Nişan Yakın zamanda nisanlanacaklar gelin bakayım buraya:)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

değişik olur aslında.. ama kız çeyizi gibi olmasın sakın, yada sen siyah mobilyadan çok oymalı olmayan bi sandık yaptırabilirsin belki canım.

Bende emin olamadım doğrusu =)) Daha zaman var diye rahat davranıyorum sonra başlıcam koşturmayaa

fundacım harika olmuş herşeyin maşallah bayıldımm bayıldımmm:) nasıl yaptın bu damat şeklinde süslemeyi, çok değişikmiş gerçekten, bize de fikir olur, şahsen çok beğendim.

çokk sevindim canım beğenmene =) bende bunu bohça örnekleri için nette gezinitken rastlamıştım modele yapılır bu dedim ki acele yapmama rağmen güzel oldu sanırım =) , bond çantanın üst kapağının ortasına önce beyaz bi kumaş gerip iç tarafından tutturuyosun (cnm ben dikmedimde yapıştırmadım da çantaya zarar gelmesin die ignelerle sıkıcı tutturdum ) tabi bu kumaşı iki taraftan aşağıya doğru daralıcak şekilde kesiceksin , sonra siyah kurdele şerit geçiyosun iki tarafına , ortasına düğmeleri ile papyonunu yapıştırıosun bu kadar bitti bile =)

ellerine sağlk =)

çok kolaymış cidden, süper olmuş fundacım :) hadi bakalım darısı başımıza:)

çok kolaymış cidden, süper olmuş fundacım :) hadi bakalım darısı başımıza:)

Zaman az ama olucak niş herşey hayrlısıyla

Cceylinn mesajlarını silersen mesaj atabilrsn bende gönderemiyrm senn mesajlar doluy oldğu içinn

Benim kına 6 Eylül Düğün deb 8 Eylülde :))

kızlar pazar günü nişanım var ama hiç hazır degilim aldıgım elbiseyi yaktım utulerken

Benim de pazartesi.Elbisem hazır inşallah.Mağazada seçtim, tadilata gitti.Cumartesi alıcam.Alyanslarım ve nişanlımın takımı alınacak daha.Çok stresli ya

Evet kızlar Nisan alışverişleriniz nasil gecti neler yaptınız neler aldınız anlatın paylaşın bakiyimm :))

Suan sevgilimden uzakta oldugm icin cogu seyi internetten uzerinden aldim. En son geceliklermizi aldik. Bgun sandiklarimizin siparisini verdik. Sandklarim ozel yapim olucklr. Evlendigim zaman odamda puf olarak kullanabilicem.

sayfamdaki tüm kare ve yııldız peceteler 6 adet 35 tl dir salon mutfak icin tam takımlarım 130 tlden baslamaktadır takımlarım 6 pecete 1 orta sehpa 1 konsol ve 1 masa örtüsü olarak yapılmaktadır istege göre ekleme veya cıkarma yapılablir ürünlerimiz alttan ve üstten 3 kere tutkallanmaktadır piyasadaki en kaliteli ürünler kullanılmıstır tüm ürünlerimiz ptt kargoyla kapıda ödeme olarak gönderilir fiyatlarım cok uygundur Eki Görüntüle 736345 Eki Görüntüle 736346 Eki Görüntüle 736347 Eki Görüntüle 736348 Eki Görüntüle 736349 Eki Görüntüle 736350 Eki Görüntüle 736351 Eki Görüntüle 736352 Eki Görüntüle 736353 Eki Görüntüle 736354 Eki Görüntüle 736355

Kızlar 4 yıllık bir ilişkim var ve ekimde nişanlanıyorum, bende hiç bişey yapmadım daha..Maksimum 50 kişi falan olacak. erkek arkadaşımın ailesi evde yapalım diyor ,ev olayı bir türlü içime sinmiyor... Nolur bana bi akıl verin.Bildiğiniz küçük nişan yapabilceğimiz mekanlar olabilir Ankara'da. Bu arada işin bi kötü yanıda nişanlandıktan sonra askere gidiyor.. Kafam çok ama çok karışık ne nasıl hallolcak hiç bilemiyorum... Lütfen yardım edin

çok benzeşiyoruz seninle ben henüz aile anlatamadım bile, ama bi cesaretlenip anlatsam, bizim de planımız ağustos sonu isteme-söz, ve ekimde kurban bayramı tatilinde nişan yapmak. benimki de aralıkta askere gidecek devamında ankarayı bilmem ama, az kişi olduğunuza göre, kafe ya da restoran tarzı bi yer düşünebilirsin. ben öyle düşünüyorum, bizim evin yakınında bahçeli bi kafe var, orayı ayarlıycam bi aksilik çıkmazsa :)

nişan bohçası kız tarafından nişandan önce mi nişanda mı nişandan sonra mı götürülür

Her yerin adetine göre değişebilir ama bizim oralarda (batı karadeniz) nişanda damat tarafı kız tarafına nişan bohçası getiriyor. Nişandan sonra da kız tarafı erkek tarafına damat bohçası götürüyor.

biz de normalde söz ile nişan arasında önce erkek tarafının kadınları toplaşıp, bohçasını sepetlerini alıp gelirmiş. sora da yine kız tarafı kadınları toplaşıp götürürlermiş bohçalarını. ama bizde hem farklı şehirler , hem de zaman çok kısıtlı olduğu için , nişan günü hem erkek tarafı getircek , hem biz onlar giderken vereceğiz.
bu işler hem yöreden yöreye değişiyor. hem de kendi istediğine , şartlara göre şekilleniyor bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…