- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.700
- 548
- Konu Sahibi ofsistimcidden
-
ay yok valla hiiiiç gerek yok çok şükür 1 çeyreğe kalmadım kendimi mutlu etmek için. iyi kötü arkadaşlık ettik gider takar tebrik ederim herkes kendi kalitesini davranışına yansıtır.Takı takmayı da haketmiyor onunla kendinizi mutlu etmek için bir şey alın
Ezgi mola da birlikte karavanla tatile çıkacak kadar yakın arkadaşı olan merve dizdar ı düğüne çağırmamış yani aslında yakın değillermiş vakit geçiriyorlarmış sizin gibi maalesef
Anlamadım sosyo-ekonomik farklılıklardan dolayı mı dünyalarınız farklılaşıp paylaşımlarınız azaldı? Sebep buysa çok saçma. Yani yakın arkadaşlarımla oturup takılarımızı, konakladığımız otellerin lükslüğünü zaten konuşmayız.bu tercihi bana bırakması gerekir diye düşünüyorum
öncesinde de onu üzecek stresine stres ekleyebilecek bir şey yapmam açıkçası kimseye bence hassas davranmak lazım böyle dönemlerde
benim standartlarım ona göre daha iyi üniversitede o kadar bariz hissetmiyorduk ama sonrasında bu fark daha hissedilir oldu. en basitinden elimizdeki telefondan taktığımız takıya ya da gittiğimiz tatilden yemek yediğimiz yerlere hepsi farklı. aramızda böyle bir konu hiç geçmedi ama dünyalarımız farklılaştı galiba biraz.
onu tanımıyorumMeriç keskini de çağırmadı dkfkkvmv
onu tanımıyorum
sinsiiiO da alaçatıda oturuyor, yakınlardı dkfkfk
sinsiii
Onu Ruhiden sonra tanıyıp takibe aldımO da alaçatıda oturuyor, yakınlardı dkfkfk
ben buradaki dedikoduya hakimim günlük hayattaki kızsal dedikodu kotamı dolduruyorum siz Alaçatı'ya kadar dedikoduya hakimsiniz yorucu işler :)O da alaçatıda oturuyor, yakınlardı dkfkfk
Onu Ruhiden sonra tanıyıp takibe aldım
yavaş Ruhi'ye ne ara geçtiniz ?Link manyağı ya, bende arada komiklik yapıyor diye bakıyorum ama heeeeerrrrr şeyi aldırmaya çalışıyor. Zengin zaten, gereksiz abartıyor link işini bence. Ama ruhiiii, üzümlü kekim
ben buradaki dedikoduya hakimim günlük hayattaki kızsal dedikodu kotamı dolduruyorum siz Alaçatı'ya kadar dedikoduya hakimsiniz yorucu işler :)
güldüm vallahi meriç keskin kim ben de bilmiyorum yaguşugluysa baklavasever olarak dedikodu da severim
yavaş Ruhi'ye ne ara geçtiniz ?
Bazı hikayelerini izlemeden geçiyorum çok bağırarak konuşuyor ve biraz şımarıkLink manyağı ya, bende arada komiklik yapıyor diye bakıyorum ama heeeeerrrrr şeyi aldırmaya çalışıyor. Zengin zaten, gereksiz abartıyor link işini bence. Ama ruhiiii, üzümlü kekim
Bazı hikayelerini izlemeden geçiyorum çok bağırarak konuşuyor ve biraz şımarıkruhinin değişimi içimde çiçekler açtırdı
Gidip biraz inceleyeyimDerya baltayla da küsmüşler diyip dedikoduyu pro versiyona çeviriyorum dkfkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?