Yakın arkadaşım beni unuttu.Ben mi çok abartıyorum?

Çok geçmiş olsun. Boşverin gerçek yuzunu gormussunuz bence.

Konu sahibi hakli ya da haksiz degilsiniz ama arkadasiniza da hak verdim.
Sizi oncelik yapmamali, bu benim tecrubem tabi, gerektigi kadar olmali ki sizden zaman istemis zaten, sizi oncelemesini beklemeyin su durumda.
Ben yaptim, o zamanki nisanlim simdiki esim kac defalarca bana kustu, biraz bana zaman ayir diye ciddi ciddi.
Dengeyi zamanla kurar umarim iyi bir arkadassa.

Kiz da kendini gayet guzel ifade etmis, yeni kavustum zaman tani beni anla demis.
Ben olsam anlayis gosterirdim.
Ve mutlaka hediyesini de gonderirdim, aranizda kotu bir sey gecmemis.
Ama baktiniz ilgisizlik hala devam ediyor, kotu gunde iyi gunde yine yaninizda yok, bosverin gitsin o zaman.

Son düzenleme:
İnsanların hayatları değışıyor ve ona göre öncelikleri de ama sevgılı bulup sosyal hayattan arkadaslardan soyutlanan insanların sonu ıyı olmuyor
Ayrılınca arar merak etme

Bu kadar takmayın insanları, bu kadar uzerime de dusmeyin kimsenin. Okurken bana daral geldi.

Teşekkür ederim.
Ameliyat oldum,sadece aradı.
Ziyarete gelmedi.
Oysa evlilik teklifi alacağı yüzüğü bile ben almıştım kuyumcudan.Eşi de arkadaşımız olur çünkü
Bende bir kere aradım Açmadı.geri de dönmedi.
Yani düğünleri nden sonra 1 kez bile görüşmedik.

Yeni arkadaşlar ve çevreyi edinemiyorum işte sorun da burada kendimi aşırı yalnız hissediyorum benimle arkadaş olacak kız bulamıyorum
Bulursun emin ol şuan böyle olumsuz konuşup bu şekilde bir kafa yapısıyla düşündüğün için bulamıyorsun.

Bulursun emin ol şuan böyle olumsuz konuşup bu şekilde bir kafa yapısıyla düşündüğün için bulamıyorsun.
Nerden bulacağımı bilmiyorum çevreme bakıyorum hiç insan bile yok.Yakın arkadaşlarım hep şehirdışında

sürekli dert anlatmam bazen anlatmayı da sevmem hatta kendi içimde hallederim ama insanları anlamıyorum boşken sürekli görüştüğüm kişiler meşgulken nasılsın bile diyemez oldular..

Nerden bulacağımı bilmiyorum çevreme bakıyorum hiç insan bile yok.Yakın arkadaşlarım hep şehirdışında
Herhangi bir sosyal aktivite edin kendine. Spora git birşeyler yap eminim ki arkadaş edineceksin. Ben şöyle bir bakıyorumda bundan 1 sene önceki çevremle şuanki çevremin alakası kalmadı. Çok kişi girdi çıktı hayatımdan. Değer verdiğim çok insan kaybettim. Buna alışmalısın araya giren mesafelere, hayatından insan çıkarmaya. Bana kalırsa bu durumu bu kadar çok kafana takmanın nedeni şuan arkadaş edinemiyor olman ve kendini yalnız hissetmen. Ama eğer olurda yeni arkadaşlıklar kurabilirsen şuanki arkadaşının sana karşı olan tutumunu bu kadar takmazsın.

Ya bu tarz iste aranma sorulma ozel gunlerine bekleme kisaca iyi kotu gunde yanimda olsun beklentisi ve karsilanmayinca kirilma hakkimin dogmasi bile bana cok uzak cok anormal gelmisti bir muddet.
Acaba cok mu beklentiliyim diye bile dusunmustum.
Demek ki normalmisim

Ve emin olun bir onceki mesajda yazdiginiz gibi benim de derdiyle dertlenmek, en ufak derdine ustune tez yazilabilcek kadar konusmak, eve gel goruselim yalniz kalma teklifi etmem vs hepsini yasadik ve olayin sonunda donup bana ben geldiysem sen sikilma diye geldim bile dedi yani ki konustugumuz konular genelde onun hayatiydi. Lutfettiyse demek ki :)

Ama bunu hic ama hic affetmeyecegim.
Cunku birakin dostu insan yedi kat ele misafirlige gitse guler yuz, hos sohbet gorduyse bunu demez, dememeli.
Unuttum bile ama affetmek derseniz asla.

Ustelik o sirada o stabildi genelde, ben bu uzuuun dertdas olma yillarinda araya bir evlilik, bir sinav ve yeni iş, iki hamilelik, iki kucuk cocuk sigdirmisken dahi tek bir gun yogunum yorgunum demedim.
Yeri geldi zamanimdan, ailemden, kendime ayirdigim vakitten calarak kosturdum simdi dusunuyorum da sizin dediginiz gibi o da hayatinin baska bir bolumune gecince hep bir yogunum yorgunum meselesi yapmis.

