Yakın Arkadaşım, Ben ve Sevgilim arasında geçen olay

Bugün nişanlı bir adama kafayı takıp ayırmaya çalışan biri, yarın en yakın arkadaşınız olarak görseniz de sizin sevgilinizi baştan çıkarmaya çalışabilir. Vicdan muhasebesi yok bir kere. En başta bu yüzden ilişkinizi kesmenizde fayda var. Diğer üçlü grup konuşmaları, kız arkadaşları yetmiyormuş gibi erkek arkadaşınıza sözüm ona derdini anlatması vs ise gerçekten rahatsız edici. Gerek yok öyle hayatta kimsesi kalmamış gibi dert anlatmak için sevgilinizi seçmesine. Bana hiçte iyi niyetli olarak gelmedi. Erkek arkadaşınızın kız arkadaşınıza verdiği cevap gayet güzel. Onun tek hatası konuşmasını sizden saklaması...

Benimde dostum dostumun nişanlısı ve benim watsapp grubumuz var. Aslında dostumun nişanlısı demeyeyim artık oda benim dostum oldu. İkisi tanıştığından beri nişanlısıyla tanışığım. 6 yıldır nişanlısıyla 12 yıldır kardeşim dediğim kızla tanışıyorum. Bırak duşa giriyorum diyşp kıyafet kombini atmayı burnum akıyor çok hastayım diye watsap grubunda nazlanmamışımdır bile. Ne lağabali işler bunlar ya. Hiç sevmedim arkadaşım dediğniz kızı. Kangren olan yeri koparıp atacaksınız. Yoksa zehir her yerinize yayılır

bana da bazı insanlar benden çekindiklerini söylerler. bahaneleri hep bu olur. nedense hep aynı kişiler. işlerine gelmiyor ondan bişeyleri gizli tutuyolar

sevgiliniz edepsizce bişey dememiş. kız arkadaşınız yorum yapma hakkı vermiş. sonuçta kendisi fikir sormuş demi.

Edepsizce bir laf yok ortada. Adama gına gelmistir artik nisanli adamin arkasindan hala konusmak o da tavrini koymus. Belli mi bunalmis bu muhabbetten. Ben de sinirlendigim uzuldugum konulari bir sure cevremdekilere bile anlatmiyorum. Ne zaman o konudan bahsederken gerilmeyecegim, o zaman bahsediyorum. Erkek arkadasiniza neyin restini cektiniz orasini anlamadim. Bu olayda aranizi bozacak birsey yok bana kalirsa. He bahsedebilirdi ama gerek duymamis demek bilemiyorum. Ben herkes icinde "bence senin erkek arkadasin senden birsey sakliyor" diyen biri yuzunden arami bozmazdim.

arkadașın pek iyi niyetli değil anlattiklarina gore normal de degil tamamen arkadasligini bitirmen gerek yoksa o senin ilișkilerini bitiricek

Benim de yakın arkadaşlarımın sevgilileriyle aynı grupta olmuşluğum oldu ama asla banyoya kadar ince ayrıntıya girmedim o yazışmalarda... kıyafet giyip foto atmak, grupta yazışmak varken arkadaşımın sevgilisiyle özelden konuşmak falan.. iyi niyet göremedim burda. Ama sevgilinizin bu konuşmaları sizden saklaması da bende soru işareti oluşturdu şahsen.

Ayrıca şöyle bir örnek vereyim. Teyzem, teyzemin arkadaşı ve eski eniştem çok samimi bi üçlüydü. Gece yarılarına kadar okey oynamalar, sahura kadar sahilde üçlü takılmalar, beraber yaz tatillerine gitmeler falan derken yıllar sonra eski enişteyle ve teyzemin arkadaşının arasında bi şeyler yaşanmaya başlamış.. sonuç;boşandılar.

Diyeceğim o ki tabi ki erkek arkadaşımızla samimi dostlarımızı tanıştıracağız ama arada mutlaka bi mesafe olmalı

Edepsiz olan kız arkadaşınız,sevgiliniz değil. Kurduğu grupta erkek arkadaşınız olmasına rağmen duşa giriyorum yazıyor, erkek arkadaşınızla gereksiz samimiyet kuruyor ve ona özel konularını anlatıyor, nişanlı bir adama utanmadan yazıyor... Siz de haksız mıyım diye soruyorsunuz. Belli bir süre mesafe koymayın, direkt hayatınızdan atın. Bu kız için edepsiz kelimesi bile yetersiz kalır ama işin içinde maalesef ban var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…