yakınlarda ehliyet çıkarmış olan var mı?

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.590
günaydın kızlar
bugün ehliyet çıkarmaya gidicem.. neler gerekiyor tam olarak bilen var mı?
kurstan dosyamı aldım..
internetten baktım tam emin olamadım.. yardımcı olur musunuz?

dosyanı alıp gidiyorsun başka birşey yok birde para yatıracaksın yani okadar kimliğin felan yanında olsun

günaydın kızlar
bugün ehliyet çıkarmaya gidicem.. neler gerekiyor tam olarak bilen var mı?
kurstan dosyamı aldım..
internetten baktım tam emin olamadım.. yardımcı olur musunuz?
randevu aldınızmı

550 liraya yakın para lazım. Dosyan ile birlikte ilk önce maliyeye gidiyorsun daha sonra trafik tescil kurumuna

sağlık raporu , sicil kaydı , bankaya yatıralcak ehliyet harcı ve dekontu , kan grubu kartı ,dosyan şimdilik aklıma gelenler bunlar, hayırlısı olsun

teşekkür ederim eşim bankaya para yatırmış.. biraz daha para bıraktı onu nereye yatırıcam bilemedim :)
değişmiş ozaman resim vs yazmış arkadaşlar benim sürücü kursum hepsini ayarlamıştı resimleri felan koymulştu diplomada gerekiyor sanırım onuda koymuştu içerisine yani fookopisini

Saglik raporu kan grubu karti vs zaten dosyanda mevcut ama saglik raporunun suresinin gecip gecmedigini kontrol ettir randevuyu al bankaya parayi yatirip dekontla beraber emniyete gotur ordada 120 tl idi sanirim ehliyet karti icin ucret vereceksin ordada parmak izi alinmadi gibi birkac islem var ondan sonra zaten verirler hayirli olsun

netten ehliyet randevu olarak yazın, çıkan ilk siteye girin. uygun bir tarih seçtiğiniz zaman, size gelirken getirmeniz gereken evrakların listesini veriyor. Ayrıca sıra numarası ve gereken belgelerin listesinin olduğu sayfayı da yazdırıp gidiyosunz. Belgeleri teslim ettikten sonra memur şu gün hazır olur gelip alın diyor. bu kadar :)

Tandığınız muameleci varsa size bugün için yer ayarlar, karşılığında 10 lira falan alıyorlar ama o kadar beklemıyorsunuz

ay ne kadar zormuş.. bende gidip alıcam sanıyorum.. baya uğraşmak gerekiyor..

sanırım sağlık raporumu 6 ay önce almıştım geçmiştir sanırım.. parmak izimde var.. gidip sağlık raporu alayım o zaman..
çok teşekkür ederim

bana tarıh secım hakkı vermıyor ama

hemen alıyorum randevumu çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…