- 16 Şubat 2017
- 66
- 21
- 37
-
- Konu Sahibi fizikci_87
Benim 15. Haftada çok az kananam oldu . Plesant rahim ağzına çok yakındı ama sonra çıktı yukarı şümdi çok şükür sorunum yok . Ama ilerleyen haftalar ne gösterir bilinmezTeşekkür ederim dün doktora gittim. O da aynı şeyleri söyledi. Kanama olabilir yine dedi. O zaman hemen almamiz lazım dedi biliyorum dedim. Annem bugün kızımı memlekete götürecek. Çünkü bakamıyorum. Bir şey yapmamam lazım evde. Bebek erken gelsin istemiyorum. Sizin bebeğiniz nasıl?
Aynı şeyi yasamisiz. Insan korkuyor. Evlat bambaşka bir aşk ♡
Kaç haftaliksin canım.? Ah insan tedirgin oluyor. Anliyorum seni. Benimki de Aşağıda ama çok kan geldi. Rabbim zamanında hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim 15. Haftada çok az kananam oldu . Plesant rahim ağzına çok yakındı ama sonra çıktı yukarı şümdi çok şükür sorunum yok . Ama ilerleyen haftalar ne gösterir bilinmez
Evet erkek. Kapatmış benim de. Rabbim bebeklerimize sağlık versin inşallah. Hayırlısıyla kucagimiza alalım. Bol bol istirahat et. Ayağa fazla kalkma. Ne diyeyim21 hafta bu hafta . Rahim ağzını kapatmış mı sizin . Genelde erkek bebeklerde oluyor diyorlar . Ama bana yüzde seksen kız dedi doktor .
BENİM CİNSİYETE KESİN ERKEK DEDİLER AMA BEN AYRINTILIYA GİRENE KADAR HALA BİR UMUDUM VARbende cok merk edıyorum 15+5 oldum doktor 20+3 e randevu verdi galıba hem ayrıntılıya bakcak hemde cınsyet tamamen bellı olsun diye beklıyor bakalımm
kızmı ıstıyorsun :)BENİM CİNSİYETE KESİN ERKEK DEDİLER AMA BEN AYRINTILIYA GİRENE KADAR HALA BİR UMUDUM VAR
ÖNELİK SAĞLIKLI OLMASI TABİKİ AMA BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCE RÜYALARIMDA HEP KIZ GÖRDÜM HATTA ÇOK ETKİLENİP ÇOCUK MU YAPSAK ACABA DEDİM SONRA EKLENMEDİK BİR ŞEKİLDE HAMİLE KALDIM HEP KIZ HİSSETTİM İLK USG DE BÜYÜK İHTİMAL KIZ DENDİ SONRA KESİN ERKEK AYRINTILIYA 27 EKİM GİRCEM O ZAMANA KADAR KIZDIR BELKİ DİYECEĞİM GALİBA :)))kızmı ıstıyorsun :)
kızmı ıstıyrsunBENİM CİNSİYETE KESİN ERKEK DEDİLER AMA BEN AYRINTILIYA GİRENE KADAR HALA BİR UMUDUM VAR
rüyalar tersıne çıkarmış boyle durumlarda geçen postta okudum ruyada gorenın ters cınsıyet cıkmıs hep bende erkek gormustum ruya yorumunda bır kızın olacak dedi :)))ÖNELİK SAĞLIKLI OLMASI TABİKİ AMA BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCE RÜYALARIMDA HEP KIZ GÖRDÜM HATTA ÇOK ETKİLENİP ÇOCUK MU YAPSAK ACABA DEDİM SONRA EKLENMEDİK BİR ŞEKİLDE HAMİLE KALDIM HEP KIZ HİSSETTİM İLK USG DE BÜYÜK İHTİMAL KIZ DENDİ SONRA KESİN ERKEK AYRINTILIYA 27 EKİM GİRCEM O ZAMANA KADAR KIZDIR BELKİ DİYECEĞİM GALİBA :)))
HAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA İKİNCİYE ARTIK OLMADIrüyalar tersıne çıkarmış boyle durumlarda geçen postta okudum ruyada gorenın ters cınsıyet cıkmıs hep bende erkek gormustum ruya yorumunda bır kızın olacak dedi :)))
mutlaka yaz :) sen benden önce gidicen ben daha 21 kasım gibi gitcem 20 hadtalık olcak cunku detaylı ıcın gıtcem o arada cınsyet soylıckeHAYIRLISI OLSUN HAKKIMIZDA İKİNCİYE ARTIK OLMADI
TAAMAM CANIM YAZARIM 27 SİNDE. BENDE TAM 20+2 OLUCAM 27 EKİMmutlaka yaz :) sen benden önce gidicen ben daha 21 kasım gibi gitcem 20 haFtalık olcak cunku detaylı ıcın gıtcem o arada cınsyet soylıcke
ÖNELİK SAĞLIKLI OLMASI TABİKİ AMA BEN HAMİLE KALMADAN ÖNCE RÜYALARIMDA HEP KIZ GÖRDÜM HATTA ÇOK ETKİLENİP ÇOCUK MU YAPSAK ACABA DEDİM SONRA EKLENMEDİK BİR ŞEKİLDE HAMİLE KALDIM HEP KIZ HİSSETTİM İLK USG DE BÜYÜK İHTİMAL KIZ DENDİ SONRA KESİN ERKEK AYRINTILIYA 27 EKİM GİRCEM O ZAMANA KADAR KIZDIR BELKİ DİYECEĞİM GALİBA :)))