Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle geçmiş olsun,ben de aralık ayında biyopsi oldum,çok küçük bir hücre değişimi görüldü ama doktor kötü değil dedi,almayı önerdi henüz aldırmadım bu hafta içi tekrar gidicem ama benim de biyorpsi alınan bölgede kitle büyüdü sertleşti siz doktora danıştınız mı?Neden oldu acabaMerhabalar 10 gün önce meme biyopsisi oldum kitle de büyüme var sizce normal mi?
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun.ben perşembe günü gidicem benimde kitlede büyüme ve sertleşme oldu sonuçlarım da gelmedi henüzÖncelikle geçmiş olsun,ben de aralık ayında biyopsi oldum,çok küçük bir hücre değişimi görüldü ama doktor kötü değil dedi,almayı önerdi henüz aldırmadım bu hafta içi tekrar gidicem ama benim de biyorpsi alınan bölgede kitle büyüdü sertleşti siz doktora danıştınız mı?Neden oldu acaba
Buraya sonucu yazar mısınız?Ben bayramdan sonra ancak gidebileceğimÇok teşekkür ederim size de geçmiş olsun.ben perşembe günü gidicem benimde kitlede büyüme ve sertleşme oldu sonuçlarım da gelmedi henüz
Tabi ki yazarımBuraya sonucu yazar mısınız?Ben bayramdan sonra ancak gidebileceğim
Hiç bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur belki . Bende biyopsiden sonra sadece ağrı ve kitlede büyüme oldu . Çok geçmiş olsun hepimiz temiz sevindirici haberler alalım inşallahÖncelikle hepimize geçmiş olsun benim de daha önce biyopsi geçmişim var biyopsiden sonra üçü bir arada kahve renginde süt akıntım var bir göğsümün ki normal süt diğeri rengi değişik yarın biyopsi olacağım tekrardan biyopsi istediler bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Çok teşekkür ederim uyku tutmuyor mahvoldum düşünmekten ayni kitleye ikinci biyopsiyi yapacaklarHiç bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur belki . Bende biyopsiden sonra sadece ağrı ve kitlede büyüme oldu . Çok geçmiş olsun hepimiz temiz sevindirici haberler alalım inşallah![]()
Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım uykularım kaçtı. Rabbim bu mübarek gecede size bana ve tüm sonuç bekleyenlere hayırlı temiz sevindirici sonuçlar almayı nasip etsin inşallah. DualarimdasinizÇok teşekkür ederim uyku tutmuyor mahvoldum düşünmekten ayni kitleye ikinci biyopsiyi yapacaklar
Amin inşallahSizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım uykularım kaçtı. Rabbim bu mübarek gecede size bana ve tüm sonuç bekleyenlere hayırlı temiz sevindirici sonuçlar almayı nasip etsin inşallah. Dualarimdasiniz![]()
24 gün oldu daha çıkmadı bekliyorum tahmini 2 ay sürer dedilerSizin sonuçlar ne zaman
Geç olsun güzel olsun24 gün oldu daha çıkmadı bekliyorum tahmini 2 ay sürer dediler
İnşallahhGeç olsun güzel olsun