- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
İşte bazı insanlar dert dinlemek istemez. Sürekli dert anlatıyorsanız boğulmuş olabilir.hayır ilgi beklemek değil sadece zor zamanlarımda destek görmek istedim ki ben onun hep yanındaydım iyi gününde kötü gününde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bazı insanlar dert dinlemek istemez. Sürekli dert anlatıyorsanız boğulmuş olabilir.hayır ilgi beklemek değil sadece zor zamanlarımda destek görmek istedim ki ben onun hep yanındaydım iyi gününde kötü gününde..
hayır ilgi beklemek değil sadece zor zamanlarımda destek görmek istedim ki ben onun hep yanındaydım iyi gününde kötü gününde..
Öyle olduğum yakın arkadaşlarım var uzun süre görüşmeyip sonradan yeniden aynı samimiyette olduklarım ama bu arkadaşım yaşadıklarımı en iyi bilendi o yüzden destek bekledimMesela Ben yakın arkadaşlarım ile öyle sürekli konuşmak zorunda hissetmem kendimi. Hayat, iş güç bir şekilde araya mesafeler giriyor, ama biliyorum ki ne zaman görüşsek daha dün görüşmüşüz gibi devam edebiliyoruz arkadaşlığa ve önemli olan bu bence.
aynen demek istediğim buydu 5 dakika da olsa ayırabilirdiyasınız kucuk sanırım dıyecektım 15 sandım
lısans 3. sınıf ogrencısı oldugunuzu okudum sasırdım
bazıları buldumcuk olur sevgılısı oldugu an tum arkadaslarıyla bagını koparır ...
ben oylelerıyle ıletısımı kesıyorum cunku gercekten arkadas olsaydınız bu olmazdı
7-24 sevgılısıyle konusmuyor heralde haftada 1 kere arkadasını arayabılır canım nasılsın bır sıkıntın vardı sımdı ıyı mısın falan da dıyebılır yanı
Yok hayır sürekli dert anlatan biri değilimİşte bazı insanlar dert dinlemek istemez. Sürekli dert anlatıyorsanız boğulmuş olabilir.
doğum gününu kutlayıp hediye yollayın yaşınız kac merak ettim ona gore yorum yapcamMerhaba hanımlar
Öncelikle yapım gereği biraz alıngan bir insanım bunu belirterek başlamak istiyorum.
Yakın arkadaşım var liseden adı x kişisi olsun.
Bu sene üniversite için şehir dışını kazandı ve gitti.Orada yeni okul yeni arkadaşlar falan ona rağmen yine ara ara görüntülü sesli bir şekilde konuşurduk derken bir gün eski erkek arkadaşı ile konuşmaya başladılar geri barıştılar ve bir anda benimle çok nadir konuşmaya başladı beni unuttu.
Başımda bir kaç derdim var o da bunu biliyor üzgün ve morale ihtiyacım olduğunu.Eski erkek arkadaşıyla da yeniden birlikte oldular ona hediye falan alıyor araları iyiye gidiyor yani mutlu olmasına seviniyorum Allah bozmasın ama beni çok ihmal etti…
Yani yakın arkadaşımdı size yemin ediyorum bir ara sürekli görüntülü konuşurduk çok yakındık her sorunumuzu paylaşırdık.Şimdi ise sevgilisi ile olanları bile anlatmıyor hani nasıl barıştıklarını falan insan merak ediyor ama yok yani unutuldum…Ben ona hiç yazmıyorsun dediğimde onunla konuşuyorum dedi.
Hayat bir sevgiliden de ibaret değil ki varlığımı unuttu anladım ki aslında insanın tek dostu kendisi.Kendimden başka kimsem yokmuş.Erkek arkadaşımla ayrıldık ve ayrılık sonrası az çok bilirsiniz neler yaşanır.
2 gün sonra bu yakın arkadaşımın doğum günü sizce napıyım? Bana hediye göndermişti doğum günümde sizce ona hediye göndermeli miyim? Napmalıyım bilmiyorum ona çok ama çok kırıldım.
