- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Norfmalde bırakması gerekiyor görevini,daha bırakmadı ki seçim yapılsın sonuçlar belli olsun bşr kere..
Bıraksa da bırakmasa da sonuç belli ablaAdaylara da bakılırsa gerçekten sol kesime oy atacak aday bile koymamışlar. Adaletsizliğin canı cehenneme.
Aslinda o sorunun cevabi cok basit ipek;
Bu forumda bile o kadar cok kisi bana mesaj atiyor ki.
Genel de su tarz seyler " Allah razi olsun yazmak istediklerimi yazdin, ya bende ayni düsünüyorum ayniini yazmissin, senin yazini alintilayip iste dogru bunlar diyecektim ama sonravazgectim, benimde üzerime gelirler diye, ya bende yazacagim ama yazamiyorum, ben pek beceremem düsüncelerimi dile getirmeyi simdi benide linc ederler yazsam"
Bu tarz seyler.
Yani insanlara yapilan hakaretleri sen de biliyorsun.
"hüloogg cular, bidon kafalilar, cahiller, satiliklar, yobazlar, koyunlar....." yani artik insanlar belkide yaptigi tercih icin karsisindakinin kendisine bunlari söyledigini duymak istemiyordur o yüzden suskundur.
Elestirenlere gelince onlar icin birsey diyemiyorum, belkide ne kadar elestirirse elestirsin, en iyisinin yine Erdogan oldugunu düsünüyordur icinden..
kimse fazla sevinmesin,kimsede telaşlanmasın..herşeyin bir sonu vardır,Erbakan ,Çiller koalisyonunu bile gördük geldi geçti..
Umutsuzluğa kapılmıyorum şimdiden,sonuçlar belli olsun bakalım..
Kesin yani seçileceği
Şunu anlamıyorum,seçim olmamış daha adamı c.başkanı ilan ettiniz şimdiden
Orası öyle tabi. Ben adaletten yanayım. Sağ kesim için de sol kesim içinde hakkaniyetli davranılmalıydı. Kızdığım nokta bu
anketlerin yalancısıyız
umutsuz olacak bir şey yok..100 de 50 de istemeyen taraf var sonuçta..gelsede sonsuza dek kalacak değil ya neleri kimleri gördü bu memleket..Umutsuzluğa kapılmıyorum şimdiden,sonuçlar belli olsun bakalım..
Parti tabanına uygun aday bulmadılar,bulunanıda ne kadar tanıyoruz ki..
Valla bak bu ülke Çillerle ayakta durduysa daha bitmedik diyorum.
Böyle de düpedüz sonucu ilan etmiş oldular bence abla. Olmadı, adalet yok
İyi bir aday çıkarsalardı daha da güçleneceklerdi..
Böyle de düpedüz sonucu ilan etmiş oldular bence abla. Olmadı, adalet yok
İyi bir aday çıkarsalardı daha da güçleneceklerdi..
Bir şey demiyorlar ki anket sonuçları böyle diyor cadu. Kaldı ki hepimiz de biliyoruz aslında sonucu.
Belki de ...Neyse abla kendimizi de parçalasak durum aşikar. :26: O yüzden boşver seni seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?