Yakin zamanda Turkiyeden Amerika’ya gelecek olan biri bana yardim edebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

White Mocha

Nirvana
Pro Üye
1 Temmuz 2009
6.039
6.633
773
Selam kizlar,

Canim cok sikkin, zor durumdayim. Yakinda Turkiyeden Amerikaya gelecek olaniniz var mi? Ilac lazim. Bir doktor arkadasim size bana ulastirmaniz icin ilac postalayacak. 😔😔

Kizlar New Yorka gelmek zorunda degilsiniz. Amerikada herhangi bir yere gelirseniz ilaclari bana kargolayabilirsiniz ya da ben fedex ya da ups ile sizden aldirabilirim. Gelip otelde konaklayacaksaniz, otelin lobisine birakmaniz yeterli. Fedex lobiden alir. Sizin otelinizde beklemenize gerek yok.
Umarim biri cikar

Bir gün havalimanında bir kadına yardım etmek istedim bu konuda ve beni uçuş görevlileri uyardı asla biz izin vermeyiz sizi uçağa almayadabiliriz diye. Neden dedim, siz o ilacın içinde ya da o eşyanın içinde gerçekte ne olduğunu hangi amaçla gittiğini karşınızdaki kişiyi tanıyıp tanımadığınızı biliyor musunuz dediler, sakın böyle hatalar yapmayın başınız yanabilir dediler. Çok şaşırdım, çok mantıklıydı çünkü.
Göz damlasını ordaki doktorlar yapamıyor mu?

Bir gün havalimanında bir kadına yardım etmek istedim bu konuda ve beni uçuş görevlileri uyardı asla biz izin vermeyiz sizi uçağa almayadabiliriz diye. Neden dedim, siz o ilacın içinde ya da o eşyanın içinde gerçekte ne olduğunu hangi amaçla gittiğini karşınızdaki kişiyi tanıyıp tanımadığınızı biliyor musunuz dediler, sakın böyle hatalar yapmayın başınız yanabilir dediler. Çok şaşırdım, çok mantıklıydı çünkü.
Göz damlasını ordaki doktorlar yapamıyor mu?
Spesifik bir goz damlasi.
Tamam siz yardim etmezsiniz o halde.

Millet ben pazar gidiyorum sabah.. ılacın bana gelmesi malesef yetısmıyor. Ben sandım ki Neywork’tan getireceğim. Meğer önce İstanbul’a yani bana gelecekmis 😞 bana gelmesi yetısmıyor yanı, Baska olan varsa ımkanı yazsın yahuu🥹
Senin gibi düşünceli, güzel kalpli insanların sayısı artar inşallah 😍 umarım yardımcı olabilecek bir arkadaş çıkar

Oradaki göz doktorları, eczaneler vs bu damlayı size sağlayamıyor mu orasını çözemedim?
Çünkü mesela her gittiğim yerde doktorum reçeteye malzemeleri miktarını yazar ben gittiğim her yerde yaptırabiliyorum. Sizin öyle bir imkanınız olmuyor mu?

Hastanız için çok geçmiş olsun.

Amerika'ya giderken havaalanında daha check in yaparken soruyorlar dikkat edin. Bavullarınızı siz mi hazırladınız, başkası için herhangi bir şey taşıyor musunuz diye beyan ettiriyorlar. Çantanızdaki size ailenize ait ilaca kimse bir şey demez ama başkasına götüreceğiniz ilaç başınıza dert açabilir. Sadece bizde değil herhangi bir ülkede bile Amerika uçuşlarında soruluyor. Ya hayır başkası için bir şey yok bavulumda diye yalan beyanda bulunacaksınız ya da evet taşıyorum diyeceksiniz. Olur da bu şekilde ilaç götürmek isteyenler olursa diye yazıyorum bilginiz olsun. Mutlaka beyan edin, reçete evrak sunun. İlacı kabul etmeseler bile uçmanıza izin verirler. Trump yönetimi eğer trafik cezanız bile varsa vize iptal ediyor şu aralar.

Sizin ki gerçekten ilaçtır ihtiyacınız vardır. Benim dayımın başına gelmişti birisi yardım istemiş şunu çantasına koyar mısınız diye yeri yokmuş. Dayımda iyilik olarak koymuş sonra uçak inince geri almışlar. Ama küçük konserve kutusu gibi bişey. Böyle olaylar yaşanıyor. Birisi bilipte ihbar etseydi başı yanardı büyük ihtimalle

Siz hiç tanımadığınız birinin verdiği ilacı alıp çantanızda taşır mısınız? İçeriğini bilmeden emin olmadan bavulunuza koyup Amerika gibi havaalanlarında dehşet güvenlik uygulanan bir ülkeye götürür müsünüz? Hayır bavulumda başkasına ait herhangi bir eşya madde ilaç yok diye beyanda bulunur musunuz? Evet göz damlası çok masum bir şey ama her zaman göz damlası olmayabilir. Adamlar o yüzden sıkı kurallar uyguluyorlar.

DHL medikal kargo taşıyor. Çok para istiyor ama ilacı medikal aleti vs götürüyor. Biz bir kere bir tıbbi örnek göndermiştik, içime oturmuştu ama sağlık bu mecbur verdik parayı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X