- 11 Eylül 2009
- 1.090
- 393
- 43
- Konu Sahibi soylesenebana
bende bir sürü özel doktora gittim. memnun kaldığım doktorda da sadece çatlama iğnesi uygulamıştı ve o ay hamile kalmıştım ama dış gebelik olmuştu ameliyattan sonra bir süre doktora gitmek istemedim. sonra doktor hastaneden ayılmış bir dahada denk gelemedim. iyi bir doktor bulamadım bende devlette gittim , standart tedavi uyguladılar aşılama yapıldı son aşılamada hamile kaldım ama düşük oldu oda şansıma. tüp bebek merkezlerini geziyorum bir yandan da . düzgün iyi bir doktora denk gelsem tüp bebeğe bile gerek olduğunu düşünmüyorum. sadece yumurta takibi ile bile mutlu son yakalabilirim. tabi dna larda problem yoksa... o yüzden anadolu yakasında kadıköy yakınlarında memnun kaldığınız doktorlar varsa benimle paylaşın :)yaa bnm eskı doktorum tam bır gerızekalıydı bana günüm gecmeden geebelık testı yaptrdı en son duygularmla pynadı halbukı alttanda bakmıstı fsh bnm 9,75 idi gecen ay ölçtrdüm 8,57 olmus bana kızdı neden ölçtürmüşüm ne gerek varmıs bıseyı degıstrmezmış bı anlamı yokmuss iki iş çıkartıomusum basına bırde özel hastane bıton paramı aldı hemen doktorumu degstrdm baska özel kliniğe gttm kadın bana ılac vermedı cok erken dedı hsg cekılıp bakılması lazım ılk önce dedı ilaca gerek yok hsgden snra 3 ay bekleyelım dedı dırek