yakın arkadaşım bekarlığa vedaya beni çağırmadı

Empati kuruyorum. Bana sürpriz bekarlığa veda yapılmış olsa, en yakin arkadasim yorum yapınca hemen arardim. Surpriz oldu ben organize etmemistim sakin yanlis anlama diye.

Partiyi organize eden arkadaşlarının yerinde olsaydım da her arkadaşımin yakin arkadaşını tanıyorum. Ismen bile olsa taniyorum. Ulaşır onlari da davet eder 2. bir sürpriz yapardım.

Takı takmayı da haketmiyor onunla kendinizi mutlu etmek için bir şey alın
ay yok valla hiiiiç gerek yok çok şükür 1 çeyreğe kalmadım kendimi mutlu etmek için. iyi kötü arkadaşlık ettik gider takar tebrik ederim herkes kendi kalitesini davranışına yansıtır.

Anlamadım sosyo-ekonomik farklılıklardan dolayı mı dünyalarınız farklılaşıp paylaşımlarınız azaldı? Sebep buysa çok saçma. Yani yakın arkadaşlarımla oturup takılarımızı, konakladığımız otellerin lükslüğünü zaten konuşmayız.

O da alaçatıda oturuyor, yakınlardı dkfkfk
ben buradaki dedikoduya hakimim günlük hayattaki kızsal dedikodu kotamı dolduruyorum siz Alaçatı'ya kadar dedikoduya hakimsiniz yorucu işler :)
güldüm vallahi meriç keskin kim ben de bilmiyorum yaguşugluysa baklavasever olarak dedikodu da severim

Onu Ruhiden sonra tanıyıp takibe aldım

Link manyağı ya, bende arada komiklik yapıyor diye bakıyorum ama heeeeerrrrr şeyi aldırmaya çalışıyor. Zengin zaten, gereksiz abartıyor link işini bence. Ama ruhiiii, üzümlü kekim

İnfluencer o da ya, evde otururken istanbuldan Iğdır’a haberdar oluyoruz, sosyal medya sağ olsun dkfkf

Ben olsam bekarlığa vedanı beraber planlıyorduk ne olduda beni çağırmadın diye sorardım. Yakın arkadaş olsaydınız bunu sormanız gerekirdi demekki yeterince samimi değilsiniz.

Link manyağı ya, bende arada komiklik yapıyor diye bakıyorum ama heeeeerrrrr şeyi aldırmaya çalışıyor. Zengin zaten, gereksiz abartıyor link işini bence. Ama ruhiiii, üzümlü kekim
Bazı hikayelerini izlemeden geçiyorum çok bağırarak konuşuyor ve biraz şımarık ruhinin değişimi içimde çiçekler açtırdı

Artık arkadaşım olmaktan çıkardı. Yakın arkadaşım olmasa (iş arkadaşım falan gibi) sadece mesafe koyardım. Ama nikah şahidi olabilecek kadar yakın arkadaş bunu yaparsa bi daha selam vermezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…