- 24 Ekim 2024
- 52
- 12
- 3
- 26
- Konu Sahibi meliss7623
-
Yüz yüze gelince yumuşarsınız belki. Sorunlar çok büyük değilse ilk adımı siz atın ne olacak ki . O da sizi özlemiştirÜniversite 3. sınıfım
1. sınıftan beri arkadaş olduğum, beraber yiyip, içtiğim ve aynı yurtta kaldığım bi arkadaşım vardı
her zaman beraberdik yani hiçbi şekilde ayrılmıyoduk
beni gören onu soruyodu öyle bi arkadaşlık
ama maalesef arada büyük problemler vardı ve konuşarak da halledemedik bu sebeple arkadaşlığımızı sonlandırdık
3 senedir sınıfta ondan başka konuştuğum kimse de yok arkadaş ihtiyacı duymamıştım çünkü
ama şuan Okullar açılacak, okula nasıl gidicem bilmiyorum Özgüvenim kırıldı nedensee
otobüse bile yalnız binmek yük gibi geliyo suan
ve saatlerce fakültede duruyorum sabah 8den aksam 4e kadar, bu durum da canım sıkıyo
biraz motivasyon alabilir miyim sizlerden
3 yılın ardından sınıftan bi arkadaş grubuna dahil olman çok zor olsan bile ait hissetmezsin o yüzden en iyisi kulüplere katılman. Hem farklı bölümlerden arkadaşların olur hem de vakit geçirirsin.Üniversite 3. sınıfım
1. sınıftan beri arkadaş olduğum, beraber yiyip, içtiğim ve aynı yurtta kaldığım bi arkadaşım vardı
her zaman beraberdik yani hiçbi şekilde ayrılmıyoduk
beni gören onu soruyodu öyle bi arkadaşlık
ama maalesef arada büyük problemler vardı ve konuşarak da halledemedik bu sebeple arkadaşlığımızı sonlandırdık
3 senedir sınıfta ondan başka konuştuğum kimse de yok arkadaş ihtiyacı duymamıştım çünkü
ama şuan Okullar açılacak, okula nasıl gidicem bilmiyorum Özgüvenim kırıldı nedensee
otobüse bile yalnız binmek yük gibi geliyo suan
ve saatlerce fakültede duruyorum sabah 8den aksam 4e kadar, bu durum da canım sıkıyo
biraz motivasyon alabilir miyim sizlerden
hemşirelik okuyorum okulla beraber staja çıkıyorum yinede konustugum insanlar var tabi ki ama arkadasım suan düsman kesilmiş durumda rahatsız oluyorum bu yüzdenBüyük problemler var demişsiniz, olay nedir bilemiyorum. Ama okulun yarısından çoğu bitmiş. Anlaşamıyorsanız o kişinin bir önemi yok. Kulüplere falan girin muhabbet edecek birileri çıkar. Bir de bölümünüzü bilmiyorum ama staj kovalayın mutlaka. Bir şekilde vakit geçer üzülmeyin.
aynen öyle çok haklısınızBu da bir hayat dersi olsun, asla bütün enerjinizi sadece bir insana yoğunlaştırmayın. Sonra böyle yalnız kalınıyor.
Merak etmeyin başka insanlarla arkadaş olursunuz. Kendinize yeni uğraşlar öğrenci kulüpleri bulun.
aynı durumdayızz sayılırr bizde hem aynı üniversitede hemde aynı mahallede denk gelmiştik öyle samimiyetimiz ilerledi zatenBen de ev arkadaşımla hem aynı sınıftaydım hem de ailelerimiz aynı şehirdeydi birlikte gidip geliyorduk
2.sınıfın ortasında birbirimize girdik
Ayırdık evi falan
Ben de çok düşünmüştüm nasıl yaparım diye hatta bu korku yüzünden daha önce de çok alttan almıştım
Sonrasında daha güzel arkadaşlıklar kurdum
açıkçası başka arkadaşlarım var farklı bölümlerdeyiz ama otururuz görüşürüz yurttan sınıftan vs de konustugum var ama yakın arkadaşlık farklıydı tabi..3 yılın ardından sınıftan bi arkadaş grubuna dahil olman çok zor olsan bile ait hissetmezsin o yüzden en iyisi kulüplere katılman. Hem farklı bölümlerden arkadaşların olur hem de vakit geçirirsin.
