- 15 Kasım 2023
- 200
- 60
- 13
- 28
- Konu Sahibi SeaBoundless
-
Evet ekliler. Bizzat tanışmışlıkları yok ama ekliler.Sizce tuhaf degil miNe yalan söyleyeyim ben aralarında bir şey olduğunu düşündüm. Gamze'de ekli mi halen?
Sizce bir şey olabilir mi ben mi kuruntu yaptımİkisi de çöpmüş.
Bence Gamzeye Tolgayı sor bakalım mimiklerine dikkat et.Evet ekliler. Bizzat tanışmışlıkları yok ama ekliler.Sizce tuhaf degil mi
İnstagramda fotografları olurdu hiç yok.Yorumlarına baktım tolganın kız arkadaşı olduguna dair bir işarette yokOlmasını istediği başka biri vardı o kişi oldu veya ayrıldığı sevgilisi ile barıştı. Ve bu gamze adlı kişi de olayların içinde. Bence.
Sormam iletişimde degilim gamze resmen muhabbeti kesti.Tolgayıda sildim iletişimde degilizBence Gamzeye Tolgayı sor bakalım mimiklerine dikkat et.
Denedim , kız konuyu değiştiriyor.Birde direk soramam tolga öğrensin istemedim, zaten gamze muhabbeti kestiBence açık açık sorabilirsiniz gamzeye tolgadan haberin var mı diye.
gerçekten öyle.Normalde sorardım ama adı yok ki.Çocuk bana kendi kendine gelin güvey mi oldun demesin diye sormadım.Kaç senelikte tanıdığım4 ay boyunca flörtleş konuş et ama bir adı konulmadı diye hesap bile sorulamaması...
Çıkma teklifi geri gelsin!
ya gamzenin 7 senelik ilişkisi vardı normalde.Geçen ay ayrıldılar çocukla.Hani günahınıda almak istemiyorum ama bu kadar tesadüf fazla gibiAralarında birşeyler olabilir Fethiye konusundan ötürü böyle düşünürdüm bende. ama sorardım ben dert edineceğime
Birine yazmışsınız “bu kadar tesadüf fazla gibi” diye. Bende aynı şeyi düşündüm nedense. Üzerine düşünürdüm sizin gibi ama hiçbir şey yapmazdım. Bir oyunun içinde gibi falan hissederdim sanki.Sizce bir şey olabilir mi ben mi kuruntu yaptım
Ahh bu aklıma geldi ama gamzeyle sıkı fıkı degiliz.Yani birde ortalığı karıştırmak istemedim. Günahınıda almak istemiyorum.Bu cocuk birden neden gitsinki? hadi görüşsek beğenmedi dicem tam görüşücektik o anda gittiBen direkt sorardım. Hatta yem atardım. Gamzeye yazıklar olsun diye mesaj atardım, varsa bir şey ortaya çıkardı bir şekilde.
aynı şeyi hissettim.Sanki bir takım olaylar oldu ve haberim yok.Hayır çocuk o kadar ilgiliydiki anlatamam, birden neden çekip gitsin ki.Geçen ay heryerden sildiğim halde mesaj bile atmadıBirine yazmışsınız “bu kadar tesadüf fazla gibi” diye. Bende aynı şeyi düşündüm nedense. Üzerine düşünürdüm sizin gibi ama hiçbir şey yapmazdım. Bir oyunun içinde gibi falan hissederdim sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?