- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
-
- Konu Sahibi fizikci_87
Bu görüntü hakkında fikri olan var mı? Doktor erkek dedi ama yine de tam emin konuşamadı sanki.
HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA İKİNCİYE ARTIK OLMADI
Neye dayanarak kız dedi acaba nasıl yanılıyorlar kafalarına göre söylüyorlar heralde ya çok sinir bozucubende cumartesi 16 haftalık olacağım geçen hafta girdim büyük ihtimal kız dendi. dün girdim kordon değilse erkek yanıldığımı sanmıyorum dedi şaştım kaldım
Hep aynı doktora mı gitmiştin ?9ay kız dediler herşey hazırlandı, isimliği, süsleri, kıyafetleri.. Pembe badanalı odası..Doğuma 10gün kala erkek dediler, erkek çıktı
Hep aynı doktora mı gitmiştin ?9ay kız dediler herşey hazırlandı, isimliği, süsleri, kıyafetleri.. Pembe badanalı odası..Doğuma 10gün kala erkek dediler, erkek çıktı
3farklı doktor 3ü de kız dedi :) ama benim değil görümcemin. Şimdi oğlan 1yaşındaHep aynı doktora mı gitmiştin ?
Bende 10.haftamdayım erkeğe benziyor dedi. 7 Martta ikili test için tekrar gidicem. Bakalım ne diyecek?Bana da 11+ 3 günlük iken erkek dendi 14+ 2 de kız acaba yanılma olur mu tekrar kafam karıştı
14+ 2 de kıza benziyor dedı daha sonra gitmedim iki hafta sonra gidicem kısmet olursaMesajinizi yeni gördüm geç oldu ama sonradan ne çıktı cinsiyeti ve kaçıncı haftada kıza benziyor dedi Dr