merhaba kasım anneleri
18/11/2008/salı saat 17:25 benim bu dünyada unutamayacağım ikinci tarih oldu oğlum artık kollarımda bu duyguyu allahım ikinci kez bana yaşattığı için ne kadar çok şükretsem azdır. allahım isteyen herkese bu yüce duyguyu yaşatsın...
9 ay 10 günlük büyük bekleyiş artık sona erdi 18 kasım sabahı saat 8 de doktorumun yanındaydım ama hacettepe üniversitesinde salı günleri toplantı günü olduğundan beni öğleden sonra sezeryana alabileceğini söylediğinde artık oğluma kavuşmama saatler kaldığını düşünmeye başladım rutin kontroller, ultrasyon incelemesi, nts, damar yolu açılması serum takviyesi diğer anne adayları ile sohbet ederek saati 16:45 yaptım. biraz sonra doktorum ve anestezi uzmanı odamdaydı rutin soruların ardından mavi ameliyat önlüğü ve bonesi ile onlara teslim olmama az kalmıştı doktorumun isteği ile genel anestezi olmaya karar verdim dışarda annem teyzemler ve bitanecik eşim gözleri yaşlı bir şekilde beniuğurladılar aslında çok korkmama rağmen oğlumu kavuşacak olmamın mutluluğundan mıdır bilmiyorum çok huzurlu sakin ve ağlamadan ameliyathaneye girdim doktoruma bebeğimin ve kendimin onlara emanet olduğunu söylediğimi hatırlıyorum birde merak etme bir saat sonra bebeğin kollarında uyanacaksın dediğini doktorumun ...ve gerçektende öyle oldu saat 16:55 de başlayan doğumum 17:25 te oğlumun dünyaya gelmesi ve benim 18:50 de bebeğimi kollarıma vermeleriyle son buldu ilk gördüğüm kapkara boncuk gibi iki gözün dikkatlice bana baktığı ve ağzını bi o yana bi bu yana çevirip mama aramasıydı işte o zaman ne kadar büyük bir mucizenin kollarımda olduğunu anladım ve hüngür hüngür ağladığımı biliyorum
uzun oldu biliyorum ama bitanecik oğlum şimdi 6 günlük 4 gündür evimizdeyiz kokusunu içime çekerek uyuyor ikinci kez bana bu duyguları yaşattığı için allahıma şükrediyorum bütün kasım annelerini bebeğim yücelim sevgiyle öpüyor bende hepinize bebişlerinizle sevdiklerinizle uzun ömürler diliyorum