Ya da alacan kitabını kalemini oturacan kütüphanede ders çalışacan, bu durumu fırsata çevirecen.
Ama yined ünide tek başına takılmak bir süre sonra çok sıkıyor iyi bilirim...
3 yılın ardından sınıftan bi arkadaş grubuna dahil olman çok zor olsan bile ait hissetmezsin o yüzden en iyisi kulüplere katılman. Hem farklı bölümlerden arkadaşların olur hem de vakit geçirirsin.
Ya da alacan kitabını kalemini oturacan kütüphanede ders çalışacan, bu durumu fırsata çevirecen.
Ama yined ünide tek başına takılmak bir süre sonra çok sıkıyor iyi bilirim...
umarımmmAynı şeyi üniversitede yaşamıştım. Tüm ortamamiz beraberdi bazı sebeplerden gorusmemeye başladık. Ne olduğunu anlamadan başka bir arkadaş ortamim oldu çevrem artti. Çok da güzel zamanlar geçirerek bitirdim okulu. Yani öyle yalnız falan kalmazsın korkma kapatma kendini. Belki barisirsiniz belki olmaz ama tek kişiye bağlamak iyi degil üniversite ortamını. Bu senin daha çok arkadaş edinmene farklı insanlarla paylaşımlar yapmana sebep olabilir. Boş yere çok üzme kendini. Üniversite arkadasliklarinin cogu birgun biter. Kalan da gerçek dost olarak kalır hayatinda
inşallahh yaa gerçekten bende cok istiyorum güzel bi arkadaşlık kurmakSon senemde sıkı arkadaşlıklar kurdum. Öncesinde merhaba merhabanın ötesine pek geçmiyordu. Yeni arkadaşlık edinebilirsiniz. Daha önünüzde kaç dönem var? Yemekhaneye beraber gidin, staj esnasında sohbet edin, kantin veya kafeterya varsa gidip çay alıp için. Birkaç haftaya eve bile bir yere kadar beraber git gel yaparsınız.
Yukarıda bir üye zor demiş ama sallamış. Tecrübe ettim.
bana karşı düşman kesildiği için şuan barışma ihtimalimiz asla kalmadı , yüzyüze görüşmek de fayda etmemiştiYüz yüze gelince yumuşarsınız belki. Sorunlar çok büyük değilse ilk adımı siz atın ne olacak ki . O da sizi özlemiştirderseniz de barışmayız o zaman da okulunuzu okumaya bakın siz sonuçta eğitim almaya gidiyorsunuz arkadaş bulunur
Sizin iş olur gibi. Ödev grubu varsa daha da kolay olur. Yiyecek bir şey etrafınızdakilere ikram edin, bisküvi gibi. İlla sohbet konusu açılır. Başka birilerine dersle ilgili soru sorun derken her çiçekten bal çalın. İlla birileriyle kaynaşırsınızinşallahh yaa gerçekten bende cok istiyorum güzel bi arkadaşlık kurmak
herkesle merhaba merhabayım sınıfın çoğuyla yani, tebessüm eder geçerdim hiç yoktan
umarım sıkıntı yaşamam ben de
bakalım hayırlısı olsun
çok sacma bi üniversitede asla geniş düşünemeyeceğim bi bölümde okuyorum maalesefSeçmeli ders alma şansınız varsa başka fakültelerden falan da arkadaş edinebilirsiniz. Üniversite sonuçta lise değil biraz daha geniş düşünmeye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?