• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar hiç iyi değilim.
Konu açmıştım eşim sürekli bir online oyun oynuyor, bağımlı gibi diye.
Son zamanlarda oyunda bir kadın vardı, genelde hep aynı grupta oynuyorlardı. Eşim benim yanımda oyun içinde sesli konuşuyordu. O yüzden çok takılmamıştım. O kadında evli ve Türkiye'nin bir ucunda. Neyse.
Ama bugün ikindi gibi telefonunda bir num gördüm 10 dk konuşmuş. Eşim normalde kimseyle o kadar konuşmaz, en fazla 1-2 dk.
Şeytan dürttü ya. Görünce şüphelendim, numarayı alıp bilinmeyen numaralara sordurdum. Ad soyad o kadın çıktı. Hemen tel dökümüne baktım son 1 ayın. Sadece 1 kez o da bugün konuşmuş, 10 dakika.
Ne tesadüfse bende ilk konuşmada bugün yakaladım işte.
Ne yapayım şimdi bir akıl verin bana. Çok sinirliyim. Nasıl bir tepki vereyim. Az sonra işten gelecek. Elim ayağım titriyor sinirden. Tansiyonum yükseldi sanırım.
Ne konuşmuş olabilir ne bahanesi olabilir çıldıracağım !!!!!
Ben mi abartıyorum farklı bir durum olabilir mi !!!
Bu aynı oyun ve grupta eşimin kardeşi kuzenleri arkadaşları vs de var. Hepsi bu kadını tanıyor. Aklım almıyor.
Al elinden kır telefonunu bidaha yapabiliyor mu bakalm aynısını sen yapsan ne tepki verir onu düşün sende eşine aynısını uygula saçmalığa bak bu pupg oyunu kesin

Yaa benim başımda da var bir tane hangi oyundan bahsettiğinizi anladım. Benim eşim özel konsol aldı ona, sabah 5 6 demeden oynuyor kafayı yiyicem bende oynuyorum aynı oyunu ama o kadar da ciddiye alıncak Bi oyun değil. Kadın madın yakalamadım çok şükür de çok fena bağımlılık yapıyor silmeye kalksan eşin kavga çıkartır diye düşünüyorum. Bence ya bekle takip et, ya hemen olay çıkar yada sende gir 4 kişilik grup oluyor o oyunda, kadının yerini al ekarte et. Hamilesin 2 kuruşluk tipler için hiç stres yapma.

Hic bir sey soylemeden sizde bir oyuna uye olun bende basladim arkadaslarlada tanistik numaralarimizi aldik verdik oyunun kritigini yapiyoruz.Hatta biri şu sehirden bir erkek cok iyi biri ne kadar eglenceliymis simdiye kadar niye oynamamisim deyin

Oyun için konuşmuş olabilir diyenlere söylüyorum , oyun için de konuşmamalı.Bu işler böyle böyle başlıyor zaten.Kadın normal hayatta arkadaşı olsa konuşabilir sorun değil de oyunda tanışıp aramalara döndüyse iş , isterse oyunla ilgili konuşulsun yine de olmaz.Oyunu oyunda bırak , ne diye normal hayatına taşırsın ki yani?

Eşinizi en iyi siz tanırsınız.Sinirle söylerseniz ters tepebilir , sakince söyleyin söyleyecekseniz.

Banada çok saçma geldi . Oyun için bile olsa tanımadığın biriyle ne diye konuşursun. Aynı şeyi siz yapsanız hoşuna gider mi . Kesinlikle konuş konu sahibi bugün bekleyecek bişe yok bence açık açık numaralar alınmış bile..

Direk sor canim hiç lafı dolandırma. Bunun açıklaması da olamaz sanmıyorum , on dakika ben kocamla konuşmuyorum telefonda. İkisi de evli barklı insanlar ne gerek var mide bulundurmaya.

Oyun oynarken kulaklik kullaniyor herhalde esiniz dimi...Oyunda konusmalarina müsade ediyorsunuz telefona bu kadar buyuk tepki vermeniz su durumda yanlis... sadece oyun konuşulmuyordur herhalde oyun icinde hal hatırda soruluyordur... Siz sakin bir sekilde yaklaşın hakliyken sizi suçlu durumuna düşürmesin... :KK69:

Bakın işin ucu ilmeği bulunca kaçar benim babamda yıllaaaaar önce böyle bir hataya düşüyordu zor kurtardım oda böyle oyunda tanışmış bizede söylüyordu yok kadın evliymiş, yok dindarmış, yok sadece oyunmuş o kadınla ne işi varmış taa ülkenin başka bir ucundaymış mışmışta mış mış bizi uyutacak güya derken derken hem mesajlaşmalar yakaladık,hem arabasında çiçekler, hemde msn de o kadınla babamın adresinden emin olmak için konuşmuştum babamın haberi yokken, kadını denemek için seni özledim vs. Yazdım hiçte ne münasebet beyefendi demedi bana dediki bende özledim webcam açalım benim iliğim, kanım dondu o an güvenmeyin kimseye ben babamı aldatmanın eşiğinden aldım, annem bilmiyor yıllardır benim içime vicdan azabı bu uyanık olun, dikkatli olun ama en önemlisi sakin olun karnınızda bir can var onu düşünün aklı selim davranın gizliden takipte kalın hemen tozu dumana vermeyin azıcık deliller toplayın mesela ekranınıza aramaları screenshot yapın saklayın elbet sorarsınız emin olunca hesabını delillerle

Simdi söylersen sadece telefon konusması diye inkar edecek kıvırması cok daha kolay olacak..
Takip edersen netleştirir öyle patlatirsin. Ha belki simdi daha baslayamadan yakalamakta korkutur devamı gelmez bilemedim

Benim dayim yapti bu olayin aynisini. Online oyunlarla basladi gercek hayatta gorusmeye basladi. En sonunda da yengemi aldatti

Bu pubg evlilik ilişki biterecek valla. Bi insan nası bagımlılık derecesinde oyun oynar ki ya. Bence bi şey demeyin gözlemleyin baktınız aykırı durum var öyle arıza cıkarırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back