• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın zamanda meme biyopsi olan var mı

Selamlar . Benim de iki memede kitle var ama sadece sol tarafta şişlik ve ağrı var hatta sırtımda ve kolumda bile ağrı var sağ tarafta hiç bir belirti yok . Doktora gittiniz mi ultrason çekildi mi . sonuçlarınızı burda paylaşırsanız bilgisi olanlar yardımcı olur inşallah 💐
Peki normal mi yani siz doktorunuza sordunuz mu benim 1 buçuk senedir kitlem var benim bildigim tabi bu ama ilk defa böyle gördüm şiş değilde gögüs büyümüş gibi biri büyük biri küçük hafif koltuk altıma ağrı yapıyor ama bilemedim 7 nisanda randevum bakalım ne diyecek 6 aydan 3 aya düşürmüşlerdi muayenemi bu ay gitmem gerekiyordu randevu bulamadıgım için gidememiştim ancak randevu bulabildim hayırlı sonuçlar alırız inşallah

Selamlar . Benim de iki memede kitle var ama sadece sol tarafta şişlik ve ağrı var hatta sırtımda ve kolumda bile ağrı var sağ tarafta hiç bir belirti yok . Doktora gittiniz mi ultrason çekildi mi . sonuçlarınızı burda paylaşırsanız bilgisi olanlar yardımcı olur inşallah 💐
Benimde koltuk altıma vuruyor benim memedeki şişlik değil memem büyümüş gibi yani 1 buçuk senedir takip ediliyorum en son 6 ayda bir idi 3 aya düşürdüler büyüme oldugu için ben 3 4 gün önce sancı olunca kendim muayene ederken fark ettim annemde baktı meme başı ve genelinde diğerine göre büyüme var biri büyük biri küçük benim kitle hareketli yani hareket ediyor birde küçük var onu anlamıyorum maalesef internette hareketli olanda kötü olmaz diyolar ama kontrol 3 aya düşünce ve arada bir sancıyınca insan korkuyor açıkcası randevum 7 nisanda bakalım gidicem

Benimde koltuk altıma vuruyor benim memedeki şişlik değil memem büyümüş gibi yani 1 buçuk senedir takip ediliyorum en son 6 ayda bir idi 3 aya düşürdüler büyüme oldugu için ben 3 4 gün önce sancı olunca kendim muayene ederken fark ettim annemde baktı meme başı ve genelinde diğerine göre büyüme var biri büyük biri küçük benim kitle hareketli yani hareket ediyor birde küçük var onu anlamıyorum maalesef internette hareketli olanda kötü olmaz diyolar ama kontrol 3 aya düşünce ve arada bir sancıyınca insan korkuyor açıkcası randevum 7 nisanda bakalım gidicem
Benimde sol meme daha büyük . Benim çok ağrı yaptı hareketli gibi ama biyopsiden sonra kitlede büyüme oldu daha sonuçlarım cikmadi o yüzden Dr gidemedim sonuçlar çıksın diye bekliyorum . Hareketli ve ağrılı olunca korkmayın diyorlar . İnşallah temiz sonuçlar alırız

Back
X