Yakın arkadaşım tarafından yanlış anlaşıldım

Bence son derece doğru yapmışsınız.O denli yakın olduğumuz herkesi uyarabiliriz o şekilde koruma içgüdüsüyle.Ki sen hep güzelde yaklaşmışsın o anlamamazlıktan gelip edepsizliğe vurmuş.Demekki gerçekten amacı göstermek.Neyse o bizi ilgilendirmez ama bence siz kendiniz suçlu hissetmeyin.Yakın gördüğünüz kişiyede istediğini söyleyemeyecekseniz daha niye yakınsınız o kişiyle?

Canım ben mi dedim hemen üstüme gelmişsin birini buldum hemen karşı çıkayım... Bu sitede yorumlarıma az çok rastladıysan kadınları her türlü savunan hemen o.. demeyin diyen biri benim. Ama dediğimi anlamadan hemen iki yazayım karşı çıkayım kısa günün karı olarak kadını savunayım beğeni kasayım diyen de sensin. Ben diyorum ki açık giyinebilir ben de arkadaşı da karışmaz "teşhirciliği" sevmeyen biriyse o kadar pislik doluyken on saat balkonda durmaz. Tamam hadi dursun her türlü "ateşli" olsun arkadaşı uyardığında sağol canım bilirsin açık giyinmeyi severim ama işte türk milleti türk erkeği hemen sapıklığa başlamışlar herkes abaza olmuş açık giyinince o... olmazsın der değil mi? Kadının amacı zaten "teşhircilik"miş ki kıza çullanmış ne o ben "o... muyum?" ne demek istiyorsun açık söyle diye. Açık giyinmeyi sevmek başka "teşhircilik" başka şeydir. Kadını savunmak başkadır ama yorumu anlamayıp hemen ağza ne gelindiyse saymak başkadır...

Bu arkadasin herseyin farkindaymis gibi geldi nedense bana. Sende öyle deyince hosuna gitmedi. Kendisi o ilgiden memnun galiba. Sen en dogrusunu yapmissin, senin gibi bir dostu kaybettigi icin o üzüldün. Takma kafana bosver

Sütyen altına mini etek nedir ya? Kasım, Aralıkta?

İyi de kız bayağa kendisini birilerine göstermeye çalışıyormuş, sen yüzüne çarpınca bozulmuş sanki.

Evine gittiğinizde de böyle miydi hala giyimi?

arkadaşın aklı yerinde bir insan olarak üzerine giydiklerini bilerek giyiyor.
balkona da bilerek ve isteyerek öyle çıkmış.
bence karışmasaydın.
ama bir yerde iyi olmuş gerçek yüzünü görmüşssün işte.
üsteleme bence boşver

Arkadaşım kıza kötü bir şey söyleyen olmadı ki. O kendisi söyledi ben o... muyum diye. Ona öyle bir imada bulunan da olmadı. Bu arkadaşım sadece o gün değil, genelde balkonda bu şekilde rahat giyiniyormuş. Ben bunu annemdende duydum. Bekarken babam bu yüzden çekiniyordu pek razı değildi kendisiyle sık sık görüşmemden. Ama son zamanlarda daha fazla açık giyinmeye başlamış. Ben kızı kötülemedim burada. Dediğim gibi onun tercihi. Ama edilen lafları duyunca benm zoruma gitti. Kızı sevdiğim için oda. Bu kadar basit.

Evet bu şekilde kolayca harcayabildiyse beni, yazık yani.

O gün evine gittim zaten aynıydı. Evde p şekilde giyiniyor olabilir de, balkonda yanlış geliyor. Yine onun tercihi. Ben rahatsız oldum kardeşim dediğim insana pis pis yorumlar yapmalarından, susmak istemedim

Bana da garip geldi ya. Ben de yakin arkadasima uzulme kirilma falan diye konusamam. Direkt "bebegim balkonda gordum seni de memintolar da tombiktoymus. Bi daha oyle giyme elimden alirlar diye kiskaniyorum ona gore" derdim. O da isin ozunu anlardi zaten.

Tamam da canım öyle bile olsa, bana desin ki "bu benim yaşam tarzım bende böyleyim. Sen rahatsız olmuşsun, olabilir. Ben olmuyorum. Bu konuda konuşmayalım" desin beni sustursun. Sonuçta benim fikrime hiç katılmıyorsada niyetime baksın değil mi? Önemli olan niyet değil mi burada? Art niyetimin olmadığını düşündükten sonra bana istediği kadar kızsın. Ama hayatından çıkarmak silmek hakaret etmek nedir? Ben size katılmıyorum

bu tarz konuşma iyidir bence de :)
arkadaşınızın duymak hoşuna gitmemiş konu sahibi

wolf bebeğin nasıl kaç aylık oldu
benimki ile aralarında bikaç ay var diye biliyorum :)

Teşekkür ederim yorumunuz için. Dediğiniz gibi direk işte sütyenle çıkmışsın laf atıyorlar gibi söylemek istemedim.. Huyunu biliyorum. Huyuna gitmek istedim. Her iki tavırlada malesef ters tepki verdi
bu kişinin yaşı kaç bilmiyorum ama belki başka türlü bi yaşantı seçmeye çalışıyor kendine. belki daha çok açık giyinmeyi de düşünüyor. buna karşı itirazınız var gibi olmuş . o yüzden de ileride kendisine sıkıntı çıkaracak arkadaşları tek tek hayatından çıkarıyor da olabilir .

Çok da yakın arkadaşınız değilmiş demekki. Sizin onu sevdiğiniz ona verdiğiniz değerin karşılığı,onda size karşı yokmuş demekki. Gayet yumuşak bir dille kırmadan açıklayarak söylemişsiniz daha ne olsun. Takmayın boşverin,düşmeyin peşine de.

ya da bildiğni okuyacağı için birilerini çıkıp karışması hoşuna gitmemiştir. her şeyin farkında kişi aslında.

Bana da çok itici geldi,üzerinde ne olduğu biliyor,kendi mahallesini de tanıyor,kendi tercihi.

Ben olsam bende uyarirdim. Sen bi insanlik yapip uyarmışsin onunda isine gelmemis acikcasi. Ben yerinde olsam bir daha aramam sormam o arasa bile cevap vermem

Hay agziniza sağlık. Bu kadar kırıla kırıla konuşulan bi diyalog çok samimiyetsiz gekdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…