• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakın arkadaşım bekarlığa vedaya beni çağırmadı

ofsistimcidden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2022
2.120
5.029
78
merhabalar üniversiteden çok yakın bir arkadaşım evleniyor. nikah şahidi olmamı isteyeceği kadar yakınız. normalde bekarlığa veda için beraber meyhane bakıyorduk sonra yapmayacağım dedi. bugün bekarlığa veda yapmış kalabalık bir kız grubuyla ben de instagramdan gördüm. sitem etmedim çok güzel olmuşsun falan yazdım. insanların özel ve zor dönemlerinde onları böyle şeylerle üzmemek gerektiğini düşünüyorum o yüzden sitemimi şuan dile getirmem ilerde söyleyecek olsam da. hamile olduğum için mi haber vermedi yoksa sürpriz mi yaptılar onu da bilmiyorum. çağırmak zorunda da değil tabiki ama ben alındığımı ve üzüldüğümü de itiraf etmeliyim. onu etkileyen bir şey yaşadığında ilk aradığı kişi genelde ben oluyorum hala ama zamanla hayat standartlarımız birbirinden biraz farklı hale geldi ve sanıyorum bu da bizim aramıza biraz mesafe sokuyor. sizce bundan sonra arama biraz mesafe sokmalı mıyım? siz nasıl tepki verirdiniz? ben görmediğim ilgi ve inceliği göstermekten taraf değilim.

merhabalar üniversiteden çok yakın bir arkadaşım evleniyor. nikah şahidi olmamı isteyeceği kadar yakınız. normalde bekarlığa veda için beraber meyhane bakıyorduk sonra yapmayacağım dedi. bugün bekarlığa veda yapmış kalabalık bir kız grubuyla ben de instagramdan gördüm. sitem etmedim çok güzel olmuşsun falan yazdım. insanların özel ve zor dönemlerinde onları böyle şeylerle üzmemek gerektiğini düşünüyorum o yüzden sitemimi şuan dile getirmem ilerde söyleyecek olsam da. hamile olduğum için mi haber vermedi yoksa sürpriz mi yaptılar onu da bilmiyorum. çağırmak zorunda da değil tabiki ama ben alındığımı ve üzüldüğümü de itiraf etmeliyim. onu etkileyen bir şey yaşadığında ilk aradığı kişi genelde ben oluyorum hala ama zamanla hayat standartlarımız birbirinden biraz farklı hale geldi ve sanıyorum bu da bizim aramıza biraz mesafe sokuyor. sizce bundan sonra arama biraz mesafe sokmalı mıyım? siz nasıl tepki verirdiniz? ben görmediğim ilgi ve inceliği göstermekten taraf değilim.

Nikah şahidi siz misiniz ?

Gayet de zorunda. Bence sitem edin . Gecmiş bitmis parti neticede. Düğün ortası bir an değilki mutsuz edesiniz

Nikah şahidi siz misiniz ?
yolculuk yapabilir durumda olursam ben olacaktım ama bundan sonrası için başka bir şehre düğününe gider miyim sanmam. çünkü çok süslenmiş hazırlanmıştı sürpriz olduğunu sanmıyorum

Alkollü mekanda hamile hamile zorlanmayın diyedir
bu tercihi bana bırakması gerekir diye düşünüyorum
Gayet de zorunda. Bence sitem edin . Gecmiş bitmis parti neticede. Düğün ortası bir an değilki mutsuz edesiniz
öncesinde de onu üzecek stresine stres ekleyebilecek bir şey yapmam açıkçası kimseye bence hassas davranmak lazım böyle dönemlerde
yakın arkadaş değilmişsiniz demek ki...çok garip yaptığı...hayat standartlarınızda ne gibi bir farklılık var...
benim standartlarım ona göre daha iyi üniversitede o kadar bariz hissetmiyorduk ama sonrasında bu fark daha hissedilir oldu. en basitinden elimizdeki telefondan taktığımız takıya ya da gittiğimiz tatilden yemek yediğimiz yerlere hepsi farklı. aramızda böyle bir konu hiç geçmedi ama dünyalarımız farklılaştı galiba biraz.

Yakın arkadaşım Karun kadar zenginde olsa çağırırım. Bu ayrım olacak bi konu değil.
Hea sen onu ezikliyorsan orasını bilemem. Yada o kompleks yapıyorsa.
Ben olsam bidaha görüşmem. Banada aynısı yapıldı bidaha hiç oralı olmadım. Hiçbişeyime çağırmadım

Bence arkadaşları sürpriz yapmıştır aksi halde kendi yaptı ve çağırmadıysa ben yorum dahi yazmazdım.
açıklamasını merak ettiğim için yazdım aslında gördüğümü anlasın muhtemelen görünce açıklama yapacaktır yapmazsa zaten bitmiştir sürpriz olduğunu da sanmıyorum bundan sonra gereken mesafeyi koyarım.
Yakın arkadaşım Karun kadar zenginde olsa çağırırım. Bu ayrım olacak bi konu değil.
Hea sen onu ezikliyorsan orasını bilemem. Yada o kompleks yapıyorsa.
Ben olsam bidaha görüşmem. Banada aynısı yapıldı bidaha hiç oralı olmadım. Hiçbişeyime çağırmadım
yok canım ne eziklemesi. onun da kompleks yaptığını hissetmedim sadece paylaşacak şeylerimiz azaldı diyebilirim. gider takımı takar sonrasında mesafe koyarım. ama gelip benim düğünümde takımı takmıştı onun altında kalmak istemem

ben görmediğim ilgi ve inceliği göstermekten taraf değilim.

Bende böyleyim. Bu nedenle konudaki gibi olaylarda mesafemi koyuyorum. Belki doğru, belki yanlış, belki bu yüzden çok arkadaşım yok ama kafam rahat. En azından hayatımdaki insanların iyi-kötü günümde yanımda olacaklarından eminim

Ben tebrikte etmezdim bu denli yakınsak ayıp bulurdum yaptığını. Kırılmanız çok normal. Siz gitmeyecek olsanız bile nezaketen haber vermesi gerekirdi. Ayrıca görüşler değişebilir, zevkleriniz farklı olabilir herkes aynı olmak zorunda değil ki. Hiç anlaşamıyor olsanız arkadaş olmazdınız zaten. Çok ayıp etmiş bence.

Ben tebrikte etmezdim bu denli yakınsak ayıp bulurdum yaptığını. Kırılmanız çok normal. Siz gitmeyecek olsanız bile nezaketen haber vermesi gerekirdi. Ayrıca görüşler değişebilir, zevkleriniz farklı olabilir herkes aynı olmak zorunda değil ki. Hiç anlaşamıyor olsanız arkadaş olmazdınız zaten. Çok ayıp etmiş bence.
Takı takmayı da haketmiyor onunla kendinizi mutlu etmek için bir şey alın

Ezgi mola da birlikte karavanla tatile çıkacak kadar yakın arkadaşı olan merve dizdar ı düğüne çağırmamış yani aslında yakın değillermiş vakit geçiriyorlarmış sizin gibi maalesef
shdhdhduud ezgi mola kahpeymişsin be...

Back