Yakışır..

kendisini Ataturkle bir tuttugu yok buna ihtiyaci da yok.halk onu ataturkten daha cok seviyor bu bir gercek.Ataturk aday olsaydi yine Erdogan alirdi bu da bir gercek.acinasi yaratik sozunuz ise ancak sizin acinasi bi halde oldgunzu gosterir.hazim probleminize bi bardak su iyi gelir :)

ne kadar farklı alanlarda ne kadar gereksiz düşmanca bir kıyaslama.
1900 lü yılların başıyla 2000 li yılları konuşuyorsunuz.
bu kadar düşmanlık neden acaba?
sevebilirsiz ama kendi adınıza konuşun, genelleme yapmak doğru değil.

quote_icon.png
farrahdiba kullanıcısından alıntı
kendisini Ataturkle bir tuttugu yok buna ihtiyaci da yok.halk onu ataturkten daha cok seviyor bu bir gercek.Ataturk aday olsaydi yine Erdogan alirdi bu da bir gercek.acinasi yaratik sozunuz ise ancak sizin acinasi bi halde oldgunzu gosterir.hazim probleminize bi bardak su iyi gelir :)

ee pes artık. İnsanlar biraz kıymett bilmeyi öğrensin. Atamla erdoğanı kıyaslayıp erdoğanı üstün tutmak nasıl bir anlayıştır. vefa denen şeyden haberi yok bazılarının. ingilizlerin mandası altında yaşamak hoşunuza gidecekti sanırım.:47:

Son düzenleme:
kendini Atatürkle bir tuttuğu yok buna ihtiyacı yok mu, bu cümle bile garip durmuş ama demekki böyle hissediyorsun
ne kötülüğünü gördün acaba Atatürkün, ya da halk ne kötülüğünü görmüş
el insaf yahu biraz saygı

bu tip tartışmalara müdahil olmam ama bu kadarına da pessss

Tamamiyle bilincalti...Recep tayyipte de var haliyle onun hayranlarinda da olacak olan durum bu.
Ben guldum gectim dedim ya secimde karsi karsiya gelse alirmis.Gunun esprisi.Ayaklar hic yere basmiyor.
Bir diger baslikta da yazmistim Ataturk olabilmek icin adini deyimlere ,atasozlerine,sokaklara,meydanlara vereceksin yurtdisinda..Ataturk olabilmrek icin her yil milyonlarca insan gelecek ziyaretine...diye uzarr giderr...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

quote_icon.png

ee pes artık. İnsanlar biraz kıymett bilmeyi öğrensin. Atamla erdoğanı kıyaslayıp erdoğanı üstün tutmak nasıl bir anlayıştır. vefa denen şeyden haberi yok bazılarının. ingilizlerin mandası altında yaşamak hoşunuza gidecekti sanırım.:47:

canım hoş görmek lazım,peygamberden,Allah'tan üstün(tövbe haşa)diye nitelendirildi,erdoğan da bunlara güldü.atatürk'üsevmez erdeoğan ama onun gittiği yollarda gider.Atatürk'ün kurtuluş savaşı başlattığı kongreler yaptığı illerde mitinge başlayacak.kendi kendine kurtuluş savaşı başlatıyor her halde:27:

erdoğan baş komutan olmak istiyormuş,ne yaptıysa,Atatürk gibi asla olamayacak,ne kadar çabalarsa çabalasın:ssz:

hadiini billl....
sen kimsin Atatürkle erdaganı bir tutuyorsun
aldıgın nefes bile Atatürk sayesinde beee bu sözleri hür bi şekilde bile sölemene Atatürk ün getirdiği ilkilaplar la olduu
yediğin kaba tükürmede artık sus

quote_icon.png

belki giderdii boşver takılma oky bizeee iyilik yaramıyor

Ben bir gerçekten bahsettim bana göre gerçek bu,halk Erdoğan ı daha cok seviyor dedim yalan mı Atatürk un partisinin durumu ortada,seçim olmaksızın ıktıdar oldu adı da demokrasi oldu,yalan mı?Ataturkun partisi 62 yıldır ıktıdar olamıyor yalan mı??durum gun gibi ortayken gerçeği söylemem neden zorunuza gitti, Atatürk'e kın ve nefret beslediğim yok sevmek zorunda da değilim saygısızlık ta etmedim..

Ben insanlari anlamakta güclük cekiyorum..
Surada " Atatürk üme laf etme, hiiimm kimsiniz siz, Atam olmasa söyle olurdu, böyle olurdu, yazik size" diye parmak sallayanlar samimiyetsiz kusura bakmayin.

Atatürk te, Türkiye nin dar zamaninda halki arkasina alarak, Türkiye icin savasmis bir lider, Erdogan da.
Kimi Atatürk ün uygulamalarini begenmez, hatalarini görür, elestirir, kimi Erdogan in..
Kimi Atatürk ün gercekten iyi lider oldugunu inanir kimi Erdogan in..
Ama insan olan ikisinede saygi gösterir, ikisinede saygisizlik edilmesine müsade etmez.

Simdi burada birinin Atatürk icin söyledikleri milleti ayaga kaldirdi..

Ama oysaki o kisinin o mesaji yazmasina neden olan, bir baska kisinin Türkiye Basbakanina, ve Cumhurbaskani adayina " Yaratik" deyip, birde kendini Atatürk le kiyaslayan bir zavalli oldugunu iddia etmesiydi..

