Meme biyopsi sonrası kitle büyüme sorunu yaşayanlar

Benim biyopsi de çok çok küçük bir hücre değişimi tespit edildiği için kime gidersem gideyim aldırın diyorlar,kötü hastalık değil dediler ama sonrasına garanti vermiyorlar aldır kurtul düşüncesinde tüm doktorlar
Ameliyat korkulacak bir şey değil kötü bir şey olmasında aldırın hem içiniz rahat eder, benim de hayırlısıyla sonuçlarım temiz gelirse bana da ameliyat dedi doktorum

Bana önce 360 derece mamografi sonra da biyopsi yapıldı,mr ı çektireceğim,kitlenin büyüklüğü belli olsun ,çökme olurmu kist alınınca ameliyat öncesinde bilmek istiyorum çünkü benim kitle büyük 3,5 cm kadar😔inşallah çökme olmaz derlerse kitleyi aldıracağım.
Sonuçlarınız ne kadar süre de çıkmıştı. Belirtileriniz neydi?

Sonuçlarınız ne kadar süre de çıkmıştı. Belirtileriniz neydi?
Zaten takip ettirdiğim kitlelerim vardı,şikayetim yoktu ama ,normal kontrole gitmiştim ,biyopsi sonucum 5 günde çıktı Adana başkent hastanesine gitmiştim ,orda sadece meme cerrahi bölümü var sadece bu hastalara bakıyorlar

Selamlar bende muayeneye gittim 6 aydan 3 aya düşürmüşlerdi kontrolü ultrason çekildim 21 nisanda randevum var bi öncekinde boyutlarda mm büyümeler olmuştu örnek olarak 32×17 mm bu gittigimde 30×15 tabi hepsi farklılık gösteriyor anladıgım kadarıyla 3 kitlem var benim sormak istedigim şu bi önceki US de
""MEME PARANKİMLERİ FİBROKİSTİK EKO PATERNİNDEDİR"" YAZIYORDU
Çarlamba girdiğim ultrasonda ""MEME PARAKİMLERİ HETEROJEN FİBROGLANDÜLER EKO PATERNİNDEDİR ne demek yani neden farklı googleden baktığımda meme yogunlugu gibi birşsy okudum ama raporu ekleyim bir bakarmısınız boyutlarında küçülme yok yani mm olarak bir öncekinde büyümüşlerdi bunda küçülmüş ama bariz şekilde değil hem aralıkta çekildigim hem 2 gün önce çekildigimi paylaşıcam anlayan varsa yardımcı olurmusunuz ?? Boyutlarıda yazıyor burda

Eklentiler

• 1000035550.webp
    1000035550.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000038207.webp
    1000038207.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 8
Zaten takip ettirdiğim kitlelerim vardı,şikayetim yoktu ama ,normal kontrole gitmiştim ,biyopsi sonucum 5 günde çıktı Adana başkent hastanesine gitmiştim ,orda sadece meme cerrahi bölümü var sadece bu hastalara bakıyorlar
Benim 40 gün oldu sonuçlarım çıkmadı ben de meme polikliniğine gittim . Sonuçlar çıkmadığı için bekliyorum hala sırtımda çok ağrı var ve korkuyorum

Selamlar bende muayeneye gittim 6 aydan 3 aya düşürmüşlerdi kontrolü ultrason çekildim 21 nisanda randevum var bi öncekinde boyutlarda mm büyümeler olmuştu örnek olarak 32×17 mm bu gittigimde 30×15 tabi hepsi farklılık gösteriyor anladıgım kadarıyla 3 kitlem var benim sormak istedigim şu bi önceki US de
""MEME PARANKİMLERİ FİBROKİSTİK EKO PATERNİNDEDİR"" YAZIYORDU
Çarlamba girdiğim ultrasonda ""MEME PARAKİMLERİ HETEROJEN FİBROGLANDÜLER EKO PATERNİNDEDİR ne demek yani neden farklı googleden baktığımda meme yogunlugu gibi birşsy okudum ama raporu ekleyim bir bakarmısınız boyutlarında küçülme yok yani mm olarak bir öncekinde büyümüşlerdi bunda küçülmüş ama bariz şekilde değil hem aralıkta çekildigim hem 2 gün önce çekildigimi paylaşıcam anlayan varsa yardımcı olurmusunuz ?? Boyutlarıda yazıyor burda
Merhabalar bazen meme yapısı değişiyor diyorlar ama net bir bilgim yok

Benim 40 gün oldu sonuçlarım çıkmadı ben de meme polikliniğine gittim . Sonuçlar çıkmadığı için bekliyorum hala sırtımda çok ağrı var ve korkuyorum
40 gün çok uzun geldi bana,hangi hastane bu?Bazen kayboluyor ya da gözden kaçıyor inşallah öyle bişey olmamıştır,bir kez başka bir hastanede benim numunelerim kaybolmuştu,Siz kaç yaşındasınız çocuğunuz var mı?Hangi şikayetle hastaneye gitmiştiniz ?Ben 42 yaşındayım 2 çocuğum var ikisini de emzirdim

40 gün çok uzun geldi bana,hangi hastane bu?Bazen kayboluyor ya da gözden kaçıyor inşallah öyle bişey olmamıştır,bir kez başka bir hastanede benim numunelerim kaybolmuştu,Siz kaç yaşındasınız çocuğunuz var mı?Hangi şikayetle hastaneye gitmiştiniz ?Ben 42 yaşındayım 2 çocuğum var ikisini de emzirdim
Tekirdağ Namık Kemal üniversitesi. 37 yaşındayım 2 tane çocuğum var bende emzirdim. Ele gelen ağrılı bir kitleyle gittim , ilk gittiğim Dr bir şey yok dedi agnucaston verdi 15 gün kullandım ağrılarım geçmeyince başka bir dr gittim ultrason istedi sonuç briads 4 geldi biyopsi istedi farklı 6 7 tane Dr gosterdim hepsi biyopsi istedi mr ultrason ve en son biyopsi yapıldı .patolojiye örnekleri götürdüğümde 2 ayda çıkar dedi inşallah kaybolmaz

Back
X