Yakaladığım mesajlar

Sorumluluğun bir tarafa ait olduğunu düşünmüyorum. İlişkisi olan biriyle, bile isteye beraber olan birinin “onun düşünmediğini ben niye düşüneceğim” bakış açısı bana iğrenç geliyor. (instagramda ekli ise herhalde biliyordur) Bu dünyaya hayvanlar gibi sadece yeme içme üreme gibi temel ihtiyaçlarımızı gidermeye gelseydik, herhalde düşünme ve irade gücü gibi özelliklere sahip olmazdık.
(Paranın söz konusu olmadığı ilişkilerden bahsediyorum)

Konu sahibi tabii ki aldatıldığı kadın hakkında olumlu şeyler düşünemez. Bahsi geçen kadın sevgilisi olduğunu bilsin ya da bilmesin insan o anın öfkesi ve kırgınlığıyla kendisini farklı ifade edebilir. Benim anlamadığım olayla ilgisi olmadığı halde slut shaming (buna uyan bir deyim var mı dilimizde bilemedim) yapmak için hazırda bekleyen diğer kadınlar.

Mesela sevgilim beni aldatmıştı. Yaşım küçük olduğu için olaylar çok komik yani, sizinkisi gibi değildir tabii. Yatakta fotoğraflarını gördüm. Kız çekmişti. Bir tek o gece ağladım ama sonra hiç umurumda olmadı. Herkes aynı şekilde tepki vermek zorunda değil ama ben erkek arkadaşıma sövmüştüm, kızı takmadım bile. Çok da sevmiyordum zaten çocuğu ondan mı büyütmedim bilmiyorum ama aldatılmışsam sorunum sadece beni aldatan kişiyle olur herhalde.

Şimdi alıntılayamadım ama üstte nişanlı olan kargocuyu tavlamaya çalışan bir kadın okudum. Böyle insanlara da kadın dayanışması deyip laf söyletmemezlik yapamam yani hiç. Ben bir şey söylemem ama söyleyene de kızmam. Kadın veya erkek fark etmeksizin kötü insanlar vardır ve insanlar tepki gösterebilir. Sadece 'duygu olmadan sevişen kadın şöyledir, libidosu yüksek kadın böyledir' diyerek etiket yapıştıranlara sinir oluyorum. Sen duyguların olan kişiyle seviş çok istiyorsan başka kadınların ne yaptığıyla ilginme bu kadar basit.

Ayrıca 'gerzek karı' nedir ya :KK70: Ekrandan fırlayıp üyenin saçına yapışacak sandım.

Yan komşunun kızı kapıya gelen kargocu çocuğa aynen böyle kafayı takmış durumda.Çocuk sözlü/nişanlı parmağında yüzük var bu kız gelmiş diyor ki “Ben bu çocuğu tavlarım.” Onca bekar erkek varken ekmeğinin peşinde koşan işinde gücünde üstelik nişanlı bir insana kafayı takmış takıntı haline getirmiş hırs meselesine çevirmiş olayı.Bilerek o kargo firmasının çalıştığı sitelerden sipariş veriyormuş.Geçen gün kapıyı gecelikle açmış çocuğa…Bunları bu sabah gülerek anlattığında (o çocuk bana kargo getirmişti gelen şey kırılabilecek bir şey olduğu için onun yanında açmak istedim ki kırıksa tutanak tutsun,meğer bu da bizi dinliyormuş kapıdan) suratına iki tane patlatmak geldi içimden…Bazı kadınlar çok iğrençler…Yuva yıkmak,beddua almak,ah almak çok cazip geliyor herhalde…Burada bile ne konular okuyoruz…
Bizimde komşunun kızı böyle. Karaktersiz pisliğin teki...Kimin eşi, sevgilisi var hemen sosyal medyadan arattırır onlara sarardı. Eşimle nişanlılık zamanında kavga ettik. Bir hışımla yüzüğü eline verdim. Komşunun kızı balkonda bizi görmüştü. Eşimle birbirimizi sosyal medyadan silmiştik. Komşunun kızı eşimi o akşam sosyal medyadan eklemişti. Üstelik eşimle hiç bir muhabbetleri olmamasına rağmen