Kompleksli olduğunu, kendisini Atatürk'le bir tuttuğunu fakat tırnağının ucu bile olamayacağını ve tüm bunlar yüzünden acınası bir yaratık olduğunu hatırlatıyor bana:51:

Peki madem siz cok saygili ve adilsiniz? Diger kisiye yapilan saygisizliklara neden susuyorsunuz.
Oda bu üleknin basbakani sevmesenizde keza kimse kimseyi mutlak sevmek zorunda degil..
Ama Türkiye Cumhuriyeti Basbakanina " ay bunlari söylemek suc degildir heralde " diye yapilan her saygisizliga her seviyesizlige canak tutuyorsunuz (bazilari)
Ama Atatürk ü hatali bulan ve en ufak elestirmek isteyene veryansin ediyorsunuz..
Bu nedenle samimiyetsizsiniz benim gözümde kusura bakmayin...

Son düzenleme:
Ben bir gerçekten bahsettim bana göre gerçek bu,halk Erdoğan ı daha cok seviyor dedim yalan mı Atatürk un partisinin durumu ortada,seçim olmaksızın ıktıdar oldu adı da demokrasi oldu,yalan mı?Ataturkun partisi 62 yıldır ıktıdar olamıyor yalan mı??durum gun gibi ortayken gerçeği söylemem neden zorunuza gitti, Atatürk'e kın ve nefret beslediğim yok sevmek zorunda da değilim saygısızlık ta etmedim..

Atatürkün partisi mi, chp nin ünvanı bu mu yani, yok artık:27::27:

hadiini billl....
sen kimsin Atatürkle erdaganı bir tutuyorsun
aldıgın nefes bile Atatürk sayesinde beee bu sözleri hür bi şekilde bile sölemene Atatürk ün getirdiği ilkilaplar la olduu
yediğin kaba tükürmede artık sus

Sen haddini bil bence.Aldığım nefes??bu nasıl putlaştırmadır boyle?aldıgım nefes yaradandan ibarettir ondan baskasına kulluk etmem..

1 milyon 89 bin 615 kisi...

Bu sayiyi aklinda iyi tut..
2013 yili Anitkabir ziyaretci sayisi...

Kimse olumsuz degil.Elbet hepimiz toprak olacagiz..Olumunden 75 yil sonra hala milyonlarca seveni,kabrine ziyaret edeni olmak..Herkese nasip olacak bisey degil bu...Bir paye cikart burdan sen cikartabilirsen...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben insanlari anlamakta güclük cekiyorum..
Surada " Atatürk üme laf etme, hiiimm kimsiniz siz, Atam olmasa söyle olurdu, böyle olurdu, yazik size" diye parmak sallayanlar samimiyetsiz kusura bakmayin.

Atatürk te, Türkiye nin dar zamaninda halki arkasina alarak, Türkiye icin savasmis bir lider, Erdogan da.
Kimi Atatürk ün uygulamalarini begenmez, hatalarini görür, elestirir, kimi Erdogan in..
Kimi Atatürk ün gercekten iyi lider oldugunu inanir kimi Erdogan in..
Ama insan olan ikisinede saygi gösterir, ikisinede saygisizlik edilmesine müsade etmez.

Simdi burada birinin Atatürk icin söyledikleri milleti ayaga kaldirdi..

Ama oysaki o kisinin o mesaji yazmasina neden olan, bir baska kisinin Türkiye Basbakanina, ve Cumhurbaskani adayina " Yaratik" deyip, birde kendini Atatürk le kiyaslayan bir zavalli oldugunu iddia etti..

Peki madem siz cok saygili ve adilsiniz? Diger kisiye yapilan saygisizliklara neden susuyorsunuz.
Oda bu üleknin basbakani sevmesenizde keza kimse kimseyi mutlak sevmek zorunda degil..
Ama Türkiye Cumhuriyeti Basbakanina " ay bunlari söylemek suc degildir heralde " diye yapilan her saygisizliga her seviyesizlige canak tutuyorsunuz (bazilari)
Ama Atatürk ü hatali bulan ve en ufak elestirmek isteyene veryansin ediyorsunuz..
Bu nedenle samimiyetsizsiniz benim gözümde kusura bakmayin...

Hala kıyaslıyorlar ya hala.
Atatürke saygısızlık edemez.
samimiyetsizmiş. beni tanıyormusun sende samimiyetsiz diyorsun.
sen şurada rahatça düşünceni yazıyorsan bunu Atama borçlısın. pes

Son düzenleme:
farrahdiba gibi düşünen ve akp ye oy veren çok insan olduğunu biliyorum ama hem Atatürkü seven hem akp ye oy verende çok özellikle kendi çevremde çok, bi arkadaşım var ki, mini etek giyer, milli bayramları çoşkuyla kutlar, Atatürkü çok sever sayar ama akp der başka bişey demez ve ben forumda da böyle üyeler olduğunu düşünüyorum. Hem Atatürke saygı duyan ama akpden vazgeçmeyen.
zaten dikkat ederseniz bazı üyeler sadece siyaset başlıklarına yazar diğer haberlere katılmaz, zaten bu arkaşlar aşırı fanatik, grisi olmayanlar
ben bir partiyi tüm hücreleriyle desteklemelerini anlamıyorum, neyse kendileri bilirler:27::27:

Son düzenleme:
Back