Yakışır..

Sen haddini bil bence.Aldığım nefes??bu nasıl putlaştırmadır boyle?aldıgım nefes yaradandan ibarettir ondan baskasına kulluk etmem..

ne putu kardeşşş
offf gene oraya buraya cekmelerrrr ne alemdesiniz yaaaa Allah ın kuluyuz ona dicek söz yokk
ama minnet borclu oldugun insada bölee abekss kıyaslamalar falannn
yakışmıyorrr hemde hiç yakışmıyor accık saygın oldun paylaşcaksan düşünceni paylaşşş
hayatımızın güzel olması için sömürü altında yaşamıza engel olan bir insanada böle laflar etmee
haddim Atam sevgisinden gelirr ona saçma saçma laf eden karsısında beni bulurrr onla bir çok siyastci geldi gecti kimse kıyaslanamaz kıyaslamaya bi kere değer olamaz neymiş efendim ikiside oylama girse erdogan kazanırmıss
ya bari ölen adamın arkasından atıp tutmaa beee düşünceni adaplı bir şekilde paylaşsaydın benden bu tepkiyi almazdın ...

halkın yarısından çoğu sevmiyor erdoğanı..
ama Atamı herkes sever. vatanını sevmeyenler dışında.
Atatürkle partisini kıyaslamakta trajikomik olmuş.
partisi oy alamadı diye Atamın bu ülke için yaptığı o kadar şeyi yok saymak nasıl bir düşüncedir.
sevmediğinide yazmış. ne denilirki

Son düzenleme:

yavvv Atatürk ün partisi nedir yaaa bu nasıl bir söylem bilincsiz bilincsiz konusma
Atatürk çok partili secim olsun diye bir çok kereee uraş içine girdi ve sonunda paylaştı şimdi onun sayesinde halk oylama yapıyor ne kadarr kapalı bir görüşün varr accık su at gözlüklerinizi cıkarın bir Allah razı olsun diyin

Atatürkün partisi mi, chp nin ünvanı bu mu yani, yok artık

chp kendisini yapıştırmıyor mu atatürk'e yahu :))

bazı kavramları sanki yeni duymuşçasına hayret etmeniz yok mu bitiriyor insanı..

72 milyonun bildigini siz bilmiyor muydunuz hakikaten ?

Okypete;
Seninle Atatürk e ne yapilamaz, Erdogan a ne dinilemez tartismayacagim, zira sacma buluyorum..
Kiyaslayanlar tek tarafli degil keza kiyaslanadabilir ikiside bu ülkede liderlik yapmis insanlar ve kimse bu dünyada insanlar üstü degil..
Elestiriledebilir, kiyaslanadabilir..
Bir tek sey var saygisizlik edilemez!
Ayrica ben burada yazabiliyorsam sadece Atatürk sayesinde ! deyip kestirmem mümkün degil zira bu söylem inancima terstir!
Atatürk olmasa Allah baska bir lider gönderir yine bu ülkeyi ayaga kaldirirdi.
Ama Atatürk vesile olmus ise benim icin saygi duyulmasi gereken bir insandir.
Ama kalkipta " Atatürk olmasa felancanin dölü olurdun, nefes alamazdin, yazamazdin, konusamazdin" gibi Atatürk ü doga üstü bir varlikmis gibi algilamak ve algilatmak benim inancima ters inancima!

Yine;
Insanlar elestirebilir, begenmeyebilir, yanlis buldugu yönler olabilir ama kimse saygisizlik etmemeli en basinda ölmüs bir insana yapilan saygisizlik Allah katindada günahtir!

atatürkü sevmemek ne zamandır vatan hainligiyle eş deger oldu oky ?

İnsanın hiçmi hatası olmaz?Asıl şiddetli bir şekilde bu partiyi ve başbakanı savunan insanlar samimiyetsizdir bana göre. Ses kayıtları çıktığında, 4 bakanın haberleri çıktığında hiç mi şüphe duymadınız? Adam aynı programda kendi söylediğini yalanlarken, içki içen bana oy veriyorsa alkolik değildir dediğinde hiç mi bu adam ne diyor demediniz? Bence başbakanın ciddi sorunları var. Onu sorgulamadan savunanların daha ciddi sorunları var. Ya da çıkarları mı demeliyim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzel demişsin wiess kalemine saglık samimiyetsiz tırnak çıkarmalar..aldığımız nefesi Atatürk sayesinde alıyormuşuz bir de hadden bahsedilmiş boyle hadsizlik görmedim

chp kendisini yapıştırmıyor mu atatürk'e yahu :))

bazı kavramları sanki yeni duymuşçasına hayret etmeniz yok mu bitiriyor insanı..

72 milyonun bildigini siz bilmiyor muydunuz hakikaten ?

iyi de canım benim chp hayranı olduğumu nerden çıkardın bana göre değil, kaç yıl önce cumhuriyet kuruldu ve partilerde kurulması gerekiyordu, ve chp kuruldu, on yıllarca neler olup bitti hala ben kalkıp Atatürkün partisi demem, diyende kendini aldatır

kıymet bilmeyenleri vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum. her kim olursa olsun. Allah onlara umarım minnet duygusunuda aşılar.

Son düzenleme:
ayrıca Atatürk'ü sevmiyenler size haritada yer göstereceğim ,hadi şimdi naş naş oraya geçin yaşayın da azıcık samimi olun bari.Çünkü olmasaydı karadeniz de bir avuç silahsız askersiz sömürge bir topraktı bugün Türkiye.Ama var ya size bu layıktı.

Son düzenleme:

ben sana chp hayranısın demedim ki

chp genelde atatürkten miras aldıgı partiyi sürekli kendisi dillendiriyor zaten yeni duyulmuş bir kavram degil..

canım orasınıda rumlar isteyecekti.pontus rum soyundan geldik diye. vatansız kalacaktık

Erdoğanı başımızdan eksik olmasın , her yıl kömür , buzdolabı , oyuncak , makarna veriyor bize .
Erdoğana laf yok sonra taş olursunuz hepiniz , o bizim babamız gibidir , çünkü hepimizin...........

valla benim babam degil ama senin babansa bilemem

Benim sadece LİDERİM..

ben sana chp hayranısın demedim ki

chp genelde atatürkten miras aldıgı partiyi sürekli kendisi dillendiriyor zaten yeni duyulmuş bir kavram degil..

biliyorum canım ama ben hala böyle söyleyenlere şaşırıyorum chp li de olsa şaşıramaz mıyım çünkü bence saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…