Yakışır..

Açıkçası ben Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum. Çünkü karakterine uygun değil. Ona sadece başbakanlık yakışır. Olursa herşeye karışarak yine tarihe kendini yazdıracaktır mutlaka.
Bir şey dikkatimi çekti listede neden Abdullah Gül yok? Sakarya üniversitesinde okumuştum. Orada eskiden öğretim üyesi olduğunu biliyorum. Çok güzel ingilizce konuşuyor, Farsçasıda var ve soy adı gibi güler yüzlü. Keşke tekrar aday olsaydı.:31:
Bu seçimde kendi adıma oy vermeyi düşünmüyorum.

Atatürk arkadaşlarına sordu Dünyanın en büyük insanı kim
- Dünyanın en büyük insanı kimdir?
- Timur''dur Paşam!
- Değil.
- Fatih''tir.
- Değil.
- Yavuz Sultan Selim.
- Değil.
- Alpaslan.
- Değil.
- Napolyon.
- İskender.
- Değil.
Nafile!.. Ne derlerse Atatürk "değil" diyordu. Dalkavuklardan biri dayanamadı:
- Sizsiniz Paşam., dedi.
Atatürk, bu zatı tersledikten sonra, sualinin cevabını kendisi verdi:
- Dünyanın en büyük insanı Hz. Muhammed''dir. Ölümünden bu yana bin üç yüz sene geçtiği halde, günde beş vakit, Cenab-ı Allah'tan sonra adı söylenen Hz. Muhammed (s.a.v)''dir...

dinsiz(!) diye adledilen sevgili atamızın görüşleri böyleyken dindarlığıyla bilinen cbaşkanı adayımız kendisini peygamber görenlere,allahtan üstün tutanlara gevrek gevrek gülmekle yetinmiştir.:50:

bu arada arkadaşlar c b adayımız ilk mitinglerini samsun,erzurum ve sivasta başlatacakmış,bu size neyi anımsatıyor:27:

Erdoğan reisi cumhur adayi olmuşsa acabasi kalmamistir bu seçimin ki karsisinda güçlü bir aday yokken yani sonuç belli , aslinda herkes biliyor RTE nin bu ipi gogusleyecegini ama itiraf etmek mi zor geliyor anlamadim... Şöyle güçlü bir aday cikartsalardi yada AKP farklı bir aday cikartsaydi ilk defa bir film izler gibi heyecanla izleyecektim secim sonuclarini ama simdi izlediğim bir filmi ikinci kez izliyormusum gibi olacak sonuç belli :)

Ben de böyle düşünüyorum.:34:

yeni üyeliğimde sizin gibi birkaç kişinin oyununa gelip ban yemişliğim var merak etmeyin dikkat ederim ben...beni bu kadar düşünmeniz gözümü yaşarttı...:27:

Birkaç kişinin oyunu mu ? :27:

Sen benim soyuma,nesebime kadar laf ettin.O yüzden kimseye parmak sallayarak ders vermeye çalışma olur mu ? Biz burada birbirimizi yiyoruz belki ama burada bana her konuda destek olan çok insan var.Tartışmak ayrı şeydir,aşağılamak apayrı...Hükümeti eleştirdim diye ne idüğü belirsiz döl muamelesi yapmıştın.Kimsenin oyuna getirmeye çalıştığı yok.Mesele haddi bilmekte.

Atatürk arkadaşlarına sordu Dünyanın en büyük insanı kim
- Dünyanın en büyük insanı kimdir?
- Timur''dur Paşam!
- Değil.
- Fatih''tir.
- Değil.
- Yavuz Sultan Selim.
- Değil.
- Alpaslan.
- Değil.
- Napolyon.
- İskender.
- Değil.
Nafile!.. Ne derlerse Atatürk "değil" diyordu. Dalkavuklardan biri dayanamadı:
- Sizsiniz Paşam., dedi.
Atatürk, bu zatı tersledikten sonra, sualinin cevabını kendisi verdi:
- Dünyanın en büyük insanı Hz. Muhammed''dir. Ölümünden bu yana bin üç yüz sene geçtiği halde, günde beş vakit, Cenab-ı Allah'tan sonra adı söylenen Hz. Muhammed (s.a.v)''dir...

