Yakaladığım mesajlar

Bu kadar çirkinleşmeye gerek var mıydı gerçekten. Konular bir süre sonra sen ben kavgasına dönüp,hakaretler havada uçuşuyor.

Gelde bunu anlat işte buna, bulmuş bir safı parmağında oynatıyor.
Bütün erkekleride aynı sanıyor.
Erkeklerin çoğu böyle kadınları eğlenilecek kadın gözüyle bakıyor, o....gözüyle bakıyor.
Birde benim konumda ki kişinin ona değil bana duyguları vardı.
Halada var ama ben istemiyorum artık

Konu sahibi kısaca kurtulmuşsunuz, bu msjları yakalamazsınız dahi bu adamdan bir halt olmazmış. Acıtır ama öldürmez, kötü tecrübe hanesine kayıt edin,hayatınızda temiz bir sayfa açın. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Ceza umrumda olsa yapmazdım zaten.
Kadının haberi varsa bu tür kadınlara istedigim platformda istedigim hakaretleri yaparım, kimse karışamaz

Bana kendince hakaret edersen alırsın cevabını

Terbiyesiz, nasıl bir yara içindeysen sağa sola hakaret etmeye devam ediyorsun.

Ayrıyetten ne demişler, işi kendinden bilirmiş işi.
Sırf millet sana yorum yapıp ilgi versin diye hakaret edip edip duruyorsun. Nasıl bu kadar ilgisiz kaldın anlamadım.

Ee o zaman sana da eğlenilecek gözüyle bakmış ki eğlenip bırakmış seni. Kendine hakaret ediyorsun haberin yok.
Şuan elde etmek istemesi de sırf ego tatmini için.
Ayrıca yıl olmuş 2021, yontma taş devrinde yaşamıyoruz ne ayrıştırması ne eğlenilecek kız evlenilecek kız tartışması?
Tabi insana vizyon lazım.

Terbiyesiz, nasıl bir yara içindeysen sağa sola hakaret etmeye devam ediyorsun.

Ayrıyetten ne demişler, işi kendinden bilirmiş işi kajdjsjd.
Terbiyesiz sizin gibilere derler.
Bu kadın kendince bana hakaret edebilir ama degilmi orda sorun yok?!

O lafı diyen halt etmiş, ben evlenmeden önce kimseye vermedim çok sükür.
Versem karısı veya sevgilisi etc..olanlara vermem

Hırs yapıp onun elinden alıcam diye tırnak geçiren bir sürü kadın var ortalıkta
Yan komşunun kızı kapıya gelen kargocu çocuğa aynen böyle kafayı takmış durumda.Çocuk sözlü/nişanlı parmağında yüzük var bu kız gelmiş diyor ki “Ben bu çocuğu tavlarım.” Onca bekar erkek varken ekmeğinin peşinde koşan işinde gücünde üstelik nişanlı bir insana kafayı takmış takıntı haline getirmiş hırs meselesine çevirmiş olayı.Bilerek o kargo firmasının çalıştığı sitelerden sipariş veriyormuş.Geçen gün kapıyı gecelikle açmış çocuğa…Bunları bu sabah gülerek anlattığında (o çocuk bana kargo getirmişti gelen şey kırılabilecek bir şey olduğu için onun yanında açmak istedim ki kırıksa tutanak tutsun,meğer bu da bizi dinliyormuş kapıdan) suratına iki tane patlatmak geldi içimden…Bazı kadınlar çok iğrençler…Yuva yıkmak,beddua almak,ah almak çok cazip geliyor herhalde…Burada bile ne konular okuyoruz…

Paylastiginiz "erkekleri kullanma rehberi" tarzi yazılar erkekler arasinda da dönuyor :)))) Alfa erkek olup kadinlari surundurme taktikleri şeklinde erkeklerin paylastigi çok şey okudum. Butun kadinlari genelliyorlar tipki sizin okuduklarinizdaki gibi.

