- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.566
- 248
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
her yerde ahmet necden sezer gibisi yok derken onun da ingilizce bilmemesi ve 7 yıl cumhurbaşkanlığı yapmasını nasıl gözardı ediyorsun . heryerde yazıyorsun onun gibisi yok diye . yabancı dil bilmiyor 7 yıl cumhurbaşkanı oldu.....![]()
Yabanci dil bilmeyen bi basbakanla yabanci dil bilip ise yinede alinmayan bi vatantasi kiyaslarsak evet bi nevi haksizlik... Ama sizinde dediginiz gibi yabanci dil biliyor olsa bile sevmezdiniz yaptigi "kötü politikadan dolayi"... Demekki bu yabanci dil sadece bi bahane...Hayır sevmeyecektim çünkü yabancı dile gelene kadar başbakan olarak yaptığı kötü politikadan dolayı sevmeme imkan yok zaten o görüş açılarından dolayı ben o makama yakıştırmıyorum kendisini o ayrı mesele. Ama burada bu başlıkta diğer Cumhurbaşkanlarının eğitim ve kültürüyle ilgili bir konu açılmış ve bunun üzerine konuşuyoruz. Benim hiçbir açıdan adayım Erdoğan değil bunu başka konuda uzunca yazdım nedenlerini yani.
Peki sizce bu ülkede yabancı dil bilmeyen insanlar işe bile alınmazken en ufak işte bile en az bir tane yabancı dil sorarlarken bu ülkeyi yönetecek, ülkelerle temasa geçecek bizi temsil eden birinin İngilizce bile bilmemesi, kültürünü geliştirecek en ufak bir girişimde de bulunmaması Cumhurbaşkanlığı adaylığında göz ardı edilecek bir husus mudur. Bence en önemli konulardan biridir çünkü Cumhurbaşkanlığı sıfatı başbakanlığa göre daha genel bir durum ve ülkemizi temsil edecek bir insan seçeceğiz.
Bana göre hersey yabanci dil degil. Basbakanin cok hakki var sizler bunu görmüyor olabilirsiniz ... Veya görmek istemiyor olabilirsiniz..
Üstekki altini yaptigim arkadas yabanci dil konusuna deginmis.. Bunun icin ne söyliceksiniz?[emoji4]