Ben insanlari anlamakta güclük cekiyorum..
Surada " Atatürk üme laf etme, hiiimm kimsiniz siz, Atam olmasa söyle olurdu, böyle olurdu, yazik size" diye parmak sallayanlar samimiyetsiz kusura bakmayin.
Atatürk te, Türkiye nin dar zamaninda halki arkasina alarak, Türkiye icin savasmis bir lider, Erdogan da.
Kimi Atatürk ün uygulamalarini begenmez, hatalarini görür, elestirir, kimi Erdogan in..
Kimi Atatürk ün gercekten iyi lider oldugunu inanir kimi Erdogan in..
Ama insan olan ikisinede saygi gösterir, ikisinede saygisizlik edilmesine müsade etmez.
Simdi burada birinin Atatürk icin söyledikleri milleti ayaga kaldirdi..
Ama oysaki o kisinin o mesaji yazmasina neden olan, bir baska kisinin Türkiye Basbakanina, ve Cumhurbaskani adayina " Yaratik" deyip, birde kendini Atatürk le kiyaslayan bir zavalli oldugunu iddia etmesiydi..
Kompleksli olduğunu, kendisini Atatürk'le bir tuttuğunu fakat tırnağının ucu bile olamayacağını ve tüm bunlar yüzünden acınası bir yaratık olduğunu hatırlatıyor bana
kendisini Ataturkle bir tuttugu yok buna ihtiyaci da yok.halk onu ataturkten daha cok seviyor bu bir gercek.Ataturk aday olsaydi yine Erdogan alirdi bu da bir gercek.acinasi yaratik sozunuz ise ancak sizin acinasi bi halde oldgunzu gosterir.hazim probleminize bi bardak su iyi gelir :)
Peki madem siz cok saygili ve adilsiniz? Diger kisiye yapilan saygisizliklara neden susuyorsunuz.
Oda bu üleknin basbakani sevmesenizde keza kimse kimseyi mutlak sevmek zorunda degil..
Ama Türkiye Cumhuriyeti Basbakanina " ay bunlari söylemek suc degildir heralde " diye yapilan her saygisizliga her seviyesizlige canak tutuyorsunuz (bazilari)
Ama Atatürk ü hatali bulan ve en ufak elestirmek isteyene veryansin ediyorsunuz..
Bu nedenle samimiyetsizsiniz benim gözümde kusura bakmayin...