- 6 Aralık 2021
- 1.380
- 2.163
-
- Konu Sahibi SeaBoundless
ilginç konu ben de şüphelendim.. aklımıza gelen konu doğruysa eğer ikisi gibisinden de korusun allah bizi. Aralarında bir şey geçmiş muhtemelen ve gamze yüzleşmeyle tehdit ettiği için Tolga geri vites yapmış sanki tatil olayında. Hoş tolganın da birden sana yükselmesi de ilginç. Sonuç olarak samimiyetsiz ve hatta iki yüzlü iki insanı da hayatınızdan çıkarmanız iyi olacaktır sanki.Konuya nasıl giricem şu an bilmiyorum.Uzun olabilir umarım sıkmadan sizi anlatırım.
Ben üniversitede işletme okudum, sınıf arkadaşım olan bir erkek vardı.Aramız iyiydi, ona şu an burada tolga diye hitap edicem. Tolga ile aramız iyidi, öyle herkesle samimi olan biride değildi.Hatta bana kalırsa biraz kasıntıda biriydi seçici özellikle. Ben o zamanlar ondan hoşlanmıştım ama ihtimal vermedim.Benim yakın bir kız arkadaşım var, gamze olarak hitap edicem onada:)
Bu gamzeye bahsettim o yıllarda o da güzel sanatlar'da okuyordu.Bu çocuğu ortak arkadaş vasıtası ile memleketi ankaradan tanıyormuş.Ama yakın degillermiş. İyi çocuk dedi. Bu olayın üstünden 6 sene geçti.
Ben sonra başka bir üniversiteye geçiş yaptım toplamda 1 sene okumuş olduk bu tolga ile aynı sınıfta.Velsahıl, bu geçen sürede tolga bana mesajlar atıyordu, ama romantik flört tarzı mesajlar degil. 3 kere bundan 5 sene önce baş başa buluştuk. Ama arkadaşçaydı bence. Zaten ikimizde iş hayatından yoğunduk.
Bana 2023 nisan ayında birden mesajlar atmaya başladı bu tolga.Eskisi gibi değil baya baya flörtleşiyordu. Her sabah günaydın mesajları, gün içerisinde neredesin kimlesin, şarkılar göndermeler, attığım her gönderiye yorum yapmalar , kişisel sorular falan.Ailesinden bahsediyordu,iş sorunlarından , kız kardeşi ile olan sorunlarından.
Aynı şehirdeyiz iki ayrı yakada oturuyoruz o Üsküdar'da ben beylükdüzünde.Haliyle yoğun çalıştığımız için bir türlü buluşamadık. 4 ay yazışarak geçti. Pek bir ilgiliydi.
Sonra, bu bahsettiğim gamze ile biz senelerdir kopuktuk. O farklı bir semte gitti iş hayatı derken 2 senede 1 anca buluşuyorduk.
Gamze ile görüşmeye başladık, gamze mesaj attı buluştuk. Bende tolgadan bahsettim sonuçta tanıyor sayılırdı.Pek bir sevindi, görüş devam et sevgili olun tarzında konuşuyordu. Gamze her gün arıyor buluşmak istiyordu normalde böyle yakınlık kuran biri degildi.Hep tolgadan konu açıyordu.Sonra ben tatil için temmuz sonunda, fethiyeye ablamın yazlığına geldim. Tolga mesaj attı, otel ayarladım, yanına geliyorum , burada buluşamadık orada tatil yapalım diye.Ne yalan söyleyim hoşuma gitti.O bana yazdıktan bir gün sonra senelerdir bir kez olsun, ablanla sana tatile geleyim yazmayan gamze, ( ki kendisi işkolik tatil falan yapmaz ) fethiyeye geliyorum dedi.Ben bu ikisini nasıl idare edicem diye düşünürken tolga birden benimle muhabbeti kesti.Sorucaktım bir şey mi oldu diye sormadım.Çünkü sevgilim degil üstüne düşüp rahatsız etmek istemedim. Aynı şekilde Gamze'de gelmedi. Soğuklaşmaya başladı, tolgayı soran insan bir kez olsun sormadı.Ben konuyu açmaya çalışsam bir şekilde hep değiştirdi.Hala daha gamze bana çok soğuk .
Bu kadar ilgili bir erkek neden bıraktı gitti aniden bilmiyorum . Kaç senelik tanıdığımda.Geçen hafta sosyal medyadan twitter vs sildim tolgayı dönüp neden diye bile sormadı. Ablamda gamze ile alakalı olabilir dedi.Bilmiyorum.Sizce ? İnanın gitmesinden ziyade , bu yaptığına takıldım.