Yan komşunun kızı kapıya gelen kargocu çocuğa aynen böyle kafayı takmış durumda.Çocuk sözlü/nişanlı parmağında yüzük var bu kız gelmiş diyor ki “Ben bu çocuğu tavlarım.” Onca bekar erkek varken ekmeğinin peşinde koşan işinde gücünde üstelik nişanlı bir insana kafayı takmış takıntı haline getirmiş hırs meselesine çevirmiş olayı.Bilerek o kargo firmasının çalıştığı sitelerden sipariş veriyormuş.Geçen gün kapıyı gecelikle açmış çocuğa…Bunları bu sabah gülerek anlattığında (o çocuk bana kargo getirmişti gelen şey kırılabilecek bir şey olduğu için onun yanında açmak istedim ki kırıksa tutanak tutsun,meğer bu da bizi dinliyormuş kapıdan) suratına iki tane patlatmak geldi içimden…Bazı kadınlar çok iğrençler…Yuva yıkmak,beddua almak,ah almak çok cazip geliyor herhalde…Burada bile ne konular okuyoruz…
Bu tip kadınlar sorunlu işte
Aşırı takıntılı bir ruh hali
Mutsuz hırslı egoist
Çocuk bekar olsa yüzüne bakmaz
Bu elde etme hırsı
Gecelik göstererek erkek tavlamak basit ama bu kafayla çok kullanılır işte
Boş boş işlerle uğraşıcağına biraz işine baksa yol alıcak .

Bizimde komşunun kızı böyle. Karaktersiz pisliğin teki...Kimin eşi, sevgilisi var hemen sosyal medyadan arattırır onlara sarardı. Eşimle nişanlılık zamanında kavga ettik. Bir hışımla yüzüğü eline verdim. Komşunun kızı balkonda bizi görmüştü. Eşimle birbirimizi sosyal medyadan silmiştik. Komşunun kızı eşimi o akşam sosyal medyadan eklemişti. Üstelik eşimle hiç bir muhabbetleri olmamasına rağmen
Akbaba gibi resmen ya inanamıyorum..Timsah gibi pusuda bekliyorlar ayrılsalarda ben kapsam diye.Allah ıslah etsin

Aktif cinsel hayatı olan, libidosu yüksek kadınlara bazı yakıştırmalar yapanlar, forumlarda insanlara küfür etmeyi güzel ahlak sanıyor. Bu forumu da çöpe çevirdik el birliği ile, bravo 👏🏼

Konu sahibi tabii ki aldatıldığı kadın hakkında olumlu şeyler düşünemez. Bahsi geçen kadın sevgilisi olduğunu bilsin ya da bilmesin insan o anın öfkesi ve kırgınlığıyla kendisini farklı ifade edebilir. Benim anlamadığım olayla ilgisi olmadığı halde slut shaming (buna uyan bir deyim var mı dilimizde bilemedim) yapmak için hazırda bekleyen diğer kadınlar.

Mesela sevgilim beni aldatmıştı. Yaşım küçük olduğu için olaylar çok komik yani, sizinkisi gibi değildir tabii. Yatakta fotoğraflarını gördüm. Kız çekmişti. Bir tek o gece ağladım ama sonra hiç umurumda olmadı. Herkes aynı şekilde tepki vermek zorunda değil ama ben erkek arkadaşıma sövmüştüm, kızı takmadım bile. Çok da sevmiyordum zaten çocuğu ondan mı büyütmedim bilmiyorum ama aldatılmışsam sorunum sadece beni aldatan kişiyle olur herhalde.

Şimdi alıntılayamadım ama üstte nişanlı olan kargocuyu tavlamaya çalışan bir kadın okudum. Böyle insanlara da kadın dayanışması deyip laf söyletmemezlik yapamam yani hiç. Ben bir şey söylemem ama söyleyene de kızmam. Kadın veya erkek fark etmeksizin kötü insanlar vardır ve insanlar tepki gösterebilir. Sadece 'duygu olmadan sevişen kadın şöyledir, libidosu yüksek kadın böyledir' diyerek etiket yapıştıranlara sinir oluyorum. Sen duyguların olan kişiyle seviş çok istiyorsan başka kadınların ne yaptığıyla ilginme bu kadar basit.

