Yakı Mucizesi

slm kızlar bat 5 gün kaldı. bende yakı baslığı görünce bütün yazlanları okudum. bende denicem. gerçi insallah hasta olamamda denememe gerek kalmaz. ama hiç bir belitirti yok :KK61:Bide bu ay soğan kürünüde denemistim.

belki geç döllenmedir :KK43: bu aylarda bir sıkıntı var heralde benimde 28 güne birken 2 ay olmadım en son ilaçla oldum :KK61:
Adetin 20. Gününden sonra eşimle aramızda bişey geçmedi ama bugün 6. Gün oldu yani en son ilişkinin üzerinden yaklaşık 16 gün geçti geç döllenme olsa şimdiye kana geçmezmiydi canım, 0,08 di kan sonucum perşembe günü kafam çok karışık inşallah geç döllenme falandır ama hiç ihtimal vermiyorum :110: geçen ay bende 25 günde adet olmuştum bu ay 36 gün oldu :KK43:

gercekten faydası varsa bende denicem adet bittikten hemen sonra yapıstırıyosun ve 3 gun kalaıyor bu arada yakılı ililşkıye giriyorsun. ama yumurtlama adetden 1 hafta sonra olmuyor mu. ogun ilişkıye girmek lazım degıl mı

Kizlar ben 3 ay yaptim bende de esimde sorun yok ama sadece o acilar yanima kaldi simdi presed diye bi jel var onu denedim insallh bakalim darisi hepimize artik yoruldum cubku 1 hafta var reglime haber veririm insallh size umudunuzu kirmak icin yazmadim ben 3 ay bu yaki yuzunden cok umutlandim hatta adetim bile gec geldi testler falan sizon icon dedim insallh sizr vesile olur

Kizlar ben 3 ay yaptim bende de esimde sorun yok ama sadece o acilar yanima kaldi simdi presed diye bi jel var onu denedim insallh bakalim darisi hepimize artik yoruldum cubku 1 hafta var reglime haber veririm insallh size umudunuzu kirmak icin yazmadim ben 3 ay bu yaki yuzunden cok umutlandim hatta adetim bile gec geldi testler falan sizon icon dedim insallh sizr vesile olur
insallah canım sonucu haber verirmisin özelden mesal at

Adetin bittikten 3 gün sonra yapıştır 3 gün dursun canım benim teyzem bu konularda bilgilidir o öyle yapıyor 2. Yakı kullanmıyor burda okuduklarımda kaldırıp tekrar yapıştıranlar var benimde şuan 3. Günüm yarın sabah kaldıracam tekrar yapıştırmıycam yakının üzerinde de yapıstırılan yere 14 gün sonra tekrar yapıstırın yazıyor zaten, bende ovulasyon testi yapıyorum kaç gündür daha çift izgiyi görmedim 2-3 güne kadar anca görürüm heralde :)
Merhaba ben yeniyim burda arkadasim4aylikda evliyim yumurtlama donemimi nasil ogrenicem acabaa bilede b u yaki yapstrinva beraberlik olucak mi

bu ay bende yakı ve soğan kürü yaptım geçen ay 24.gün adet gördüm ama iğne vuruldu o zaman ondan bu ay ise 32.günde adet oldum bende gecikme oldu ve kistim birazcık büyümüş sağda paraovaryal kist:KK43:

Slm kızlar adetten sonra yapıştırıcı ilişki ne zmn olacak anlamadım bir de yumurtaların büyüdüğünü gösteren testin adı ne nasıl yapiliyor

Slm kızlar adetten sonra yapıştırıcı ilişki ne zmn olacak anlamadım bir de yumurtaların büyüdüğünü gösteren testin adı ne nasıl yapiliyor
Adetin bitiminden 3 gün sonra yapıştırılacak.3 gün kalacak.2-3gün sonra da yumurtlama günü oluyor.
o testin adı,ovulasyon testi.eczacılar bilir.

X