O kadar ilginçki.Senelerdir tanıdığım çocuk birden flörtleşmeye başlıyor ama nasıl ilgili anlatamam. Gamze ile yakın degiliz birden can ciğer oluyor her gün görüşmeye aramaya başlıyor devamlı tolgadan konu açıyor.İşin ilginç kısmı , gamzenin 7 senelik ilişkisi vardır geçen ay ayrıldılarilginç konu ben de şüphelendim.. aklımıza gelen konu doğruysa eğer ikisi gibisinden de korusun allah bizi. Aralarında bir şey geçmiş muhtemelen ve gamze yüzleşmeyle tehdit ettiği için Tolga geri vites yapmış sanki tatil olayında. Hoş tolganın da birden sana yükselmesi de ilginç. Sonuç olarak samimiyetsiz ve hatta iki yüzlü iki insanı da hayatınızdan çıkarmanız iyi olacaktır sanki.
Bu kız arkadaşınız uzun ilişkisinden sonra çivi çiviyi söker mantığıyla bu çocukla farklı diyaloglar geliştirmiş olabilir. Onlar bir şeyler yaşamışlar ki ortalıktan toz oldular. Çocuğun sizin yüzünüze bakacak hali kalmamış gibi. Bence şanslısınız bile. Size ulaşmak isteler bile ulaşılmaz olmanızı öneririm bu saatten sonra.aynı şeyi hissettim.Sanki bir takım olaylar oldu ve haberim yok.Hayır çocuk o kadar ilgiliydiki anlatamam, birden neden çekip gitsin ki.Geçen ay heryerden sildiğim halde mesaj bile atm
Zaten sildim çocuğu heryerden.Kız ekli çünkü elimde delil yok.Belki günahını alırım diye bir şey yapmadım.Biz bu çocukla flörtleşirken gamzenin sevgilisi vardı bu arada zaten çok sonra ayrıldılarBu kız arkadaşınız uzun ilişkisinden sonra çivi çiviyi söker mantığıyla bu çocukla farklı diyaloglar geliştirmiş olabilir. Onlar bir şeyler yaşamışlar ki ortalıktan toz oldular. Çocuğun sizin yüzünüze bakacak hali kalmamış gibi. Bence şanslısınız bile. Size ulaşmak isteler bile ulaşılmaz olmanızı öneririm bu saatten sonra.
Evet doğru , ama instagramda tolganın hiç fotografı yok kız arkadaşı olsa illaki olurdu bir yorum vs , işin tuhafı , bu cocuk beni bir insan olarak severdi takılırdı, şefkatli anaç bir yaklaşımı vardıBir şey olmadıysa bile kesin bir şey olmuş..
Tolga'dan zaten bir cacık olmazmış. 4 aydır yazıştığı kıza 1 hafta sonunu ayıramamış mı?! Tamam uzaksınız da ortada bir yerde buluşulurdu, aynı şehirde yaşıyorsunuz. Gamze yoksa bile başka biri hayatına girdi belli ki. Boşluğunda da flörtleşmek için seni seçti.
Gamze'de de var bi haller belli ki. Ama boşver. İkisiyle de iletişimi ve bağı kes.
Gamzeye sormadım o dönem çünkü aklım tolgadaydı. Tolgaya sormadım , neden gelmedin diye çünkü kaptırmış gibi gözükmek istemedim.Ama bir iki kez yazdım normal şekilde soğuk ve tavırlı konuştu.Olayın Gamze ile ilgili olup olmadığını bilmiyorum ama ilişkilerimizi adı konsun veya konmasin ozelimizde yaşamak lazım. Birileriyle paylaştığımız zaman istemediğimiz durumlar olabiliyor. O an o sevincimizi mutluluğumuzu paylasmak ihtiyacı hissediyoruz ama başımıza bela açıyoruz. Tolga' ya ya da Gamze' ye tatili neden iptal ettin diye sorman bu şüpheleri yaşamana engel olurdu. Konuşmak lazım.
