Yakı Mucizesi

Ovulasyon testi yaptım ama silik çıktı tatlım gebelik olması için net çıkması lazımmıs iki çizgininde ama bende böyle çıktı
Eki Görüntüle 1389364
Canım bir şey soracaktım.yarın adetimin bittiğini hesaplayarak 4.gün (3gün sonra adetten) yakıyı yapıştirsam tam yumurtlama gününe denk gelmiyor.illa o güne gelmesi mi lazım? 2 gün sonra oluyor yumurtlama günü.o_O

Canım bir şey soracaktım.yarın adetimin bittiğini hesaplayarak 4.gün (3gün sonra adetten) yakıyı yapıştirsam tam yumurtlama gününe denk gelmiyor.illa o güne gelmesi mi lazım? 2 gün sonra oluyor yumurtlama günü.o_O
4. Gün deil canım 3. Gün, adet bitincemi 2 gün sonra oluyor?

Tamam 3.gün yapıştırıcam anladım.adet bitimi 3.gün,3 gün de yakı kalacak.6 gun sonra yumurtlama dönemine denk gelmiyor.onu diyorum denk gelmesi lazım mı yakı ile yumurtlama gününün?

Ovulasyon testi yaptım ama silik çıktı tatlım gebelik olması için net çıkması lazımmıs iki çizgininde ama bende böyle çıktı
Eki Görüntüle 1389364
Benim arkadaşın böle çıkmştı snra idrar testide yaptı o dahada az silik çıktı kanda hiç çıkmadı ama hamileymiş adet olmaynca tekrar kanda yaptı geç döllenme demiş doktor inşallah senin var bebişin içime doğuyo

cadıprensesss bence de hamilesin canım:)
ben 3 gün reglim geçtiğinde ovulasyon testi yaptım negatif çıktı..
İnşallah canım çok büyük sürpriz olur bana adetim geçti 2 gün yarın kan vercem perşembede öğrenirim, inşallah hamileyimdir belim bacaklarım ve karnım agrıyo bugün çok az da sarı akıntım oluyo :)

Ayy bu yakiyi bnde yapicam adetliyim btsin belimde kupa cektiricem snra kasiklarimda cektrcem ve yakiyi yapstrcamm.

ben bu ay yakı yapıştıramadım yatılı misafirim var çalışma olmuyor
inş regl sonrası klomen ve yakıyı birlikte deneyeceğim..
cadiprensesss gel de müjdeli haberler ver :KK66:

ben bu ay yakı yapıştıramadım yatılı misafirim var çalışma olmuyor
inş regl sonrası klomen ve yakıyı birlikte deneyeceğim..
cadiprensesss gel de müjdeli haberler ver :KK66:
Ben daha adet olmadım tatlım 3. Gün bugün sabah idrar testi yaptım iknci çizgi hiç çıkmadı :110:erkenmi acaba silikde olsa çıkar dedemiştim ama çıkmadı:cry:
Bende. Bu ay hasta olursam deniycem en ideal ne zaman yapmak gerekir
Adet bittikten sonraki 3. Gün canım

X