Yakın tarih de ultrason da cinsiyet yanılması yaşayan bar mı ?

Benim 15. Haftada çok az kananam oldu . Plesant rahim ağzına çok yakındı ama sonra çıktı yukarı şümdi çok şükür sorunum yok . Ama ilerleyen haftalar ne gösterir bilinmez

Benim 15. Haftada çok az kananam oldu . Plesant rahim ağzına çok yakındı ama sonra çıktı yukarı şümdi çok şükür sorunum yok . Ama ilerleyen haftalar ne gösterir bilinmez
Kaç haftaliksin canım.? Ah insan tedirgin oluyor. Anliyorum seni. Benimki de Aşağıda ama çok kan geldi. Rabbim zamanında hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

21 hafta bu hafta . Rahim ağzını kapatmış mı sizin . Genelde erkek bebeklerde oluyor diyorlar . Ama bana yüzde seksen kız dedi doktor .

21 hafta bu hafta . Rahim ağzını kapatmış mı sizin . Genelde erkek bebeklerde oluyor diyorlar . Ama bana yüzde seksen kız dedi doktor .
Evet erkek. Kapatmış benim de. Rabbim bebeklerimize sağlık versin inşallah. Hayırlısıyla kucagimiza alalım. Bol bol istirahat et. Ayağa fazla kalkma. Ne diyeyim kız bebek iyidir . Bakalım bana ikisi de nasip oldu çok şükür.

Eskiden cinsiyet yanilmalari cok oluyomus ama...nebiliym 2017 ,cihazlar cok iki .sasirdim.benimde ikiz 12 hafta da ikiside erkek.16 haftada gene erkek dediler.bakalim 21.haftada ayrintili ultrasona giricem ne diycekler.Sağlikli olmasi tabi onemli ama biri kiz olsun isterdim.varmi degisen ayrintilida

Arkadaşlar merhaba, bende 17+3 te ultrasona girdim , sanırım eşimin psikolojik baskısından hep erkek hissediyodum sanki her belirti de erkek gibiydi ama ultrasona girdim doktor çok net kız dedi, bacakları açıktı herhangi bi çıkıntı falan da yoktu böyle yaşayıp cinsiyet değişen oldu mu

bende cumartesi 16 haftalık olacağım geçen hafta girdim büyük ihtimal kız dendi. dün girdim kordon değilse erkek yanıldığımı sanmıyorum dedi şaştım kaldım

bende cok merk edıyorum 15+5 oldum doktor 20+3 e randevu verdi galıba hem ayrıntılıya bakcak hemde cınsyet tamamen bellı olsun diye beklıyor bakalımm

kızmı ıstıyorsun :)
ÖNELİK SAĞLIKLI OLMASI TABİKİ AMA BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCE RÜYALARIMDA HEP KIZ GÖRDÜM HATTA ÇOK ETKİLENİP ÇOCUK MU YAPSAK ACABA DEDİM SONRA EKLENMEDİK BİR ŞEKİLDE HAMİLE KALDIM HEP KIZ HİSSETTİM İLK USG DE BÜYÜK İHTİMAL KIZ DENDİ SONRA KESİN ERKEK AYRINTILIYA 27 EKİM GİRCEM O ZAMANA KADAR KIZDIR BELKİ DİYECEĞİM GALİBA :)))

rüyalar tersıne çıkarmış boyle durumlarda geçen postta okudum ruyada gorenın ters cınsıyet cıkmıs hep bende erkek gormustum ruya yorumunda bır kızın olacak dedi :)))

Seninle hemen hemen aynı durumdayım bende :) Kontrol nasıl geçti ? Banada 13. haftada erkek büyük ihtimalle dedi ama açık kapıda bıraktı dr. bende nedense kız hissediyorum. 15 kasıma kadar bekliycem bakalım o zaman net görünür diye dşünüyorum. :)

Bu görüntü hakkında fikri olan var mı? Doktor erkek dedi ama yine de tam emin konuşamadı sanki.

Eklentiler

• A80B322E-5D4B-4FE8-9F5A-7FB62C4FF086.jpeg
    31,3 KB · Görüntüleme: 997
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…