• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Yakında nişanım var iki tane sorum var

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
528
49
118
Merhaba kızlar..
Evde sade bir törenle yapılacak olan nişanım için heyecanlıyım. Ve iki tane sorum var.
1. Nişan ayakkabısının altına isim yazılır mı? Yazanınız var mı?
2. Tektaşımı da takmak istiyorum, hangi parmağıma takmalıyım?

Merhaba kızlar..
Evde sade bir törenle yapılacak olan nişanım için heyecanlıyım. Ve iki tane sorum var.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.
1. Nişanda ayakkabı altına isim yazılmıyor, yazan varsa bilmiyorum.
2. Nişanda alyans, tek taş vs Sağ yüzük parmağına takılır.

Merhaba kızlar..

zaten yazsan bile ev ortamında çok silinmez. Ben yazan hiç görmedim. Yüzük de sağ parmağa takılır.

zaten yazsan bile ev ortamında çok silinmez. Ben yazan hiç görmedim. Yüzük de sağ parmağa takılır.

Evdeki ciddili merasim sonrasında arkadaşlarla dışarıya çıkacağız da o geyiği onun için yapmayı düşünmüştüm. :) Aramızda ısrarla evlenmek isteyen ve ısrarla bekar olan bir arkadaşımız var. :)

Sağ yüzük parmağına takabilirsin..
Ayakkabı altına yazma meseleside duymadım ama olabilir. Ben nikahımda unutmuştum kimsede hatırlatmadı bana:110::KK53:

Evdeki ciddili merasim sonrasında arkadaşlarla dışarıya çıkacağız da o geyiği onun için yapmayı düşünmüştüm. :) Aramızda ısrarla evlenmek isteyen ve ısrarla bekar olan bir arkadaşımız var. :)

o zaman sadece onunkini yaz :) bir de bu senin nişanın istediğini yapmakta özgürsün kural yok sonuçta.

Back