yakınlarda ehliyet çıkarmış olan var mı?

Rica ederim ama alti ayda gectigini zannetmiyorum isterseniz bulundugunuz il yada ilcenin trafik emniyetini arayip sorun yani bi daha rapor icin ugrasmaniz gerekmez diye dusundum
Dosyayi kontrol edin zaten icinde bildigim kadariyla diploma fotokopiniz vesikalik kan grubu karti olmasi lazim diye biliyorum zaten gittiginiz kursun isteyip dosyayi kendilerinin hazirlamis olmasi lazim
Birde giderken yaniniza vesikalik almayi unutmayin whliyet karti icin gerekecektir

ben ehliyet için hak kazanalı baya oldu.. sanırım şubat yada marttı.. hala çıkarmadım.. en son o zaman almıştım sağlık raporu.. eğer o geçerse elimde o var ama geçmezse sağlık ocağından onu almam gerekiyor..
eşim almış dosyayı şimdi kontrol ettim hepsi var içinde :) sadece randevu almam gerekiyor sanırım ama küçük bir ilde yaşadığım için direkt gidip soracağım.:)

Anladim Allah hayirli etsin kazasız belasiz insallah:)

Geçen hafta aldım ama ben sınavsız almıştım. aile hekimliğinden sağlık raporu (sağlık raporu için foto istiyorlar), nüfus cüzdanı fotokopisi, sağlık raporunda kan grubu yazıyor (yazmıyorsa doktora söyleyin yazsın),4 adet fotoğraf, maliye harcı 350 tl civarıydı galiba, 119 tl emniyete ödüyoruz, dosya sadece bunları götürdüm.

Not : adli sicil kaydı yazmışlar sicil kaydına gerek yok.
Ben randevu almamıştım sabah verdim belgeleri öğlenden donra verdiler ehliyetimi .

canım gerekli evrakları kurs hazırlıyor ve seni bekliyor... sen önce maliyeye gidip para yatıracaksın.. sonra kursa gidip makbuzu vereceksin parayı yatırdığına dair.. onlar senin için hazırda beklettileri dosyayı verecekler sana.. dosyanla birlikte trafiğe gideceksin emniyete.. parmak izini alacaklar yaklaşık dakika sürüyor parmak izi işlemi.. ardından ehliyetin gıcır gıcır eline gelecek
bende bugün aldım rabbim kaza bela göstermeden kullanmayı nasip etsin..

çok teşekkeür ederim pazartesi gideceğim inşllah.. ehliyetiniz hayırlı uğurlu olsun :) Allah kaza bela vermesin

Bende yarin maliyeye parayi yatircam. Islemleri halledicem. Hepimize hayirli olsun arkdslar. Allah kazadan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…