''ben bilmem annenize sormak lazım.''demiştiniz.:51:

Polemikten korkma bu kadar,en fazla banlanırsın birkaç gün.Bin düşün bir yaz.Ben senin hadsiz lafını Allah'a havale ettim,bir gün başkası aynı şeyi yapmayabilir,mahkemelerde koştur dur ondan sonra.

Bende onu örnek verdim canım senin yazdığını hatırlayamadım da yazılan şeyi ve cevabı çok net hatırlıyorum.

Bende onu örnek verdim canım senin yazdığını hatırlayamadım da yazılan şeyi ve cevabı çok net hatırlıyorum.

Burada bir sürü üyeyle sayfalarca konuştuk,laf dalaşına da girdik ama Allah'ın bir kulu böyle bir laf etmedi.Yapıp edip sonra :20::20: yapmanın anlamı yok. Hele hele sen sordun ben bilmediğimi söyledim demek de ayrı olay.Mübarek Ramazan günü daha fazla canımı sıkmaya niyetim yok zaten.Allah herkesin kalbine göre versin.

Burada bir sürü üyeyle sayfalarca konuştuk,laf dalaşına da girdik ama Allah'ın bir kulu böyle bir laf etmedi.Yapıp edip sonra :20::20: yapmanın anlamı yok. Hele hele sen sordun ben bilmediğimi söyledim demek de ayrı olay.Mübarek Ramazan günü daha fazla canımı sıkmaya niyetim yok zaten.Allah herkesin kalbine göre versin.

Valla biz biliyoruz çoğu kişide görmüştü yazılan cevabı annene sormak lazım sözünü yani mübarek Ramazan günü oruçlu ağzımla anmak hiç hoş değil ama bazı şeyleri zamanında söyleyen insanların şimdi bilmezden gelmesi, ben yapmam öyle şeyler denmesi çok garip doğrusu. Bence de Allah herkesin kalbine göre versin mübarek gün de.

offf off ne istiyorsun benden anlamadım....:ssz: ahın mı tuttu ne yaptı öksürmekten kaburgam incinmiş....:2:

[video=youtube;y6V7iEuvpCA]http://www.youtube.com/watch?v=y6V7iEuvpCA[/video]

Yeni gördüm bu videoyu paylaşmak istedim, şimdi hepsi tekrar satıldı diye düşündüm bazı bölümlerinde

Dişiyle tırnağıyla kazanılan bir ülkenin,şu anda nerelere gerilediğinin kanıtıdır bu video..
Sağol chess,yüreğine sağlık arkadaşım..:46::46:

Valla biz biliyoruz çoğu kişide görmüştü yazılan cevabı annene sormak lazım sözünü yani mübarek Ramazan günü oruçlu ağzımla anmak hiç hoş değil ama bazı şeyleri zamanında söyleyen insanların şimdi bilmezden gelmesi, ben yapmam öyle şeyler denmesi çok garip doğrusu. Bence de Allah herkesin kalbine göre versin mübarek gün de.

canım benim birşey inkar ettiğim yok sordu cevap verdim arkadaşına sordun mu bu soruyu nasıl yakıştırıp sormuş...ben öyle seyler yapmam demedim ban yemek istemiyorum dedim..:34:yani ok.

[video=youtube;y6V7iEuvpCA]http://www.youtube.com/watch?v=y6V7iEuvpCA[/video]

Yeni gördüm bu videoyu paylaşmak istedim, şimdi hepsi tekrar satıldı diye düşündüm bazı bölümlerinde

Evet hepsi satıldı..Memleket soyulup soğana çevrildi..
O yüzden Ata'm ile bu memleketi bu hale getirenleri kıyaslayanlar imzama bakıversinler bi zahmet :ssz:

Bir de hatırlatmakta fayda var; herkes 100 düşünüp bir yazsın..

"""ATATÜRK ALEYHİNE İŞLENEN SUÇLAR HAKKINDA KANUN

Kanun Numarası : 5816
Kabul Tarihi : 25/7/1951
Resmî Gazete : 31.07.1951/ 7872

Madde 1 – Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Atatürk'ü temsil eden heykel, büst ve abideleri veyahut Atatürk'ün kabrini tahrip eden, kıran, bozan veya kirleten kimseye bir yıldan beş yıla kadar ağır hapis cezası verilir.

Yukarki fıkralarda yazılı suçları işlemeye başkalarını teşvik eden kimse asıl fail gibi cezalandırılır.

Madde 2 – Birinci maddede yazılı suçlar; iki veya daha fazla kimseler tarafından toplu olarak veya umumi veya umuma açık mahallerde yahut basın vasıtasiyle işlenirse hükmolunacak ceza yarı nispetinde artırılır.

Birinci maddenin ikinci fıkrasında yazılı suçlar zor kullanılarak işlenir veya bu suretle işlenmesine teşebbüs olunursa verilecek ceza bir misli artırılır.

Madde 3 – Bu kanunda yazılı suçlardan dolayı Cumhuriyet savcılıklarınca re'sen takibat yapılır.

Madde 4 – Bu kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Madde 5 – Bu kanunu Adalet Bakanı yürütür.""""

Son düzenleme:
Back