- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
ipek ,Meryem insaanlar değişebilir demek istedi sadece..
Değişim böyle olmaz,olmamalı da....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elinde belge olsaydi bile bunu yayinlamazdi... Buna adim gibi eminim :)
Peki o yazılandan sonra insanlar otoriteyle nasıl değişebilir de yırtık bir ayakkabıyla girdiği siyasetten sonra bu kadar zenginleşebilir. Kendi yazdığınla bunu bağlar mısın? Ya da gerçekten nasıl zenginleşmiş olabilir?
Değişim böyle olmaz,olmamalı da....
Bu uzun bir konu benim için ama özetle açıklamak istiyorum düşüncemi.
Bu adamın eski konuşmalarına bakınca değerlerinden taviz vermez gerçekten samimi ve biryerlere gelince gerçekten bu çizgiiyi koruyacağını düşünüyor insan.
Böylece halk seviyor benimsiyor
Belli bir süre sonra makamı yükseliyor, gücü artıyor ve değerlerinden taviz vererek haksızlıkla yükseliyor
bunu demeye çalıştım ben.
söylediğmi anlamamış olabilirsiniz ama bunu mubah göruyorum gibi bir şeyi hangi kelimeden çıkarabildiniz
Cok seviyeszce bir yazi olmus.ulkenin basbakanina" bu"diye hiyap edebliyorsan cok ozgursun demek.saygiszliktan baska bisey degil.evet hirsindan boyle nefret kin kussa da kalemin kabul et ki ;o bir dunya lideri yeni turkiye nin Cumhurbaşkanı..
olumsuz yönde bir değişiiklik olamaz mı bunu belirtmek bunu savunmak anlamına mı geliyor
sen asla öyle düşünmezsin Meryem seni tanıyanlar bunu biliyo
Nasıl yani?? Güç ve otorite fikirlerini değiştirebilir ne demek? Adam açık açık “ bir gün zengin olursam bilin ki haram yemişimdir” dedikten sonra meryemin dediğinin açıklaması nasıl olabilir ki? Direk benim dediğim anlam çıkıyor. Ne demek istediyse kendini ifade edemedi.
Buyurun dünya liderine ...![]()
Elinde diploma belgesi yok yani ve bu insan belediye başkanı, başbakan, Cumhurbaşkanı adayı. Ben şahsen biri benim hakkımda bir şey ileri sürüyorsa ispat eder sonra da hesap sorarım. Eğer yapamıyorsa bizde şüpheyle yaklaşmakta haklıyız demektir. Elinde belge olsaydı bile ne demek yani bu teknolojide artık yani. Ayrıca Yabancı dil konusunda yazdıklarıma da gram değinmemişsiniz. Hiç iş başvurusunda bulundunuz mu bilmiyorum ama bu ülkede yabancı dili olmadığı için açıkta kalan çok genç var ama Yabancı dil bilmeyen bir Cumhurbaşkanı adayımız var ne kadaan gelişmişiz dimi![]()
Bu uzun bir konu benim için ama özetle açıklamak istiyorum düşüncemi.
Bu adamın eski konuşmalarına bakınca değerlerinden taviz vermez gerçekten samimi ve biryerlere gelince gerçekten bu çizgiiyi koruyacağını düşünüyor insan.
Böylece halk seviyor benimsiyor
Belli bir süre sonra makamı yükseliyor, gücü artıyor ve değerlerinden taviz vererek haksızlıkla yükseliyor
bunu demeye çalıştım ben.
söylediğmi anlamamış olabilirsiniz ama bunu mubah göruyorum gibi bir şeyi hangi kelimeden çıkarabildiniz
Bence kesinlikle önyargıdan kaynaklanıyor bu
Okuyorum okuyorum öyle bir anlam çıkaramıyorum çünkü yazdığım şeyde en başta mubah görme hakkında bir yorum bir ima dahi yok
bu arada beni anladığın için teşekkür ederim :)
Ablacım bundan sonra başvuru yaptığı yerlerden diplomamı isterlerse koskoca Cumhurbaşkanımız bile göstermedi diplomasını göstermem çok gizli diyiciğimm.
Ayrıca es kaza yabancı dil filan da isterlerse ne yabancı dili bu ülkede Cumhurbaşkanının bile bilmediği bir şey benden nasıl istersiniz deyip bir de üste çıkıcam ehh devir böyle artık![]()
Ahmet Necdet Sezer de bilmiyordu İngilizce. :26:
Zaten konu bu değil ki. Bu açıklamayı da yapmadan bunu söylemek istediğini biz bilemeyiz burada. Seni tanıyan arkadaşların olabilir ama tanımayanlara da “offf iyi oku” diyecek yazılar yazmamalısın.
İkinci olarak soruyorum yeniden sana şahsına..
Madem “haram yediğim zaman zengin olduğum zamandır” demişse gerçekten haram yedi mi? Yemediyse nasıl oldu bu mallar? Sen neden oğlunun çalıştığı yerde çalışamıyorsun?
Zaten konu bu değil ki. Bu açıklamayı da yapmadan bunu söylemek istediğini biz bilemeyiz burada. Seni tanıyan arkadaşların olabilir ama tanımayanlara da offf iyi oku diyecek yazılar yazmamalısın.
İkinci olarak soruyorum yeniden sana şahsına..
Madem haram yediğim zaman zengin olduğum zamandır demişse gerçekten haram yedi mi? Yemediyse nasıl oldu bu mallar? Sen neden oğlunun çalıştığı yerde çalışamıyorsun?
cık olmadı şimdi. adam ekonomiyi bir günde batırdı. bilmesede olur bu konudatarihe geçti.