Yakı Mucizesi

Yok cnm malesef hamiş değilim sadece belki darısı bulaşır die öyle takvim yaptım yani umut dünyası işte
ben de hamile değilim yeni bitti adetim ama belki benim d eolur diye ben de takvim yapmak istiyorum nereden yapılıyor yapamadım gitti

21 aydır olmuyor bizim de bebeğimiz yakı yaptım ama işe yaramadı diye daha da yapmadım yeniden yapsam mı bilemedim

Mrb canım ne kadar süredir bebek istiyodunuz acaba? Bizimde olmuyor aşılama yaptırdım tutmadı bu ay adetim bitince teyzem belimi çekip yakı yapıştıracak bakalım onuda deneyim ayrıca hayıt tohumu suyu ve arı sütü polenide içiuorum, doktor bi sorun bulamadı hersey cok sükür iyi ama olmuyor inşallah bende de faydası olur, yakı yapıstırıldıktan sonra birliktelik oluyormu acaba yoksa kalkmasımı lazım birliktelik için ilk yaptıracam merak ettim :110:

21 aydır olmuyor bizim de bebeğimiz yakı yaptım ama işe yaramadı diye daha da yapmadım yeniden yapsam mı bilemedim

ben de hamile değilim yeni bitti adetim ama belki benim d eolur diye ben d
ben de hamile değilim yeni bitti adetim ama belki benim d eolur diye ben de takvim yapmak istiyorum nereden yapılıyor yapamadım gitti

e takvim yapmak istiyorum nereden yapılıyor yapamadım gitti
Canım profile gir kişisel bilgilere tıkla ordan gebelik takvimi oluştur bölümü var ordan yapabilirsin inşallah uğur getirir

Kzzz nerde takvim yokki
dün yaptım sonra da ya çok umutlanırım dedim ona baktıkça insan sanki varmış gibi de hissediyor bir yandan kpss ye de hazırlanıyorum zaten iyice duygularım karmaşık olmasın dedim ama çok güzel bir his

dün yaptım sonra da ya çok umutlanırım dedim ona baktıkça insan sanki varmış gibi de hissediyor bir yandan kpss ye de hazırlanıyorum zaten iyice duygularım karmaşık olmasın dedim ama çok güzel bir his
Hmmm inşallah gerçek gebelik takvimini oluşturursun en kısa zamanda canım Rabbim bu yolda kimseyi uğraştırmasın

kızlar selam bende şubat ayında karnıma yakı yaptırdım kadın ilkinde tutmaya bilir adet görürsen korkma dedi daha sonra bigece beraber olun bir gece olmayın dedi ve bu sabah kalktığımda tam adet günümde adet oldum simsiyah gelmeye başladı kadını aradığımda korkma olabilir dedi için temizleniyor nisan ayında sen bana müjdeli haberi vericeksin dedi p.tesi yine çağırdı bu sefer belime yakı yapacakmış hayırlısı olur inşllah :)

kızlar selam bende şubat ayında karnıma yakı yaptırdım kadın ilkinde tutmaya bilir adet görürsen korkma dedi daha sonra bigece beraber olun bir gece olmayın dedi ve bu sabah kalktığımda tam adet günümde adet oldum simsiyah gelmeye başladı kadını aradığımda korkma olabilir dedi için temizleniyor nisan ayında sen bana müjdeli haberi vericeksin dedi p.tesi yine çağırdı bu sefer belime yakı yapacakmış hayırlısı olur inşllah :)
Bu kadar emin konuştu yani hadi bklm inşallah

bu ay ben de yakı denemeyi düşünüyorum, ama klomen çatlatma iğnesi de olucam, sizce olumsuz etkilermi tedaviyi ?

bu ay ben de yakı denemeyi düşünüyorum, ama klomen çatlatma iğnesi de olucam, sizce olumsuz etkilermi tedaviyi ?
bende klomen kullaniyorum biri cevap verebilirmi. iliskide planli haliyle acaba yaki yapirsam yumurtlamayi one falan cekermi planli iliski bozarmi bu is acaba. ve adet döngüm 32 gun yakiyi ne zama yapistrmaliyim adet bitiminden kac gun sonra. bilgisi olanlar lutfen yazabilirmi

Merhabalar. Konu açılalı çoook olmuş ama sormak istedim sonuç alan oldu mu diye merak ettim. Yumurtlama gününde yapıştırıyor muyuz yakıyı?

X