Ben olsam hediye alir doğumgününü kutlardim, hee gün onunla mi konusacaksin diye hesap sormak, bir dakikani almaz nasilsin demek falan bence bunlari yapma, kendinden uzaklastirirsin daha cok hesap sordukcaKendimi hatırlattım onunla mı konuşacaksın her gün dedim o da evet 3 yılın özlemi var anla beni dedi bende anlıyorum ama zor zamanlardan geçiyorum dedim bir dakikanı almazdı nasılsın demek dedim kırıldığımı dile getirdim bakalım ne diyecek
bana her gün sevgilinle mi konuşacaksın diyen insanla arkadaşlığımı keserdim ben. ciddiyim. insanlara bu şekilde yaklaşma, fazlasıyla rahatsız edici bir tavır. kırgınlık bu şekilde dile getirilmez. sana da bir abla tavsiyesi olsun benden, hayatta asla insanlara değil sadece kendine yaslan. yani şu her gün onunla mı konuşacaksın lafı inanılmaz kıskanç gözüküyor buradan bakınca. bir problem mi var aramızda, iletişimimiz çok azaldı gibisinden yaklaşsan daha mantıklı olurdu bence.Kendimi hatırlattım onunla mı konuşacaksın her gün dedim o da evet 3 yılın özlemi var anla beni dedi bende anlıyorum ama zor zamanlardan geçiyorum dedim bir dakikanı almazdı nasılsın demek dedim kırıldığımı dile getirdim bakalım ne diyecek
Yeni arkadaşlar ve çevreyi edinemiyorum işte sorun da burada kendimi aşırı yalnız hissediyorum benimle arkadaş olacak kız bulamıyorumAynı durumları yaşamış birisi olarak söylüyorum. Cidden insanın zoruna gidiyor fakat arkadaşınızın gönderdiği hediyeye karşılık sizde bir hediye göndermelisiniz. Eğer kafanıza bu durumu fazlasıyla takıyorsanız arkadaşınıza gidip neden böylesin aramıza bir soğukluk girdiğini hissediyorum bilmeden yanlış birşey mi yaptım tarzında sorabilirsiniz. Böylelikle karşı tarafa kendinizi ve nasıl hissettiğinizide belirtmiş olursunuz. Yok der geçerse ve aynı tavırla devam ederse sizde aynı şekilde tavır alın derim. Yüksek ihtimalle yeni edindiği çevrede ve ortamda size fazla gerek duymuyordur. Sizin verdiğiniz değeri size vermeyen bir insanı hiç bir şekilde kafanıza takmayın. Siz bu şekilde kafa yorarken karşı taraf sizi saymıyor. Kendinize yeni arkadaşlar ve çevreler edinmeye bakın derim.
Hediyesini gönderdim doğum günü mesajını da yazacağım sonrasında kim bana nasıl davranıyorsa öyle davranacağım.Hiç yabancı gelmedi bu konu bana.
Benimde yakın arkadaşım dediğim,
Bir yakınım ın arkadaşı ile tanıştırdığım
derdi ile dertlendiğim,her fırsatta beni arayan, derdi olduğu günler bizden çıkmayan
İsteme söz nişan herşeyde olduğum
Nikah şahidi olduğum
ama evlendikten sonra aramaları azaltan
6 7 aydır da hiç ama hiç aramayan bir yakın! arkadaşım var.
İnsanlar gerçekten tuhaf,sizde öğreneceksiniz...
evet haklısınız bunalımda olduğum dönemlerdeyim o yüzden fazlasıyla kafama taktım yazmamasını ama geçti çok şükür artık kim nasıl geliyorsa öyle giderim fazlası yokinsanları sıkmayın rica ediyorum. doğum gununu kutlayın ıncelığınızı yapın o sıze gondermıs sızde gonderın. beklentınızı dusuk tutun aılelerımız bıle yerı gelıyor herkes kendı hayatına bakıyor. rahat bırakın ınsanları ılgıbeklemeyın.
İşte bu çevre için çok yorucu bir şey. Hayat zaten zor, kötü bir dönemdeyiz zaten bir de cidden bunalım çekilmiyor.evet haklısınız kimse derdimi dinlemek zorunda değil ben duygularımı yoğun hassas yaşayan bir insanım tüm olay bundan ibaret aslında..