Yakın tarih de ultrason da cinsiyet yanılması yaşayan bar mı ?

bana da kız gibi denildi ,haftaya gitcem bakalım değişecek mi.Arkadasıma kız denildi alttan muayene istedi erkek çıktı

arkadaşımin başına geldi canım. Ikimiz de aynı haftalık hamileydik bir gün arayla da doğum yaptık. Şimdi çocuklarımız 16 aylık.
Ona yedi aylık olana kadar erkek dediler. Biz de öyle bekledik. Sonra iki aylık aşi için sağlık ocağına gittiğimizde orda karşılaştık. Bir baktım pembeli membeli bir kız bebek. Seninki erkekti ne oldu dedim. Yedi aylık olana kadar öyleydi sonra kız dediler dedi. Pes dedim. Kadın da yazık her şeyi ona göre almıştı mavi mavi. :)
Oluyor maalesef böyle şeyler. Doktordan kaynaklanıyor. Ilgili bir doktor değilse yanlış söylüyor.

17. Hafta erkek gibi denildi . 19 hafta kız . Merak ediyorum ne olucak :)
25 hf lik kiz dedi baska dk erkek dedi ayrintili usg de erkek cikti yanilmalar oluyor en dogrusu 25 hf likken ayrintili usg vede erkek cocuklarinda yumurtaliklar 25 den sonra torbalara iniyormus

Bana da 12.haftada erkek dediler, 15.haftada kız dediler. Sonrakilerde bisey demediler cunku durusu tersti hic gostermedi. Ama erkek daha erken belli oluyormus diyorlar. Suan 20 haftaligim detayli ultrasonu bekliyorum. Ama degisecegini sanmiyorum erkek olsa bariz gorunurdu sanirim organi.

Çok yakın değil ama 2010 yılında arkadaşımın erkek denilen bebeği kız doğdu :)
Doğuma kadar erkekti, adı bile vardı yaa :)

Yakın tarih değil benimki ama kızımda yaşadım aynısını. Eve yakın bir özel hastaneye gidiyordum 3,5 aylıkken erkek denildi ta ki 5 aylık olana kadar erkek dediler. Sonra tavsiye üzerine başka bir hastanede başka bir doktora gittim. 5 aylıktım tam çocuğunuzun cinsiyetini biliyor musunuz dedi doktor? Evet erkek olduğu söylendi dedim yooo kızınız olacak dedi. Emin misiniz? yani bizim için cinsiyet önemli değil ama 1,5 aydır hep erkek deniyorda o yüzden şaşırdım dedim. Hayır % 100 eminim kızınız olacak dedi ve kızım oldu. İyiki de oldu :)

Bebisiniz cok guzel masallah benim yerimede koklayin

Bana arkadaşlarım 16 haftaya kadar göstermezse kız çıkıyor demişti. Kızmıştım. Haklı çıktılar. Ama detaylıya girene kadar ikna olmamıştım

Bebisiniz cok guzel masallah benim yerimede koklayin
Teşekkür ederim. Orda bir haftalıkti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Istemeyene de asla vermesin.
Bu sabah öyle bir video izledim ki. Gene gözlerim doldu. Annesi olacak kadın daha yeni doğum yaptığı bebeğini hastanede boğarak öldürmeye çalışıyordu. Önceki bebeğini de öyle öldürmüş. Sonra polisler yakaladı hastane görevlileri şikayet etmiş. O bebek gözümün önünden gitmiyor.
Özür dilerim uzattım. Keşke herkeste bizler gibi bebek sevgisi olsa.

Çok merak ediyorum ben bakalım haftaya ayrıntılı ultrasonda ne çıkıcak ?

18. haftadaydım ,daha da gitmedim.arkadasım da 18. haftadaydı kız dediler ama erkek çıktı
Bana da bu hafta kız dedi dün ağtım arttığı için işten sonra devlet hastanedine gittim . Haftaya kontrolüm ve ayrıntılı ultrasonum var bakalım ne diyecek doktorum :)

Bi oğlum bi kızım var ikisinin cinsiyetide 12. haftada belli olmuştu yanılma olmadı yani. Ama bazen doktorlar tam göremeyebilir Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın

Bana da bu hafta kız dedi dün ağtım arttığı için işten sonra devlet hastanedine gittim . Haftaya kontrolüm ve ayrıntılı ultrasonum var bakalım ne diyecek doktorum :)
Babası kızım diye seviyor ,ya erkekse alınmasın diyorum hiç bişey alamadım bende detaylı ultrasonu bekliyorum bakalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…