Yakın arkadaşım ve flörtüm arasında bir şey olabilir mi ?

ilginç konu ben de şüphelendim.. aklımıza gelen konu doğruysa eğer ikisi gibisinden de korusun allah bizi. Aralarında bir şey geçmiş muhtemelen ve gamze yüzleşmeyle tehdit ettiği için Tolga geri vites yapmış sanki tatil olayında. Hoş tolganın da birden sana yükselmesi de ilginç. Sonuç olarak samimiyetsiz ve hatta iki yüzlü iki insanı da hayatınızdan çıkarmanız iyi olacaktır sanki.

O kadar ilginçki.Senelerdir tanıdığım çocuk birden flörtleşmeye başlıyor ama nasıl ilgili anlatamam. Gamze ile yakın degiliz birden can ciğer oluyor her gün görüşmeye aramaya başlıyor devamlı tolgadan konu açıyor.İşin ilginç kısmı , gamzenin 7 senelik ilişkisi vardır geçen ay ayrıldılar

aynı şeyi hissettim.Sanki bir takım olaylar oldu ve haberim yok.Hayır çocuk o kadar ilgiliydiki anlatamam, birden neden çekip gitsin ki.Geçen ay heryerden sildiğim halde mesaj bile atm
Bu kız arkadaşınız uzun ilişkisinden sonra çivi çiviyi söker mantığıyla bu çocukla farklı diyaloglar geliştirmiş olabilir. Onlar bir şeyler yaşamışlar ki ortalıktan toz oldular. Çocuğun sizin yüzünüze bakacak hali kalmamış gibi. Bence şanslısınız bile. Size ulaşmak isteler bile ulaşılmaz olmanızı öneririm bu saatten sonra.

Olayın Gamze ile ilgili olup olmadığını bilmiyorum ama ilişkilerimizi adı konsun veya konmasin ozelimizde yaşamak lazım. Birileriyle paylaştığımız zaman istemediğimiz durumlar olabiliyor. O an o sevincimizi mutluluğumuzu paylasmak ihtiyacı hissediyoruz ama başımıza bela açıyoruz. Tolga' ya ya da Gamze' ye tatili neden iptal ettin diye sorman bu şüpheleri yaşamana engel olurdu. Konuşmak lazım.

Bir şey olmadıysa bile kesin bir şey olmuş..
Tolga'dan zaten bir cacık olmazmış. 4 aydır yazıştığı kıza 1 hafta sonunu ayıramamış mı?! Tamam uzaksınız da ortada bir yerde buluşulurdu, aynı şehirde yaşıyorsunuz. Gamze yoksa bile başka biri hayatına girdi belli ki. Boşluğunda da flörtleşmek için seni seçti.
Gamze'de de var bi haller belli ki. Ama boşver. İkisiyle de iletişimi ve bağı kes.

Zaten sildim çocuğu heryerden.Kız ekli çünkü elimde delil yok.Belki günahını alırım diye bir şey yapmadım.Biz bu çocukla flörtleşirken gamzenin sevgilisi vardı bu arada zaten çok sonra ayrıldılar

Evet doğru , ama instagramda tolganın hiç fotografı yok kız arkadaşı olsa illaki olurdu bir yorum vs , işin tuhafı , bu cocuk beni bir insan olarak severdi takılırdı, şefkatli anaç bir yaklaşımı vardı

Gamzeye sormadım o dönem çünkü aklım tolgadaydı. Tolgaya sormadım , neden gelmedin diye çünkü kaptırmış gibi gözükmek istemedim.Ama bir iki kez yazdım normal şekilde soğuk ve tavırlı konuştu.

Ne alakası var? Her sevgilisi olan instagrama fotoğraf atıp yorum atmıyor ki.. Bakınız pekte sevmiyormuş demek ki birden gittiğine göre. Sadece insan olarak birini seven flörtleşmez, flörtleşiyorsa da birden yok olmaz ortadan. En azından bi açıklama yapar.

Valla günah alma olayında haklı olabilirsiniz ama ikisi birden toz olup yedikleri halt her neyse kendileri deşifre etmiş oluyorlar kendilerini zaten.
Ayrıca o sosyal medyada foto yok yorum yok konusu kimseyi masum kılmıyor malesef zaten her şeyi dm’den hallediyorlar sonuçta.

kesinlike eğer açıklama yapsaydı zaten kızmadım bende aşık olmadım ona sonuçta.Tavrı beni rahatsız etti, gerçi dediğiniz doğru her sevgilisi olan koymuyor ama çoğunluk koyuyorda bilemedim

zaten sevgilisi varsada takmam ben gamze işin içinde mi ona takıldım sonuçta kaç senelik arkadaşımdı

Bence 7 senelik ilişki ayrıntısı da önemli bence. Gamze boşta olup ilişki yaşasa tolga yla sana rahat rahat söylerdi. O ilişki esnasında bir şey olduysa ama gizli saklı, örtbası da gizli saklı olur böyle olası restleşmeleri de.. hiç iyi kokular gelmiyor

Bunuda düşündüm arkadaşımda dedi zaten , ayrılmadılarda çocukla manidar bir dönemde ayrıldılar. Ama insan konduramıyor işte

Gamze bir şekilde çocuğa ulaşıp sizi b*klamis olabilir mi? Aralarında birşey olmasından ziyade sanki çocuğun sizle alakalı midesini bulandirmis gibi geldi .

'Tolga'nın otel ayarladım geliyorum demesi ile Gamze de geldi, otelde buluştular ve onlar sevgili'

Tüm özet bu

'Tolga'nın otel ayarladım geliyorum demesi ile Gamze de geldi, otelde buluştular ve onlar sevgili'

Tüm özet bu
gamzenin o dönem sevgilisi vardı ama. Bilmiyorum yani aylar sonra ilişkisi bitti gamzenin.Hayır derdim çocuk degil arkadam iş mi çevirdiler asıl onu bilmek istiyorum

Gamze bir şekilde çocuğa ulaşıp sizi b*klamis olabilir mi? Aralarında birşey olmasından ziyade sanki çocuğun sizle alakalı midesini bulandirmis gibi geldi .
en çok ondan şüphelendim.Ben gamzeye istanbuldayken tolga bana güven vermiyor çok popüler bir çocuk oluru var mı bu işin bilmiyorum demiştim.Belki bunları abartarak söyledi.. banada en çok soğutmuş gibi geliyor, suçlu psikolojisi ile banada hiç yazmamaya başladı.Eğer öyle olduysa ilahi adalet oda geçen ay ayrıldı sevgilisinden .

gamzenin o dönem sevgilisi vardı ama. Bilmiyorum yani aylar sonra ilişkisi bitti gamzenin.Hayır derdim çocuk degil arkadam iş mi çevirdiler asıl onu bilmek istiyorum
Ne Tolga ne de Gamze tekin insanlar değil. Özellikle Gamze gibilerden uzak durun.
Zamanlamaya bakarsanız aralarında birşey olduğu belli. Kız uzun soluklu sevgilisinden bıkmıştır, tolga ile yeni aşka yelken açmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…