Merhabalar. Buraya abartıyor muyum diye yine bir şans vermek amacıyla yazıyorum. Yakın arkadaşım ailemin yaşadığı şehirde bense başka şehirde yaşıyorum, evliyim. Arkadaşımda evli ve bir çocuğu var. Bayramda bize gelmek istediklerini söylediler. Biz hasta olduk önce iptal ettik sonra daha ileriki bir gün geldiler. Arkadaşım çocuğuna çok düşkün ya da abartıyor bilmiyorum. Sürekli kızımın uyku saati, ek gıdası diye ortada dolanıyor. Benim bebeğim henüz 3 aylık ve hastalık geçirdik, gelmiş bana kendi çocuğunun dişini, yeme düzeninin bozulduğunu vesaire anlatıyor. Bebeği gündüz uyuduğunda eşiyle beraber onlarda yatıyor, akşamları da bebekten 2 saat sonra falan yatıyorlar. Tuhafıma gitti buraya vakit geçirmeye gelen insan bu kadar çabasız olur mu? Binamızda ses olduğunu söylemiştim bir gün geldi ve balkonda argo bir şekilde “bu … kim ses yapan” dedi. Dışarı çıkalım diyoruz öğlen uykusundan sonra çıkalım diyor. Buda öğlen 4 civarı oluyor. Kendi çocuğu uyuyunca ses yapmıyor benim bebeğim uyurken biraz dikkatsiz olabiliyor. Arayı açmaya karar verdim ama haksızlıkta etmek istemiyorum. Bebeğim küçük diye mi onu anlayamıyorum sizce?