Ne alakası var? Her sevgilisi olan instagrama fotoğraf atıp yorum atmıyor ki.. Bakınız pekte sevmiyormuş demek ki birden gittiğine göre. Sadece insan olarak birini seven flörtleşmez, flörtleşiyorsa da birden yok olmaz ortadan. En azından bi açıklama yapar.Evet doğru , ama instagramda tolganın hiç fotografı yok kız arkadaşı olsa illaki olurdu bir yorum vs , işin tuhafı , bu cocuk beni bir insan olarak severdi takılırdı, şefkatli anaç bir yaklaşımı vardı
Valla günah alma olayında haklı olabilirsiniz ama ikisi birden toz olup yedikleri halt her neyse kendileri deşifre etmiş oluyorlar kendilerini zaten.Zaten sildim çocuğu heryerden.Kız ekli çünkü elimde delil yok.Belki günahını alırım diye bir şey yapmadım.Biz bu çocukla flörtleşirken gamzenin sevgilisi vardı bu arada zaten çok sonra ayrıldılar
kesinlike eğer açıklama yapsaydı zaten kızmadım bende aşık olmadım ona sonuçta.Tavrı beni rahatsız etti, gerçi dediğiniz doğru her sevgilisi olan koymuyor ama çoğunluk koyuyorda bilemedimNe alakası var? Her sevgilisi olan instagrama fotoğraf atıp yorum atmıyor ki.. Bakınız pekte sevmiyormuş demek ki birden gittiğine göre. Sadece insan olarak birini seven flörtleşmez, flörtleşiyorsa da birden yok olmaz ortadan. En azından bi açıklama yapar.
zaten sevgilisi varsada takmam ben gamze işin içinde mi ona takıldım sonuçta kaç senelik arkadaşımdıValla günah alma olayında haklı olabilirsiniz ama ikisi birden toz olup yedikleri halt her neyse kendileri deşifre etmiş oluyorlar kendilerini zaten.
Ayrıca o sosyal medyada foto yok yorum yok konusu kimseyi masum kılmıyor malesef zaten her şeyi dm’den hallediyorlar sonuçta.
Bence 7 senelik ilişki ayrıntısı da önemli bence. Gamze boşta olup ilişki yaşasa tolga yla sana rahat rahat söylerdi. O ilişki esnasında bir şey olduysa ama gizli saklı, örtbası da gizli saklı olur böyle olası restleşmeleri de.. hiç iyi kokular gelmiyorO kadar ilginçki.Senelerdir tanıdığım çocuk birden flörtleşmeye başlıyor ama nasıl ilgili anlatamam. Gamze ile yakın degiliz birden can ciğer oluyor her gün görüşmeye aramaya başlıyor devamlı tolgadan konu açıyor.İşin ilginç kısmı , gamzenin 7 senelik ilişkisi vardır geçen ay ayrıldılar
Bunuda düşündüm arkadaşımda dedi zaten , ayrılmadılarda çocukla manidar bir dönemde ayrıldılar. Ama insan konduramıyor işteBence 7 senelik ilişki ayrıntısı da önemli bence. Gamze boşta olup ilişki yaşasa tolga yla sana rahat rahat söylerdi. O ilişki esnasında bir şey olduysa ama gizli saklı, örtbası da gizli saklı olur böyle olası restleşmeleri de.. hiç iyi kokular gelmiyor
'Tolga'nın otel ayarladım geliyorum demesi ile Gamze de geldi, otelde buluştular ve onlar sevgili'Konuya nasıl giricem şu an bilmiyorum.Uzun olabilir umarım sıkmadan sizi anlatırım.
Ben üniversitede işletme okudum, sınıf arkadaşım olan bir erkek vardı.Aramız iyiydi, ona şu an burada tolga diye hitap edicem. Tolga ile aramız iyidi, öyle herkesle samimi olan biride değildi.Hatta bana kalırsa biraz kasıntıda biriydi seçici özellikle. Ben o zamanlar ondan hoşlanmıştım ama ihtimal vermedim.Benim yakın bir kız arkadaşım var, gamze olarak hitap edicem onada:)
Bu gamzeye bahsettim o yıllarda o da güzel sanatlar'da okuyordu.Bu çocuğu ortak arkadaş vasıtası ile memleketi ankaradan tanıyormuş.Ama yakın degillermiş. İyi çocuk dedi. Bu olayın üstünden 6 sene geçti.
Ben sonra başka bir üniversiteye geçiş yaptım toplamda 1 sene okumuş olduk bu tolga ile aynı sınıfta.Velsahıl, bu geçen sürede tolga bana mesajlar atıyordu, ama romantik flört tarzı mesajlar degil. 3 kere bundan 5 sene önce baş başa buluştuk. Ama arkadaşçaydı bence. Zaten ikimizde iş hayatından yoğunduk.
