Yakın arkadaşım ve flörtüm arasında bir şey olabilir mi ?

Birde bizim gamze ile selin diye ortak bir arkadaşımız vardı, gamze ile selin baya yakın , biz selinle yıllardır 8 senedir görüşmüyoruz ekli ibile degiliz aramız hiç bir zaman iyi olmadı. Bu selin 2 ay önce bana gece 12de yazdı whatsapptan, 5 dk sonra sildi mesajı, bende meraklandım aradım hemen , ya ben sana bir şey sorucaktım diyip alakasız bir şey sordu çok alakasız. Acaba gamze mi yazdırmıştı ?

Gamze baş karakter bence zaten. Ben günahını sizin yerinize aldım gitti. Ya takıldılar ya da sizin hakkınızda Tolga’ya attı tuttu.
Birde bizim gamze ile selin diye ortak bir arkadaşımız vardı, gamze ile selin baya yakın , biz selinle yıllardır 8 senedir görüşmüyoruz ekli ibile degiliz aramız hiç bir zaman iyi olmadı. Bu selin 2 ay önce bana gece 12de yazdı whatsapptan, 5 dk sonra sildi mesajı, bende meraklandım aradım hemen , ya ben sana bir şey sorucaktım diyip alakasız bir şey sordu çok alakasız. Acaba gamze mi yazdırmıştı ?

Valla ben Gamzeyi de Tolgayı da tehlikeli bulmuştum ama şuan Gamze baş tehlike net. Kesin parmağı var gibi geldi. Bayağı bi çalışma yürütmüş sanki gizliden gizliye.
Siz Tolga ile mesajlaşıyoruz falan deyince de bi alıcı gözüyle bakıp bulaşmış olabilir, ya da Tolga zaten birkaç kişiyle görüşüp değerlendirme aşamasında da olmuş olabilir.
Net olan şey bu ikisi arasında bir şey olmuş ve bence başınız yanmadan kurtulmuşsunuz bu iğrenç ilişki yumağından. O kız sizin arkadaşınız falan değil.

Ben üzülmüyorum zaten , ama aptal yerine konmak kızdırıyor.İlahi adalet var, eğer düşündüğümüz gibiyse er yada geç onlara bedelini öder

Peki fethiyeye geldilermk yada birinden biri geldi digerimi vacgecti. İkiside gelecektide ne bahane buldular gelmediler. Bi enterasanlik var. Aralarinda bisey olsa illaki bi sosyal medyadan cevrimici watsap olaylarindan anlasilir diye dusunuyorum aranizda bisey olmamis madem onlarin aralarjnda varsa silmekle kalmayin herkesi eng

İkiside gelmedi.İkiside bir şey yazmadı.Gamze zaten pek yazan biri degildi. Hiç bir şey demedi.Tolga ise her gün yazıyordu geliyorum dedikten sonra, baya restoranları falan birbirimize attık şuraya gideriz buraya gideriz diye.O vegan besleniyor diye araştırdım günlerce vegan restoranları onları attık birbirimize.Birden kesti tolga muhabbeti. Bir hafta kadar bekledim , bir kaç alakasız bir şey yazdım hatta işle ilgili yazdım meslektaşız diye ona bile tavırlı soğuk yazdı. İkisininde instagramı normal.Tolganın sevgilisi oldugunu gösteren bir işaret yok. Gamze ise o dönem sevgilisi ilişkisi vardı o çocukla fotoğraflar atıyordu istanbuldan.

4 ay boyunca flörtleş konuş et ama bir adı konulmadı diye hesap bile sorulamaması...

Çıkma teklifi geri gelsin!
Ama hiç bulusma olmamis ki . Marmaray, metrobüs vs var mesafe uçurum değil . Tolga canı sıkılmış arada yürümüş sonra araya biri girmiş bence

Bence de bu dediğiniz . Kendi kötü bir ilişki döneminden geçerken sizin mutlu bir ilişkiye yaklasmaniz rahatsız etti tolgayi size yakistirmadi ve ara bozdu. Ben aralarında bişi geçtiğini zannetmiyorum ama oladabilir . Ara bozmak için sizi kotulemis olması kuvvetle muhtemel bence

Ama hiç bulusma olmamis ki . Marmaray, metrobüs vs var mesafe uçurum değil . Tolga canı sıkılmış arada yürümüş sonra araya biri girmiş bence
Orası öyle , zaten bende pek bağlanmamıştım.Sırf bu gamze muhabbeti için merak ettim.İstanbulda tolgaya yazdım, arabam var, ben karşıya gelirim dedim.Mırın kırın etti.

Bende boşta bulundum söyledim işte, çünkü tolgaya aşık falan degildim hatta pek ısınamamıştımda.Bunu fırsat bilmiş olabilir belki

Sen neden istemedin bu cocugu ? Birde tipin nasıl ? Gamzenin tipi nasıl aşkım onlardan bahset bu cocuk yakışıklımı

Sen neden istemedin bu cocugu ? Birde tipin nasıl ? Gamzenin tipi nasıl aşkım onlardan bahset bu cocuk yakışıklımı
Yani benim tipim değildi. Hoş biri aslında boylu poslu renkli gözlü.Zayıf fit. Ben esmer, 170 boylarındayım.Gamzede benimle ayı boylarda, sarışın. Biraz çok az balık etli.

Tolgayla gamze arasında ilişki vardı sonra araları bozuldu Tolga sizinle kıskandırmak istedi oyüzden Fethiye'ye gelmek istedi gamze de bunu duyunca sizi baş başa bırakmamak için gelecekti ki barıştılar sonrasında da sizinle muhabbeti kestiler. Ama ben olsam Tolgaya msj atardım hiç bir şey olmamış gibi "nbr nasılsın?" Falan diye. Tabi sizin kadar merak ediyorsam.

Gamze ile Tolga fik fik yapmaya Fethiye'ye gelmisler, ama siz niye gizli ozne olarak ortaya alınmıssiniz o bi garip.

Buda mantıklı geldi.Tolgaya yazdım zaten ama soğuk konuştu.Ama gamzenin sevgilisi vardı o dönem neden böyle bir aşk üçgenine girsinler ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…