- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
- 448
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Sen haddini bil bence.Aldığım nefes??bu nasıl putlaştırmadır boyle?aldıgım nefes yaradandan ibarettir ondan baskasına kulluk etmem..
halkın yarısından çoğu sevmiyor erdoğanı..Ben bir gerçekten bahsettim bana göre gerçek bu,halk Erdoğan ı daha cok seviyor dedim yalan mı Atatürk un partisinin durumu ortada,seçim olmaksızın ıktıdar oldu adı da demokrasi oldu,yalan mı?Ataturkun partisi 62 yıldır ıktıdar olamıyor yalan mı??durum gun gibi ortayken gerçeği söylemem neden zorunuza gitti, Atatürk'e kın ve nefret beslediğim yok sevmek zorunda da değilim saygısızlık ta etmedim..
Ben bir gerçekten bahsettim bana göre gerçek bu,halk Erdoğan ı daha cok seviyor dedim yalan mı Atatürk un partisinin durumu ortada,seçim olmaksızın ıktıdar oldu adı da demokrasi oldu,yalan mı?Ataturkun partisi 62 yıldır ıktıdar olamıyor yalan mı??durum gun gibi ortayken gerçeği söylemem neden zorunuza gitti, Atatürk'e kın ve nefret beslediğim yok sevmek zorunda da değilim saygısızlık ta etmedim..
Atatürkün partisi mi, chp nin ünvanı bu mu yani, yok artık
halkın yarısından çoğu sevmiyor erdoğanı..
ama Atamı herkes sever. vatanını sevmeyenler dışında.
Atatürkle partsini kıyaslamakta trajikomik olmuş.
partisi oy alamadı sdiye Atamın bu ülke için yaptığı o kadar şeyi yok saymak nasıl bir düşüncedir.
sevmediğinide yazmış. ne denilirki
Ben insanlari anlamakta güclük cekiyorum..
Surada " Atatürk üme laf etme, hiiimm kimsiniz siz, Atam olmasa söyle olurdu, böyle olurdu, yazik size" diye parmak sallayanlar samimiyetsiz kusura bakmayin.
Atatürk te, Türkiye nin dar zamaninda halki arkasina alarak, Türkiye icin savasmis bir lider, Erdogan da.
Kimi Atatürk ün uygulamalarini begenmez, hatalarini görür, elestirir, kimi Erdogan in..
Kimi Atatürk ün gercekten iyi lider oldugunu inanir kimi Erdogan in..
Ama insan olan ikisinede saygi gösterir, ikisinede saygisizlik edilmesine müsade etmez.
Simdi burada birinin Atatürk icin söyledikleri milleti ayaga kaldirdi..
Ama oysaki o kisinin o mesaji yazmasina neden olan, bir baska kisinin Türkiye Basbakanina, ve Cumhurbaskani adayina " Yaratik" deyip, birde kendini Atatürk le kiyaslayan bir zavalli oldugunu iddia etmesiydi..
Peki madem siz cok saygili ve adilsiniz? Diger kisiye yapilan saygisizliklara neden susuyorsunuz.
Oda bu üleknin basbakani sevmesenizde keza kimse kimseyi mutlak sevmek zorunda degil..
Ama Türkiye Cumhuriyeti Basbakanina " ay bunlari söylemek suc degildir heralde " diye yapilan her saygisizliga her seviyesizlige canak tutuyorsunuz (bazilari)
Ama Atatürk ü hatali bulan ve en ufak elestirmek isteyene veryansin ediyorsunuz..
Bu nedenle samimiyetsizsiniz benim gözümde kusura bakmayin...
chp kendisini yapıştırmıyor mu atatürk'e yahu :))
bazı kavramları sanki yeni duymuşçasına hayret etmeniz yok mu bitiriyor insanı..
72 milyonun bildigini siz bilmiyor muydunuz hakikaten ?
Okypete;
Seninle Atatürk e ne yapilamaz, Erdogan a ne dinilemez tartismayacagim, zira sacma buluyorum..
Kiyaslayanlar tek tarafli degil keza kiyaslanadabilir ikiside bu ülkede liderlik yapmis insanlar ve kimse bu dünyada insanlar üstü degil..
Elestiriledebilir, kiyaslanadabilir..
Bir tek sey var saygisizlik edilemez!
Ayrica ben burada yazabiliyorsam sadece Atatürk sayesinde ! deyip kestirmem mümkün degil zira bu söylem inancima terstir!
Atatürk olmasa Allah baska bir lider gönderir yine bu ülkeyi ayaga kaldirirdi.
Ama Atatürk vesile olmus ise benim icin saygi duyulmasi gereken bir insandir.
Ama kalkipta " Atatürk olmasa felancanin dölü olurdun, nefes alamazdin, yazamazdin, konusamazdin" gibi Atatürk ü doga üstü bir varlikmis gibi algilamak ve algilatmak benim inancima ters inancima!
Yine;
Insanlar elestirebilir, begenmeyebilir, yanlis buldugu yönler olabilir ama kimse saygisizlik etmemeli en basinda ölmüs bir insana yapilan saygisizlik Allah katindada günahtir!
benim için öyle. ......................atatürkü sevmemek ne zamandır vatan hainligiyle eş deger oldu oky ?
iyi de canım benim chp hayranı olduğumu nerden çıkardın bana göre değil, kaç yıl önce cumhuriyet kuruldu ve partilerde kurulması gerekiyordu, ve chp kuruldu, on yıllarca neler olup bitti hala ben kalkıp Atatürkün partisi demem, diyende kendini aldatır
canım orasınıda rumlar isteyecekti.pontus rum soyundan geldik diye. vatansız kalacaktıkayrıca Atatürk'ü sevmiyenler size haritada yer göstereceğim ,hadi şimdi naş naş oraya geçin yaşayın da azıcık samimi olun bari.Çünkü olmasaydı karadeniz de bir avuç silahsız askersiz sömürge bir topraktı bugün Türkiye.Ama var ya size bu layıktı.
Vicdanı aklı minnet duygusu olan herkes için öyledir oky.benim için öyle. ......................
Erdoğanı başımızdan eksik olmasın , her yıl kömür , buzdolabı , oyuncak , makarna veriyor bize .
Erdoğana laf yok sonra taş olursunuz hepiniz , o bizim babamız gibidir , çünkü hepimizin...........
ben sana chp hayranısın demedim ki
chp genelde atatürkten miras aldıgı partiyi sürekli kendisi dillendiriyor zaten yeni duyulmuş bir kavram degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?