Aslinda sizin yaptigini hic birsey yok sadece o davranişlarla hep ayni tip insanlari etrafiniza toplamiş oluyorsunuz.
Nasil ki BAZI kadinlar "kotu cocuk" denilen tiplerin pesinde koşup duruyorsa ayni sendroma sahip erkekler var ve onlari kullanabilirsiniz sadece.

Zehirli iliski türü bu bana gore ve asla her erkekte işe yaramaz.
Bir adam bana istedigim gibi davranmiyorsa işi, gucu, giyimi cidden umurumda olmadi hicbir zaman.
Disardan bazi cok basirili, dominant gorunen adamlarin bile özel hayatinda köle olma fantazisi olabiliyor.
Anca öyle tiplerle...

Son düzenleme:
Yok canım eğlenemedi benimle, bana karşı hep saygılıydı.
Egosu megosu umrumda değil onun artık.
Vizyonunuzda size kalsın böyleyse

Ok boomer sakin ol :)
Konu sahibi zaten yeterince üzgün ve şaşkın bir durumda bu psikolojideki insanın belki yanlış ifadeler kullanması bana terbiyesizlik olarak gelmiyor.
Böyle bir travma yaşarsan bir gün dediğim gibi kahve içersin diğer kadınla :)
Öfke kırgınlık dolu olması çok normal
Ayrıca erkek arkadasını da suçlamış
Sevgilim masum kız baştan çıkarmış demiyor ki
Neyse ya bu benim görüşüm aynı fikirde olmak zorunda değil kimse benle

Bu nedir Allahaşkına mahalle kavgası mı bu? Neyi tartışıyoruz burada?

Konu sahibi sevgilisinden zaten ayrılmış, en güzel tepkinin davranışla verildiğini düşünüyorum.

1) Bir kere o kadını çok da savunmayın derim. Kadının konu sahibinden haberi var mı yok mu bilmiyoruz. Bilmiyorsa kabahati yok ancak biliyorsa da karakteri çok bozuk demektir. Evet çıktığınız kişinin sevgilisi olduğunu öğrendiğiniz anda sorumluluk başlar.

2) Konu sahibinin sevgilisinin ne olduğu belli, banlanmak istemiyorum.
Konu sahibi neyse ki evlenmeden o mesajları görmüşsünüz de kurtulmuşsunuz.

Zaten gelecek vadetmeyen bir ilişkide tükeniyormuşsunuz, şimdi size gerçekten değer verecek kişilerle görüşebilirsiniz.

şanslıymışsın belki de evlenecektin böyle bi adamla farketmedenyolun başında görmek en iyisi

Forumun kalitesi ne halde, inci sözlüğe döndük bu nedir yahu

Rezillik yaşanıyor.
Konu sahibinin yıllarca emek verdiği ilişki bir günde yıkılmış, belki de hayatının en kötü günlerini yaşıyor. Dert anlatmak için foruma başlık açmış.

Buradaki tartışmaya bak.

Konudan öğrendiklerim
Msja hemen dönmeyin
İlhan Uçkan gibi önemli bir düşünürü okuyup ilham alın
Emir kipiyle konuşun
Fino köpeği gibi adamları gezdirin emir verin bana şunu al bunu getir yapın
Sürekli takdik kasın yani doğal olmayın
Bunlara tav olacak bir saf bulun mutlu olun

Anlamadığınız nokta şu: sevgili değiller

Vallahi sevgili olsun olmasın farkeder mi ki?

Sonuçta aldatmış mı aldatmış.
Sırttan bıçaklamış mı bıçaklamış.
Yani adam “yok sevgilim değildi sadece sevişiyorduk” dese sağlam gülerim.

Ucuz kurtulmuşsunuz, burada yıllarda evliliklerde hapis kalanlar dertlerini paylaşıyor.

Kendi mutluluğunuza ve sevdiklerinize odaklanın, biraz bencil olmak güzeldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…