- 22 Nisan 2008
- 518
- 12
- 118
- Konu Sahibi diclem3555
-
değişik olur aslında.. ama kız çeyizi gibi olmasın sakın, yada sen siyah mobilyadan çok oymalı olmayan bi sandık yaptırabilirsin belki canım.
fundacım harika olmuş herşeyin maşallah bayıldımm bayıldımmm:) nasıl yaptın bu damat şeklinde süslemeyi, çok değişikmiş gerçekten, bize de fikir olur, şahsen çok beğendim.
çokk sevindim canım beğenmene =) bende bunu bohça örnekleri için nette gezinitken rastlamıştım modele yapılır bu dedim ki acele yapmama rağmen güzel oldu sanırım =) , bond çantanın üst kapağının ortasına önce beyaz bi kumaş gerip iç tarafından tutturuyosun (cnm ben dikmedimde yapıştırmadım da çantaya zarar gelmesin die ignelerle sıkıcı tutturdum ) tabi bu kumaşı iki taraftan aşağıya doğru daralıcak şekilde kesiceksin , sonra siyah kurdele şerit geçiyosun iki tarafına , ortasına düğmeleri ile papyonunu yapıştırıosun bu kadar bitti bile =)
çokk sevindim canım beğenmene =) bende bunu bohça örnekleri için nette gezinitken rastlamıştım modele yapılır bu dedim ki acele yapmama rağmen güzel oldu sanırım =) , bond çantanın üst kapağının ortasına önce beyaz bi kumaş gerip iç tarafından tutturuyosun (cnm ben dikmedimde yapıştırmadım da çantaya zarar gelmesin die ignelerle sıkıcı tutturdum ) tabi bu kumaşı iki taraftan aşağıya doğru daralıcak şekilde kesiceksin , sonra siyah kurdele şerit geçiyosun iki tarafına , ortasına düğmeleri ile papyonunu yapıştırıosun bu kadar bitti bile =)
çok kolaymış cidden, süper olmuş fundacım :) hadi bakalım darısı başımıza:)
Zaman az ama olucak niş herşey hayrlısıyla
Cceylinn mesajlarını silersen mesaj atabilrsn bende gönderemiyrmsenn mesajlar doluy oldğu içinn
hoşgeldinizz:=) sizin düğün tarihleri yakın mı kızlar?
canımcım benm de seninle aynı şekilde. bu mayıs sonunda nişan olacak, kısmet olursa seneye olacak düğünümüz. araya askerlik giriyor malesef ki... Olsun sonunda kavuşmak var, moral bozmak yok:=)
Daha hiç bişi yapamadım :) daha günü belli değil ya aralık da ya da 15 tatilde olacak . heyecan desen sürekli var[/QUmerhaba bende sözlendim ama daha benimkide belli değil muhtemelen 15 tatilde olucak yazın ortalarında istiyorduk ama bize düğün salonları bile uçuk geldi o yüzden kısa ozamanda fiyatlar daha uygun olur...
Evet kızlar Nisan alışverişleriniz nasil gecti neler yaptınız neler aldınız anlatın paylaşın bakiyimm :))
nişan bohçası kız tarafından nişandan önce mi nişanda mı nişandan sonra mı götürülür
Her yerin adetine göre değişebilir ama bizim oralarda (batı karadeniz) nişanda damat tarafı kız tarafına nişan bohçası getiriyor. Nişandan sonra da kız tarafı erkek tarafına damat bohçası götürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?