Bana 2023 nisan ayında birden mesajlar atmaya başladı bu tolga.Eskisi gibi değil baya baya flörtleşiyordu. Her sabah günaydın mesajları, gün içerisinde neredesin kimlesin, şarkılar göndermeler, attığım her gönderiye yorum yapmalar , kişisel sorular falan.Ailesinden bahsediyordu,iş sorunlarından , kız kardeşi ile olan sorunlarından.
Aynı şehirdeyiz iki ayrı yakada oturuyoruz o Üsküdar'da ben beylükdüzünde.Haliyle yoğun çalıştığımız için bir türlü buluşamadık. 4 ay yazışarak geçti. Pek bir ilgiliydi.
Sonra, bu bahsettiğim gamze ile biz senelerdir kopuktuk. O farklı bir semte gitti iş hayatı derken 2 senede 1 anca buluşuyorduk.
Gamze ile görüşmeye başladık, gamze mesaj attı buluştuk. Bende tolgadan bahsettim sonuçta tanıyor sayılırdı.Pek bir sevindi, görüş devam et sevgili olun tarzında konuşuyordu. Gamze her gün arıyor buluşmak istiyordu normalde böyle yakınlık kuran biri degildi.Hep tolgadan konu açıyordu.Sonra ben tatil için temmuz sonunda, fethiyeye ablamın yazlığına geldim. Tolga mesaj attı, otel ayarladım, yanına geliyorum , burada buluşamadık orada tatil yapalım diye.Ne yalan söyleyim hoşuma gitti.O bana yazdıktan bir gün sonra senelerdir bir kez olsun, ablanla sana tatile geleyim yazmayan gamze, ( ki kendisi işkolik tatil falan yapmaz ) fethiyeye geliyorum dedi.Ben bu ikisini nasıl idare edicem diye düşünürken tolga birden benimle muhabbeti kesti.Sorucaktım bir şey mi oldu diye sormadım.Çünkü sevgilim degil üstüne düşüp rahatsız etmek istemedim. Aynı şekilde Gamze'de gelmedi. Soğuklaşmaya başladı, tolgayı soran insan bir kez olsun sormadı.Ben konuyu açmaya çalışsam bir şekilde hep değiştirdi.Hala daha gamze bana çok soğuk .
Bu kadar ilgili bir erkek neden bıraktı gitti aniden bilmiyorum . Kaç senelik tanıdığımda.Geçen hafta sosyal medyadan twitter vs sildim tolgayı dönüp neden diye bile sormadı. Ablamda gamze ile alakalı olabilir dedi.Bilmiyorum.Sizce ? İnanın gitmesinden ziyade , bu yaptığına takıldım.
Bu arada , gamzenin 7 senelik ilişkisi vardı geçen ay ayrıldılar.
gamzenin o dönem sevgilisi vardı ama. Bilmiyorum yani aylar sonra ilişkisi bitti gamzenin.Hayır derdim çocuk degil arkadam iş mi çevirdiler asıl onu bilmek istiyorum'Tolga'nın otel ayarladım geliyorum demesi ile Gamze de geldi, otelde buluştular ve onlar sevgili'
Tüm özet bu
Varsa hemen belli etmezler kiİnstagramda fotografları olurdu hiç yok.Yorumlarına baktım tolganın kız arkadaşı olduguna dair bir işarette yok
en çok ondan şüphelendim.Ben gamzeye istanbuldayken tolga bana güven vermiyor çok popüler bir çocuk oluru var mı bu işin bilmiyorum demiştim.Belki bunları abartarak söyledi.. banada en çok soğutmuş gibi geliyor, suçlu psikolojisi ile banada hiç yazmamaya başladı.Eğer öyle olduysa ilahi adalet oda geçen ay ayrıldı sevgilisinden .Gamze bir şekilde çocuğa ulaşıp sizi b*klamis olabilir mi? Aralarında birşey olmasından ziyade sanki çocuğun sizle alakalı midesini bulandirmis gibi geldi .
Ne Tolga ne de Gamze tekin insanlar değil. Özellikle Gamze gibilerden uzak durun.gamzenin o dönem sevgilisi vardı ama. Bilmiyorum yani aylar sonra ilişkisi bitti gamzenin.Hayır derdim çocuk degil arkadam iş mi çevirdiler asıl onu bilmek istiyorum