- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Amin
bazen çok karamsar olabliyorum hele hele bu fiyatları gördükten sonra
ne zormuş bu işler hersey ateş pahası.
Sorma canım valla çok pahalı...
aynen öyle bakalım ne yapıcaz bız daha bakmaya baslamadık beyaz esya borcumuz oldugu ıcın ıkı aya baslarız ama bu gıdıste zor olcak.siz bulabıldınızmı bırseyler.
Aslına bakarsan bizim iş biraz karışık... Sevgilim diyor ki düğünden bir kaç sonra askere gideceğim, en iyisi ilk başta küçük bir ev ve zaruri eşyaları alalım.Askerden döndükten sonra dilediğimiz gibi döşeriz... Bilemiyorum bendeEğer onun dediği gibi olursa 2+1 ev bize yeterli olacak.
Yatak odası+çamaşır makinası+fırın+perdeleri ve kalan incik boncuk işerini benim ailem yapacak. Ona sadece salon takımı (yani yemeke masası konsol vs) +koltuk takımı+ halılar+buzdolabı falan kalacak. Bunlarda çok tutmaz diye düşünüyoruz. Askerden dönünce zaten birikmiş parası olacak haliyle adam akıllı genişçe bir eve çıkıp kalan eksiklerimizi tamamlarız diye konuştuk demin. Tabi nasip bakalım... Sen nerede yaşıyorsun canım,fiyat araştırması yapıyor musun ?
Sağol tatlım... Aslında uygun olmuş on bin valla bellona çok iyi arkadaşımda kullanıyor çok memnun... Aşkla otur inşallah
ben ıstanbul anadolu yakasındayım canım henüz yapmıyorum kaynım yenı evlendı ve sıra bıze ancak geldi :) bızde beyaz esyalarımızı aldık yarısını benım aılem yarıını damat beyımız aldı o onu oduyor suanda az bı taksıtımız kaldı bıtınce bakmayı dusunuyoruz bır ıkı aya yanı aslında bende senın aldıklarından fazla bırsey almıycam yatak odası+yemek odası+bıde koltuk takımı zaten kıracı adamız fazla fazla alıp napıcam cok cok ıyı olsun demıyorum zaten ama yınede bıraz kalıtelı olsun ıstıyorum bakalım bız modalıfe duyduk o gercekten baya baya hatta fazla ucuz ama 8bın tl lık de mobılyaları var gıdıp bakmadık ama nasıldır bılmıyorum annem pek yaklasmıyo ama bakalım.
inşallah biz de memnun kalırız canım. aminnnn
Canım modalife'a sakın yakın olma burdaki konulara bak görürsün nasıl adi bir marka olduğunu... Zaten modalife+şikayet var yaz çıkıyor karşına muzdaripler
hmm ıyı oldu soyledıgın canım bıkac sıkayet okumustum ama ıyı dıyen de okumustum neyse zaten ben yaklassam annem yaklastırmaz :)
Canım modalife'a sakın yakın olma burdaki konulara bak görürsün nasıl adi bir marka olduğunu... Zaten modalife+şikayet var yaz çıkıyor karşına muzdaripler
hmm ıyı oldu soyledıgın canım bıkac sıkayet okumustum ama ıyı dıyen de okumustum neyse zaten ben yaklassam annem yaklastırmaz :)
Anneler zaten olmazsa olmazımız... neye elimi atsam araştırma yapsam. " sen hiç düşünme tek kızsın baban herşeyinizi alır " diyor ... Bakalım göreceuk:13:
Anneler zaten olmazsa olmazımız... neye elimi atsam araştırma yapsam. " sen hiç düşünme tek kızsın baban herşeyinizi alır " diyor ... Bakalım göreceuk:13:
benım canımı sıkan tek mobılyalar canım dıgerlerı oluyo bı sekılde beyaz esyada oldu zaten bakalım ınternetten bakıyorum da napıcaz bız:S
benım canımı sıkan tek mobılyalar canım dıgerlerı oluyo bı sekılde beyaz esyada oldu zaten bakalım ınternetten bakıyorum da napıcaz bız:S
Olur herşey zamanla canım. bazen mağazalar internetten daha uygun oluyor.
Olur herşey zamanla canım. bazen mağazalar internetten daha uygun oluyor.
cetmenı duydunmu hıc canım ?
yok canım...bakarım şimdi ama...
bende bellonanın sıtesınden soyle bı begendıgım en ucuzlarından mobılya yemek+koltuk+yatak odası takımı fıytlarını topladım en az onbın kusur yapıyor. sız ne kadar butce ayırabılırsınız mobılyaya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?