- 16 Şubat 2017
- 66
- 21
- 37
-
- Konu Sahibi fizikci_87
Cinsiyet konusunda değişiklik olması çok garibine gidiyor insanın :)arkadaşımin başına geldi canım. Ikimiz de aynı haftalık hamileydik bir gün arayla da doğum yaptık. Şimdi çocuklarımız 16 aylık.
Ona yedi aylık olana kadar erkek dediler. Biz de öyle bekledik. Sonra iki aylık aşi için sağlık ocağına gittiğimizde orda karşılaştık. Bir baktım pembeli membeli bir kız bebek. Seninki erkekti ne oldu dedim. Yedi aylık olana kadar öyleydi sonra kız dediler dedi. Pes dedim. Kadın da yazık her şeyi ona göre almıştı mavi mavi. :)
Oluyor maalesef böyle şeyler. Doktordan kaynaklanıyor. Ilgili bir doktor değilse yanlış söylüyor.
Ben yedinci aya kadar almayı düşünmüyorum :)Babası kızım diye seviyor ,ya erkekse alınmasın diyorumhiç bişey alamadım bende detaylı ultrasonu bekliyorum bakalım .
Geçmiş olsun neden acilden giriş yapmadınız ? Kanamalı hasta nın önceşiği var söyleyin ordakişereKanamam oldu birdenbire boşaldi. Çok korkuyorum kızlar. Ne olur dua edin. Hastaneye geldim acildeyim. Çok sıra var.
30 haftalık. Manavgattayim ben Antalya ya sevk edildim. Serum taktılar. Ambulans bekliyorum. Acilden giriş yaptım zaten. Korkuyorum yaaa..Geçmiş olsun neden acilden giriş yapmadınız ? Kanamalı hasta nın önceşiği var söyleyin ordakişereçok üzüldüm kaç haftalıktı ?
Çok geçmiş olsun . Bişey demediler mi neyiniz varmış ?30 haftalık. Manavgattayim ben Antalya ya sevk edildim. Serum taktılar. Ambulans bekliyorum. Acilden giriş yaptım zaten. Korkuyorum yaaa..
Acil sezeryan dedi bekliyorum. Kontrol altındayım. Çocuğun bağlı bulunduğu bir şeyde kanama olmuş. Rahmin alınabilir dediler. Kağıt imzalattilar. Bekliyorum. Nst ye bağlıyım bir yandan.Çok geçmiş olsun . Bişey demediler mi neyiniz varmış ?
Erkeklerde torbalari oluyorya iste onlar iki tane kucuk ponpon 25 Hf da olusyormusYumurtalıklar aşagı iniyor derken ?
Ama 12 haftadan sonra oluşuyor demişlerdi .Erkeklerde torbalari oluyorya iste onlar iki tane kucuk ponpon 25 Hf da olusyormus
Çok geçmiş olsun . Bir sorununuz var mıydı öncesinde birden bire nasıl olduAcil sezeryan dedi bekliyorum. Kontrol altındayım. Çocuğun bağlı bulunduğu bir şeyde kanama olmuş. Rahmin alınabilir dediler. Kağıt imzalattilar. Bekliyorum. Nst ye bağlıyım bir yandan.
Hiç bir sorun yoktu canım. Birdenbire oldu. Her şey çok iyi gidiyordu . Hatta üç hafta ileri den gidiyordu. 30 haftalık kilosu 2400 gram. Ama doğmadı. Kanama devam ediyor az az. Bir kaç gün daha yatacagim hastanede. Az kalsın hem sezeryan yapıp hem rahmimi alacaklardı. Çok dua ettim çok. Allahım ne olur bana 2-3 hafta daha ver diye. Sebebini de söylemiyorlar. Sadece ilişki sonrası mi oldu diye sordular hayır dedim. Biz o işi aylardır yapmıyoruz zaten. Olunca oluyor demek ki. Aklım da 16 aylık kızımda kaldı. Eşim bir arkadaşına bırakmış. Allah razı olsun ilgilendiginiz için. Çok iyisiniz.Çok geçmiş olsun . Bir sorununuz var mıydı öncesinde birden bire nasıl oldu
Çok geçmiş olsun . İnşaallah sorunsuz tamamlanır . Plesanta previa falan değilsin dimi . Benim 15 haftada kanamam olmuştu ondan. Banada demişti doktor ilerleyen haftalarda plesantan yukarı çıkmazsa kanamanı durduramazsak rahimini alabiliriz diye . Çıktı çok şükür yukurı . Allah buyuk kaderde ne varsa yaşıyoruz kaçış yokHiç bir sorun yoktu canım. Birdenbire oldu. Her şey çok iyi gidiyordu . Hatta üç hafta ileri den gidiyordu. 30 haftalık kilosu 2400 gram. Ama doğmadı. Kanama devam ediyor az az. Bir kaç gün daha yatacagim hastanede. Az kalsın hem sezeryan yapıp hem rahmimi alacaklardı. Çok dua ettim çok. Allahım ne olur bana 2-3 hafta daha ver diye. Sebebini de söylemiyorlar. Sadece ilişki sonrası mi oldu diye sordular hayır dedim. Biz o işi aylardır yapmıyoruz zaten. Olunca oluyor demek ki. Aklım da 16 aylık kızımda kaldı. Eşim bir arkadaşına bırakmış. Allah razı olsun ilgilendiginiz için. Çok iyisiniz.
Bazısına hemen söylüyorlar . Ama bizimki böle oldu hayırlısı . Ama göstermiyorsa kızdıra alıştırdım ben artık :)13. haftada doktorumuz erkeğe benziyor demişti. dün gittim tekrar başka bir doktor 15. haftada kıza benziyor dedi. bakalım hangisi çıkacak 2 hafta sonra kontrolümüz var
Önce öyle dediler sonra rahim kanaması dediler. Bakalım daha kaç gün burdayım.Çok geçmiş olsun . İnşaallah sorunsuz tamamlanır . Plesanta previa falan değilsin dimi . Benim 15 haftada kanamam olmuştu ondan. Banada demişti doktor ilerleyen haftalarda plesantan yukarı çıkmazsa kanamanı durduramazsak rahimini alabiliriz diye . Çıktı çok şükür yukurı . Allah buyuk kaderde ne varsa yaşıyoruz kaçış yok
Canım olur öyle çok normal.. illa iki katına çıkacak diye bir şey yok. Bebeğin hayırlı olsun.Kızlar beta hcg değeri 48saat sonra 2kattan fazla artarsa bi sıkıntı mı var demektir? 1010 olan değerim bugün 2900 çıkmış
Nasıl oldunuz iyileştiniz mi ?Canım olur öyle çok normal.. illa iki katına çıkacak diye bir şey yok. Bebeğin hayırlı olsun.
Teşekkür ederim dün doktora gittim. O da aynı şeyleri söyledi. Kanama olabilir yine dedi. O zaman hemen almamiz lazım dedi biliyorum dedim. Annem bugün kızımı memlekete götürecek. Çünkü bakamıyorum. Bir şey yapmamam lazım evde. Bebek erken gelsin istemiyorum. Sizin bebeğiniz nasıl?Nasıl oldunuz iyileştiniz mi ?