Yakın zamanda evlenmiş olan arkadaşlarım mobilyalarınıza ne kadar bütçe harcadınız???

bizde şunları aldık..

sorento yemek odası pera yemek odası tam takım sadece tv ünitesi ve konsol aynasını çıkarttım. ve monet koltuk takımı 9800..
beyaz eşya süpürge ve tv de 5000.
perde ve altı kaydırmaz plastik yolluk aldım 735tl
bekarlıktan kalma perdem halım vardı onları kullanıyorum salona ve camekan a perde yaptırdım.
iki tane de salona halı alacam sonra çok şükür bitiyor..

1 senelik tecrübe sahibi evli forumdasinizi dinleyin : )

beyaz esya + yatak odasi + salon + yemek odasi + oturma odasi toplam 21 bin TL tuttu

Beyaz esyamizi boschtan aldik + aspiratör + LED TV

Yatak odasi + Yemek odas Mondi

Oturma odasi + Salon Takimi Bellona

Salon takimin da tüüüüm parcalari aldirdilar bana simdi ev alacagim zaman nasil sigdiracagim diye kara kara düsünüyorum.
Fuzuliye masraf yapmayin yeni gelin olacak arkadaslarim lütfen lütfen lütfen.
Inanin esyanin hic bir önemi yok huzur olmadigi sürece.
Bana cok dediler yeni gelinsin hepsi tam takir olsun...
Ama simdi esimle bazen konusuyoruz o olmasaydi olurdu bu olmasaydi olurdu.
Fuzuli yere bir sürü masraf yaptigimizi düsünüyorum.

Ha tamam yeni gelin olacaksiniz tabi ki istiyorsunuz herseyiniz tam olsun diye.
Ama inanin hiiiiic gerek yok.
Paranizi kenara koyun yada daha farkli bir sey icin degerlendirin benim düsüncem bu : )

Herkese mutluluklar dilerim

kızlar hepinizinkini okudum ama aklıma şu takıldı perdelere çok para vermişsiniz gibime geldi. gidin size yakın bir pazara, alın ordan çeşit çeşit perdeciler var. alın ordan işte, dikiş bilen biri yok mu evinizde olmayabilir sorun soruşturun en az 500 tl fark ediyor...

Öncelikle teşekkür ederim :) evet kimden duysam aynısını diyor ,demek ki herkes "gaza gelmiş" Sizde ağız tadı ve mutlulukla oturun inşallah...

Evet ya bencede insanın kendi evi olmadan öyle perdeye milyarlar vermesi fuzuli bence

ne kadar para arttırırsak bizim yararımıza :)

mobilyalar 10200 tuttu
salona koltuk takımı 3+2+1 aldık (2. tek kişilik koltuğu almadık iyi ki almamışız yoksa sığmayacaktı)
yemek odasının sadace masası ve aynalı konsolunu aldık. ikili büfesi vardı almadık ( iyi ki almamışız yoksa sığmayacaktı:)) )
oturma odasına köşe koltuk aldık bir de tekli dönerli koltuk (iyi ki almışız çok güzel ama sığmadı:)) )
yatak odası full ama:)
bir de ünite aldık.

mutfağa yemek masası beğendim köşe koltuğuyla birlikte 1000 tl düğüne kadar alırım
perdeler 900 tuttu ama sadece zebra aldım fon perde almadım yatak odasına alıcam sadece ne kadar tutar bilmem
halılar 1900 tl
lcd henüz almadık ama 2000 civarı da ona gider
düğünün biri 5500 tl diğeri 5000 tl
21500 tl şimdilik toplam
çeyize harcadığım ise paha biçilemez

Son düzenleme:
mobilyalarla baslayalım canım;
yatak odası;4200
oturma odası 3+3+1+1+ sehpa 2.250
salon oturma grubu + konsol + kaşıklık + tv ünitesi + orta sehpa + vizon sehpa : 7.000
beyaz eşyalar : buzdolabı + bulaşık makinesi + fırın + mikrodalga :4.300
Tv : Led 81 ekran :820
Mutfak masası : 400