Ve ben bunu yeni bir is doneminde, yeni bir sevgili doneminde iste yani yeni ve mutlu edici ne varsa hayatinin o donemlerinde birakilmayi en az uc kere yasamisim ve ilk ciddi iliskim olarak adlandirdigi iliskisinde sevgilisini elestirince sana veya kimseye bu hakki tanimiyorum diyerek benimle bagini koparmisti ve ben bunu bile affedip unutup ayrildiklari ya da sorunlar yasadiklari donemde yine yaninda olmusum saatlerce.
Bu hic normal degilmis ki ya

Esim simdi diyor sana defalarca ne dedigimi hatirla diyor.
Bense kiskanma sacmalama vs demisim ama hakliymis.
Cunku o da cok vakit ayirdigimdan cok sikayet edip cidden kusuyordu
Dusunun kocam yanimda yatiyor ben onunla konusuyorum dert dinliyorum haliyle adam bir aksam da neden benimle uyumayi tercih etmiyorsun diyordu.

O yuzden konu sahibini tenzih ediyorum ama kimseyi oncelik yapmamaliymisiz.

Neymis neden ona gitmemisim, arkadaslari neden bendeuyeolcam cocuklarini birakip gelemiyor neden demisler, misafirlik icin yani
Yani insan soylemeye utaniyor 1. Cagrilmadim, bekarken zor, duzenin yok, evlenince derdi cunku
2. Cocuklarimin biri kundakta biri yeni yuruyor nerdeyse o zamanlar, sonrasinda zaten o da cidden yogun bir doneme girdi
3. Bunu diyen de ayni sokakta oturan annesine tek cocugunu birakip da ayni sokaktaki arkadasina gelememis biri ahahahah komiklermis bakinca

Ben misafire cok onem veririm, temizliginden cesitlerine kadar herkes bilir ki ozenli bir misafir agirlamak zahmetli istir, yine de bir kere de ben gitsem de zahmet etmesem demedim ki zaten bu bir kusur mu

Ay aman iki dakikada yazdim sunlari, valla ic dokesim varmis demek ki.
Ben bir kayip olarak gormuyorum, Allah herkesi dengiyle karsilastirsin diyorum sadece.

Siz hic yuzlestiniz mi?

artık kim nasıl geliyorsa öyle gideceğim böyle bi
karar aldım sizinde yaşadıklarınıza göre insanlar hak etmiyor fazlasını…. maalesef

Hayatın arkadaşlarından ve onların ilgisinden ibaret olmadığını zamanla daha iyi anlayacaksınız bu bir.gerçek dostlukları zaman öldürmez buda iki
O sizin arkadaşınız belliki kafası yoğun üzülünecek bir durum yok bence
Zaten doğum gününü kutlamayacak kadar size bir kötülüğü dokunmamış.
Dolayısı ile arayıp,kutlayıp,hatta hediyesinide göndermelisiniz.
Ne demişler dönerse senindir,dönmezse zaten hiç olmamıştır..Boşuna üzmeyin tatlı canınızı hayat kısa

artık kim nasıl geliyorsa öyle gideceğim böyle bi
karar aldım sizinde yaşadıklarınıza göre insanlar hak etmiyor fazlasını…. maalesef
Anlamak isteyen anlar.
Yanında olmak isteyen olur.
Zaman ayırmak veya hatta zaman yaratmak isteyen yaratır.
Sevgilisi için mücadele eden senin için de eder vs vs.
Bence bunlara dikkat etmeye çalış samimi arkadaş kategorisi için.

Ama nacizane çok çeşitli insan tanimaya çalış, kimseye takılıp kalma.
Sonra bir bakiyorsun senin sadece arkadas olarak degerlendirdigin biri, hatta o emegin kirkta birini vermedigin biri daha ust mertebeye koydugun birinden daha insancil daha müşfik daha vefali daha hatırnaz davranabiliyor.
Elinden geldigi ve aldigin kadar değer ver, diğeri kimse için yararlı değil.

Bu arkadasina bir miktar sure ver.
Baktin hala ayni tas ayni hamam, hemen onu dost kategorisinden al ve bir cay icebilecegin belki iki sohbet edebilecegin biri mertebesine koy ve daha fazlasina izin verme.

Ben de alınganımdır kendimi bildim bileli ama sizinki kapris gibi geldi bana, abartıyorsunuz. Kendinize meşgale bulmalısınız.

hediye yollayın.

valla ben de en yakın arkadaşımla sevgili yaptıktan sonra küstüm ama bizde durumlar farklıydı. hemen kötüye yormayın. siz büyüklüğünüzü yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…