Yakınım ölünce beni yalnız gönderen koca...

Ben burada eşinin ailesiyle hiç görüşmeyen insanlar okudum, eşinizde sizin ailenizle görüşmek zorunda değil. Gelmek zorunda da değil. Ama eline telefon alıp oyun oynamasaymış keşke, başın sağolsun dileyip, gitmeniz için yardımcı olsaymış keşke.. ne yaşadınız, birbirinize neler yaşattınız bilmiyorum.. şahsınız için söylemiyorum ama bazı insanlar insanları bu hale getirebiliyor... buradan bakınca cok haklısınız ama birde oradan dinlemek lazım neden bu hale geldiniz bilmiyorum.. başınız sağolsun..

Benim arkadasimin esi arkadasim annesini kaybettiginde köyüne mangal yapmaya gitmişti. Babasi öldüğünde ise bayram vardi köyünün bayramina gitmisti. O zamanlar evli degildim ve bana cok koymustu arkadasimin o hali ve kendi kendime karar aldim asla üzüntüme ortak olmayan insanla birlikte olmayacagim. Arkadasim su an evli gibi ama degil gibi de. Görüntü var gerçeklik yok. Kendi kafasina göre yasiyor cunku onlarda bosanma yok. Kötü günün senin ailenle ilgili olan şeylerdir ve anladigim kadariyla seninde bazi hatalarindan dolayı aileni artik tamamen silmiş. Buna katlanabileceksen yaninda kal ama kocanin senin gözünde bir degeri kalmamissa cocukta yokken ayril.

Benim arkadasimin esi arkadasim annesini kaybettiginde köyüne mangal yapmaya gitmişti. Babasi öldüğünde ise bayram vardi köyünün bayramina gitmisti. O zamanlar evli degildim ve bana cok koymustu arkadasimin o hali ve kendi kendime karar aldim asla üzüntüme ortak olmayan insanla birlikte olmayacagim. Arkadasim su an evli gibi ama degil gibi de. Görüntü var gerçeklik yok. Kendi kafasina göre yasiyor cunku onlarda bosanma yok. Kötü günün senin ailenle ilgili olan şeylerdir ve anladigim kadariyla seninde bazi hatalarindan dolayı aileni artik tamamen silmiş. Buna katlanabileceksen yaninda kal ama kocanin senin gözünde bir degeri kalmamissa cocukta yokken ayril. Seviyorsa

Kötü bir durum ama aralarında neler geçti bilmiyoruz.Belki Oraya gittiğinde kabul görmeyeceğini düşünerek gurur yapıyor bile olabilir
Hayır benim derdim eşinin oraya gitmesi değil arada kırgınlık var gitmeyebilir eyvallah. Ama eşi ağlarken umursamamak oyun oynamak nedir yaa benim takildigim kısım bu. Diğerleri umrunda olmayabilir ama eşine destek olmaliydi

Evet inatçı,kinci biri gibi

Karşınızdaki senin ailen için üzülemem ben diyen biri..Ve bunu "ölüm " durumunda söylüyor,üstüne gidip dediği şey çok normalmişçesine oyun falan oynuyor..Babaannenizin eşinize bir şey yaptığını sanmıyorum. Nefretten gözü kör olmuş resmen..Ölüm karşısında insan 40 el yabancıya bile üzülür,bu nasıl bir nefrettir nasıl merhametsizliktir anlayamadım. Şahsen çocuklarımın babasının böyle merhametsiz bir adam olmasını istemezdim. Siz ister misiniz???Kavga, sizi cenazeye yalnız yollaması vs bunları boşverin.Böyle merhametsiz biriyle hayatınızı paylaşmak istiyor musunuz cidden bunu düşünün.

Aynen katılıyorum, kadın da erkek de kayınvalide kayınpederle, eşin ailesiyle çok kötü kavga etmiş olabilir, ömür boyu yüzlerini dahi görmek istemiyorum diyebilir, kendi görüşmez, onarılamayacak şeyler olmuşsa görüşmek zorunda da değildir ama insan eşinin hatırı için sarılır, başın sağolsun der, kendi götüremiyorsa dahi uçak/otobüs biletini ayarlar, sık sık arayıp üzülme, kendini yıpratma der çünkü aileyle kötü olunsa da arada eşiniz vardır, kimsenin hatırı yoksa eşin hatırı için eşe manevi destek olunur.

Bir insanın ölümüne bu kadar duyarsızlaşmak..
Tamam ağıt yaksın diyemem. Ama baş sağlığı dilemek üzüntüyü paylaşmak önemli şeyler. İnsanlık gösterir. Böyle merhametsiz adamdan her şey beklenir.
Hadi ailene tamam, ama adam sana da senin haline de üzülmemiş. Boşan demek kolay ama ne bileyim devam etmek de olmaz ki böyle biriyle. Adamın kini gözünü kör etmiş.

Başınız sağolsun.

Bosanman taraftarıyım benimde ailem eşimle kötü evde ailem hakkında konuşmayız eşimle ama ölüm hastalık olduğunda en önde giden gece gündüz demeden araç bulmaya çalışan yine esimdir eğer senin durumunda bir halde olsaydık sanırım ailemi seçerdim ne olursa olsun ölüm hastalık farklıdır bir insanda önce vijdan olacak

Evet kendi yaptıgına karsılık ailemle sorun yaşadı ve evet kendi haksızdı

Ya tabi ki sadece benm yanımda olsun yine konuşmasın anlarım

Evet tabi ki bir kereye mahsus olsa yine tamam diycem ama ölüm her an olabilir hep beni yalnız bırakıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…