- 5 Temmuz 2024
- 26
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi mercangrisi
-
hiçbir zaman gösteremediği düğün günü, kocasının başka ilde çalıştığı birkaç ayda bir gelebildiği
Maddi bir zararını hiç görmedim eli hep açıktır hiç art niyet gütmez. Ama manevi olarak beni bunca zamandır neden kullanmış bilmiyorum en azından ona en yakın en samimi olan tek kişi ben olmam nedeniyle dürüst olabilirdi sonrasındaKarışık bi durum. Bi an üzüldüm onun adına. Belki hayatinda eksik olan şeyleri ya da imrendigi şeyleri hayal dünyasında kurup gercekmis gibi anlatiyor ve zamanla kendi de inanir hale gelmis. Belli ki sorunlari var. Bi açık açık konusun isterseniz ya da yapamam derseniz, bana yarardan cok zarari dokunuyor derseniz mesafeli olmak en iyisi.
Gerçek olduğuna eminim annesi bir konu açıldığında söyledi uzun süre malum sebeplerden görüşmediklerini yeni barıştıklarını. Benim evime çaya davet etmiştim muhtemelen anlatacağını düşünmemişti annesinin
Yani hala öyle bir durum yaşıyorlar mı onu bile bilmiyorum ki ben adamı sadece bir kez çocuğun mezuniyetinde gördüm üniversitedeyken adamdan hamile kalıyor ailesi reddediyor görüşmeyi benim anladığım bu geri kalan bildiğim hiçbir şey doğru değil sanırımKızının evli adamla ilişkisi olduğunu yanı açıkça "metres" imasında mı bulundu annesi? Ben şok.
Buna benzer biri var etrafımda maalesef bazen karşılaşıp selam verdiğim. Mesafe koydum. Yalancı olduğunu bir ben mi biliyorum kimse mi anlamadı diyordum ki herkes biliyormuş ama yine de yüzüne gülüyorlarmis. İnsanlar aşırı ikiyüzlü. Ben öyle olamayacağım için bana darilmasi pahasına ciddi mesafe koydum.İyi geceler hanımlar
Benim atandığım kurumda tanıştığım sevdiğim bir arkadaşım var (artık vardı) hala aynı kurumda aynı birimde çalışıyoruz çok zaman birbirimize destek olduk güzel vakitler geçirdik çocuklarımızı beraber büyüttük
Yıllarca dinlediğim onca şeyin aslında yalanlar silsilesi olduğunu öğrendim çok üzgünüm çok şaşkınım hayal kırıklığına uğrattı beni
Çok detaya giremiyorum ama kadın oturup kalkıp bana yalan hikayeler uydurmuş ve bunu ben farketmesem beni salak yerine koymaya devam edecekti iş yerinde neden bu kadar dışlandığını anlayamıyordum meğer herkes farkındaymış susuyormuş. Belkide psikolojik rahatsızlıkları var bilemiyorum ama diğerleri onu kullandıkları içinde sesini çıkarmıyordu (çünkü kabul görmek için onların bütün işini yapıyordu) ben yapma desemde tamam diyip yine yapıyordu. Konuşmuyorum kendisiyle konuşmakta istemiyorum ben olmayınca aslında ne kadar yalnız olduğunu farkettim. Kimse onu umursamıyormuş meğer.
Yalanlar neydi diyeceksiniz hangi birini anlatayım sabah uyandığından akşam yattığına kadar hepsi uydurma hikayelerle dolu. Mesela küçükken trafik kazası geçirip aylarca koma yatma hikayesi, mevcut hastalıklarını gizlemesi, devasa mutlu evliliği ve hiçbir zaman gösteremediği düğün günü, kocasının başka ilde çalıştığı birkaç ayda bir gelebildiği.. evli bile değillermiş adam evli ve üç çocuk babasıymış. Daha neler neler. Bunlar onun özel hayatı tabiki ama bana en başından dürüst olsaydı yargılamazdımki zaten. Sadece tamamen hayalkırıklığı yaşıyorum. Diğer insanlar benim bildiğimi sanıyorlarmış aslında ama hiç mi konusu açılıp bahsetmedi kimse? Ya sa kimse uyarmadı? O da garip geliyor. Tamamen yalnız kaldı kendi kendine çalışıp gidiyor üzülüyorumda bir yandan acaba kendini böyle yalanlarla korumaya mı çalışıyordu diye ama çok öfkeli ve kırgınım ben kinci bir insanım bunu unutup eskisi gibi olacağımı sanmıyorum. Anlatıp dertleşmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?