dinsiz(!) diye adledilen sevgili atamızın görüşleri böyleyken dindarlığıyla bilinen cbaşkanı adayımız kendisini peygamber görenlere,allahtan üstün tutanlara gevrek gevrek gülmekle yetinmiştir.:50:

bu arada arkadaşlar c b adayımız ilk mitinglerini samsun,erzurum ve sivasta başlatacakmış,bu size neyi anımsatıyor:27:

Kompleksli olduğunu, kendisini Atatürk'le bir tuttuğunu fakat tırnağının ucu bile olamayacağını ve tüm bunlar yüzünden acınası bir yaratık olduğunu hatırlatıyor bana:51:

Kompleksli olduğunu, kendisini Atatürk'le bir tuttuğunu fakat tırnağının ucu bile olamayacağını ve tüm bunlar yüzünden acınası bir yaratık olduğunu hatırlatıyor bana:51:

yaratık demek hımm....kiblemek mantıklı olanı yazacaktım ama senin yüzünden ban yemek istemem:ssz:

Hoşbuldukk kuzum.. :)

Bence bi bildiği var ki aday oldu güveniyorum Tayyip'ime :65:

Hayırlısı olsun inşallah )) seçim sonuçlarını kutlarız artıkın...yemek yeriz bogazda :51:

ama hala başbakan olarak kalsa eyiydi diyorum ahahaa

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun inşallah )) seçim sonuçlarını kutlarız artıkın...yemek yeriz bogazda :51:

ama hala başbakan olarak kalsa eyiydi diyorum ahahaa

Ahaha boğazda hee :7:

Ewett kutlayalım bunu, belediye seçimlerinde yapamadıydıkkk :52::52:

E-mail at başbakanımıza, kal böyle sen gitmee gitmiyeydinn yazz :23:

Ahaha boğazda hee :7:

Ewett kutlayalım bunu, belediye seçimlerinde yapamadıydıkkk :52::52:

E-mail at başbakanımıza, kal böyle sen gitmee gitmiyeydinn yazz :23:

yazacam en sonunda yani :))

tbmm de akrabalarım var direk birinci agızlardan söylettireyim bare :60:

kendisini Ataturkle bir tuttugu yok buna ihtiyaci da yok.halk onu ataturkten daha cok seviyor bu bir gercek.Ataturk aday olsaydi yine Erdogan alirdi bu da bir gercek.acinasi yaratik sozunuz ise ancak sizin acinasi bi halde oldgunzu gosterir.hazim probleminize bi bardak su iyi gelir :)

Son düzenleme:
Halk onu Atatürkten daha mı çok seviyor?? Bence sakin olun ve arkanıza yaslanın derin nefes alın.
Yok yani birde hayali karşılıklı aday yapıp yine Erdogan alırdı demek günün esprisi cidden.
Yazık ayrıca çok yazık.

İşte kibir böyle birşey , hiç şaşırmadım bu karşılaştırmaya :) kendisi gibi taraftarları da tepeden bakıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendisini Ataturkle bir tuttugu yok buna ihtiyaci da yok.halk onu ataturkten daha cok seviyor bu bir gercek.Ataturk aday olsaydi yine Erdogan alirdi bu da bir gercek.acinasi yaratik sozunuz ise ancak sizin acinasi bi halde oldgunzu gosterir.hazim probleminize bi bardak su iyi gelir :)

kendini Atatürkle bir tuttuğu yok buna ihtiyacı yok mu, bu cümle bile garip durmuş ama demekki böyle hissediyorsun
ne kötülüğünü gördün acaba Atatürkün, ya da halk ne kötülüğünü görmüş
zaten aynı dönemde yaşamamış, iki insanı kıyaslamak ayrıca komik
el insaf yahu biraz saygı

bu tip tartışmalara müdahil olmam ama bu kadarına da pessss

Son düzenleme:
Back