Arkadaslar ben nette berke mobilyadan aldim herseyi bir köşe takimi bir koltuk takimi bir yemek odasi bir yatak odası 11000tuttu. Acaba hic berkeden alis veris yapan var mi googleden arastirdim hic sikayet yok sikayetvar a baktim hic sikayet yok. Fiyatta baya uygun. Sizce nasil

Bence adil masraf mibilyadan ziyade bu ev kiralari nedir bu ya yeni evleniyoruz biraz acir insan bir ton masraf var. Birde dehset ev kirası oduyoruz

valla bız ev kırası vermektense kredı oderız dedık kredı cektık ev aldık en azından kendı evımız oldu

Ohooo herksn bi fiyat valla Allah herksn yar ve yardmcisi olsn.bzm sadece mobilya 20 bin tuttu ama hep sitelerden özel olarak aldk..beyaz esyada 6 bin tuttu..daha hali perde avize fln da alnmadi

beyaz esyaların tamamaı bosh dan 7000 cıvarı tuttu .. mobılyalar hepsi 9000 tuttu. halı ve perde daha bakmadım

Allah herkesin yardımcısı olsun 2 yıldır didiniyoruz. Borç ödüyoruz. 1 ay sonra evleniyorum. Kiracı olacağız.Dün ev baktık o kadar pahalı ki kiralar peşinat olsa git ev al daha iyi. Neyse bir tane bulduk ama bulana kadar göbeğimiz çatladı. Beyaz eşyalar 6500 tuttu bizim süpürge makineside dahil. Yatak odası oturma odası tv babam aldı. Onları memleketten tanıdık vasıtasıyla ucuza getirdik. Tv yi babam kuzenime İstanbul dan daha uygun fiyatla aldırdı. Salon takımı yemek odası bakacağız bugün. Allah razı olsun kayınpederim ben öderim demiş. O kadar masraf altından kalkmak çok çok zor orta direkler için. Daha perdeler halılar yolluklar offf offf

Huuu huuuu kızlar yok mu yeni evlenen,eşya alan yardımedin ya huuu

Evdeki hesabın çarşıya uymadığını çok net gördüm evlenirken.
Her şeyin üstüne fazla fazla fiyat koyarak hesap çıkarmıştık alışverişe başlamadan önce, onun yerine ikiyle çarpsaymışız olurmuş.

Mobilyalar ve yatak 14,5bin tuttu, ama tanıdık bir yer sayılır, ciddi bir indirim yaptı.
Beyaz eşya, süpürge, tv 10bin tuttu.
Mutfak eşyaları 3,5bin gibi bir şey tuttu sanırım.
Halı-perde 4bine yakın.
Ivır zıvır dünya kadar.

Allah yardımcısı olsun evlenmeyi düşünenlerin, bizim gibi borç içinde olanların.

kızlar nişanlım çalışmam taraftarı değil onunla tanıstıgımzdan beri çalışmıyorum düğün dernek işlerini tek başına üstlendi yani şöyleki ailesi dedi mobilyanız bizden beyaz eşyadan bir kaçıda biz alacağız bizimkilerde yatak odası çamasır makınesi mutfak ıvır zıvırları alıyor nişanlım kendı çabasıyla kucuk ev aletlerımızı aldı
sıra mobılyaya geldi açıkçası uygun şeyler almak istiyorum hem kiracı olacagım oradan oraya tasınırken deforme olmamalı ne yapacagım bılmıyorum ama istediğim mobılya tarzlarıda avangard haliyle pahalı önerebileceğiniz bir mağaza varmı ünlü markaların fabrika satışı oluyormus oradan alışveriş yapan varmı ?

Yatak odası, oturma grubu, yemek odası hepsini bellonadan yaklaşık 12 bin tl ye aldık ama 2 bçk aydır hala eksikler gelmeyenler var
Beyaz eşyanın hepsini tv dışında Bosch dan aldık 4000 tl tabiki pazarlık yaptık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…