- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç haddiniz olmayan bir şeye karışmışsınız evet...
Ne diyecekti aa evet kendime çeki düzen vereyim mi??? Ne yaptığının ne giydiğinin nasıl göründüğünün elbet farkındadır...koskoca insanı korumak size düşmez diye düşünüyorum....ben olsam ben de hoşlanmazdım sanırım...
Bence de yaptığınız yanliş değil, hele küsülecek bişey hiç değil, acaba kırmayıp diye lafı çok mu dolandırdın da sinir mi oldu sana
Böyle durumlarda ben lafa şöyle girerim; bu mahallenin erkekleri ne iğrenç, gözlerini dikmiş sana bakıp pis pis konuşuyorlardı, ağızlarının payını vercektim zor tuttum kendimi vb laflarla adamlara kızıyormuş gibi yapardım, arkadasın o zaman kendini eleştirdiğini düşünmezdi belki
Bana bu şekilde söylense içimden; arkadasım benı uyarıyor derim ve biraz daha dikkat ederim, ama herkes bir olmuyor tabiiÖyle düşünmese bile diyeceği cevap "aynen ya pisler bakıyorlar" deyip makara kukara yapacaktı. Benim amacım bu değildi ki.
Bana bu şekilde söylense içimden; arkadasım benı uyarıyor derim ve biraz daha dikkat ederim, ama herkes bir olmuyor tabii
Olsun sen gene de kendini suçlama, yanliş bişey yapmadın bence
Sutyen dusunun, ortasindan etege baglanan birde ip.Sütyen olduğuna eminmisiniz?