Yakın zamanda evlenmiş olan arkadaşlarım mobilyalarınıza ne kadar bütçe harcadınız???

sadece mobilya soruyosan canım....10.800 tuttu....tepe home dan aldık biz her şeyi....

aldıklarımızı sayim ben

salon takımı(3 kişilik-2 kişilik bi tane de tek kişilik)
yemek odası (6 kişilk masa gerektiğinde 8 kişilik oluyo acılıyo,6 sandalye,konsol)
salona orta sehpa

oturma odası(3 kişilik ve 2 kişilik)
oturma odasına orta sehpa
tv ünitesi
3 lü zigon sehpa

yatak odası

karyola(yatak hariç)
gardrop
şifonyer
2 komodin

bir de vestiyer....

tepe home de her bütçeye göre bişey var...ve herkesin zevkine göre....

Son düzenleme:
Ahh ahh kulakları çınlasın Sevgili Beyazanne(turkmengelini) nişanlıyken eşya bakardı dapek gülerdim "Abla deli misin zaten lojman tek oda ne bakıyorsun " diye...

Meğer hepsi farklı heyecanmış O yuvasını kurdu mutlu... Darısı benim başıma

aynen öyle bakalım ne yapıcaz bız daha bakmaya baslamadık beyaz esya borcumuz oldugu ıcın ıkı aya baslarız ama bu gıdıste zor olcak.siz bulabıldınızmı bırseyler.

Aslına bakarsan bizim iş biraz karışık... Sevgilim diyor ki düğünden bir kaç sonra askere gideceğim, en iyisi ilk başta küçük bir ev ve zaruri eşyaları alalım.Askerden döndükten sonra dilediğimiz gibi döşeriz... Bilemiyorum bende Eğer onun dediği gibi olursa 2+1 ev bize yeterli olacak.

Yatak odası+çamaşır makinası+fırın+perdeleri ve kalan incik boncuk işerini benim ailem yapacak. Ona sadece salon takımı (yani yemeke masası konsol vs) +koltuk takımı+ halılar+buzdolabı falan kalacak. Bunlarda çok tutmaz diye düşünüyoruz. Askerden dönünce zaten birikmiş parası olacak haliyle adam akıllı genişçe bir eve çıkıp kalan eksiklerimizi tamamlarız diye konuştuk demin. Tabi nasip bakalım... Sen nerede yaşıyorsun canım,fiyat araştırması yapıyor musun ?

ben ıstanbul anadolu yakasındayım canım henüz yapmıyorum kaynım yenı evlendı ve sıra bıze ancak geldi :) bızde beyaz esyalarımızı aldık yarısını benım aılem yarıını damat beyımız aldı o onu oduyor suanda az bı taksıtımız kaldı bıtınce bakmayı dusunuyoruz bır ıkı aya yanı aslında bende senın aldıklarından fazla bırsey almıycam yatak odası+yemek odası+bıde koltuk takımı zaten kıracı adamız fazla fazla alıp napıcam cok cok ıyı olsun demıyorum zaten ama yınede bıraz kalıtelı olsun ıstıyorum bakalım bız modalıfe duyduk o gercekten baya baya hatta fazla ucuz ama 8bın tl lık de mobılyaları var gıdıp bakmadık ama nasıldır bılmıyorum annem pek yaklasmıyo ama bakalım.

Canım modalife'a sakın yakın olma burdaki konulara bak görürsün nasıl adi bir marka olduğunu... Zaten modalife+şikayet var yaz çıkıyor karşına muzdaripler

inşallah biz de memnun kalırız canım. aminnnn

Amin canım inşallah

10-12 X 2 OLUR BAL HATUN MORALİNİ BOZMAK İSTEMEM..

BİZDE 15 BN AYIRMIŞTM TÜM EŞYALARA SONRA ALMAYA ÇIKINCA UCUZ OLANIN NE KADR KÖTÜ OLDUĞUNU GÖRÜNCE BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKIYOSN ... BEN 6 AY MAAŞIMIN İÇİNDEN 1TL BİLE ALMADM ALDIĞIM EŞYA BORÇLARINA YATRDM ...AMA ALLAH EVLENEN GERÇEKDEN YARDIM EDİYR MERAK ETME ..BİZ HER AY BU AY NASIL ÇIKICAK DİYORUZ AMA BİR BAKMIŞZ ÇIKMIŞIZ.. BİRDE HAZİRANI ÇIKARSAK :):) :d:d:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…