- 2 Eylül 2024
- 59
- 24
- 30
-
- Konu Sahibi monsteranne
Böyle bir şey mümkün değil. Biri denemiş başka sebebten o sırada da hamile kalmıştır.İyi günler hanimlar 1 yıldır 2. Çocuğum olmuyor çok hafif belimde ağrı var yakı fayda ediyor hamile kalmaya diye duydum deneyip kalan var mı bel ağrısı hamile kalmaya engel mi sizce doktora gittim hiçbir problem yok .
Bizde çocuk düşünüyoruz eşimle hastaneye gittik bir sorun olmadığını söyledik doktor 1.5 yıldır evliyiz eski ebelerden birine gittim ve kadınlarda zam oluyormuş bende o düşmüş sağ sol kasığıma ve belime yakı yapıştırdı 3 gün kaldı diğer günleri değerlendirin dedi reglden hemen sonraki gün taktı forumda daha öncesinde faydasını gören insanların yazılarını okudum ondan sonra yaptırdım inşallah işe yarar bir zararı yok zaten yakınınİyi günler hanimlar 1 yıldır 2. Çocuğum olmuyor çok hafif belimde ağrı var yakı fayda ediyor hamile kalmaya diye duydum deneyip kalan var mı bel ağrısı hamile kalmaya engel mi sizce doktora gittim hiçbir problem yok .
Bel ağrısının da bir nedeni vardır her bel ağrısı hamileliğe engel diye bir şey yoktur ama yakı aynı zamanda benim ağrıyan belime de çok iyi geldi mutfakta tezgah önünde 5 dk durunca bana azap gibi geliyorduBizde çocuk düşünüyoruz eşimle hastaneye gittik bir sorun olmadığını söyledik doktor 1.5 yıldır evliyiz eski ebelerden birine gittim ve kadınlarda zam oluyormuş bende o düşmüş sağ sol kasığıma ve belime yakı yapıştırdı 3 gün kaldı diğer günleri değerlendirin dedi reglden hemen sonraki gün taktı forumda daha öncesinde faydasını gören insanların yazılarını okudum ondan sonra yaptırdım inşallah işe yarar bir zararı yok zaten yakının
İnşallah hayırlısıyla seninkide olur benimde hacamat alınınca belim yerine oturmuş gibi hissettim ağrım filan kalmadı seninkide öyledir belkiDünde ben yakı yapıştırdım bi teyzeye gittik göbek düşüklüğü için o söyledi 3 gün ovaladı karnımı ilişki olsun dedi sonra bir daha regl olana kadar duş alma bel gevşiyor duştan sonra tutmuyor dedi inşallah vesile olur 4.5 yıldır istiyoruz denemediğim şey kalmadı birde bunu denemek istedim
Hacamat ayak bılegınden yapılır Rahim içinHanımlar faydası onlardan dolayı mı öldü mü bilmiyorum belkide Rabbim vesile kıldı önce hacamat yaptırdım sonra da yakı yapıştırdım bunları yaptidigim ay hamile kaldım elhamdülillahama dediğim gibi bunlar mı vesile oldu bilemiyorum