Ayrıca 'gerzek karı' nedir ya :KK70: Ekrandan fırlayıp üyenin saçına yapışacak sandım.

Kimse sirf kadin oldugu icin melektir, dokunulmazdir, laf soylenmesin demiyor ama kadinin üzerinde fazlaca durulmasi hatta erkekten daha cok durulmasi sanki "sevgilim/esim o kadin olmasa aldatmayacakti, ayartildi" demeye getiriliyor.

Boyle birsey YOK. İlişkilerinin, evliliklerinin devami disardaki herhangi bir kadinin vicdanina kaldiysa o zaten bitmiş gitmiştir.

Daha once aldatilmisligim var. Aldatildigim hicbir kadini özel olarak arastirmadim kimdir necidir, nerde calisir onume cikmadiysa...
Hicbir kadinla ne muhattap oldum ne kadina saydirdim. Kadini yok sayarim ben boyle durumlarda cunku mevzu kadin degil, kadinin karakterini ben duzeltemem ve o kendinden sorumlu. İlişkimizden sorumlu olan benimle birlikte olan insandir başkasi değil. Ben sadece hayatimdaki insanla muhattap oldum, sonra da ayrildim hep. Bu kadar...

Şu an her yerden engellediğim için ulaşabileceği bir yer yok. Bu işin açıklamasını bile kabul etmiyorum. Bana açıklama yapması bile muhatap olmamı gerektirecek. konuşacak halimde yok zaten
Siz cinsellik yaşıyor muydunuz ? Üzüldüm size kendinize iyi bakın lütfen hayırlısı olmuş

Herkes sevgilimi aklayıp kadını karalamak için yaptığımı zannetmiş. Yani kadının ilişkiyi yaşama biçimi beni çok şaşırttı. Bir kadın nasıl duygusal ilişki kurmadan cinsel ilişki yaşar? Bunu kafam almıyor. Bu tarz ilişkiyi aklım hayalim almıyor
Çoğunlukla duygusaldan ziyade tatmin amaçlı cinsel ilişki çok fazla mevcut.

Bence sen evlenmek için evlenmeyi istiyordun zaten. YAŞINA RAĞMEN OLGUN BİRİ DEĞİL demişsin. Çabasıda yok. Ortada yapay bir ilişki var bence. Zaten başka ilişkiylede bedenini tatmin ediyor.Elle tutulur hiçbirşey yok üzülmene değil sevinmeye ihtiyacın var şu an.

Böyle bir durum yaşasaydım sanırım sadece ona harcadığım vakit için üzülür ama kendimi asla düşuncelere salmaz hemen ayağa kalkardim, hatta o hirsla sanırım hiç yipranmadan kalkardım. Düşünsene elin insani gelecek benim hayatimı alıkoyacak kendi üç kuruşluk yaşami için, hadi be oradan, ben senin icin mi geldim hayata. Öyle bir yaşarim ki bu hayatı, mis miss. Evlenmeden kurtulduğun için ne kadar şansli olduğunu düşün, yaşananlardan payına düsen dersleri çıkar cebine koy ve hızlica yola devam🤭 bak yasaklar da bitti, plan yap, program yap👌

Böyle bir durum yaşasaydım sanırım sadece ona harcadığım vakit için üzülür ama kendimi asla düşuncelere salmaz hemen ayağa kalkardim, hatta o hirsla sanırım hiç yipranmadan kalkardım. Düşünsene elin insani gelecek benim hayatimı alıkoyacak kendi üç kuruşluk yaşami için, hadi be oradan, ben senin icin mi geldim hayata. Öyle bir yaşarim ki bu hayatı, mis miss. Evlenmeden kurtulduğun için ne kadar şansli olduğunu düşün, yaşananlardan payına düsen dersleri çıkar cebine koy ve hızlica yola devam🤭 bak yasaklar da bitti, plan yap, program yap👌
Tatil planı yaptım arkadaşlarla biraz daha iyiyim şimdi. Ama kendisi rahat bırakmıyor terk edilmeyi sindiremedi her yerden engelledim farklı hesaplar açıp yazıp duruyor farklı numaralardan ulaşöaya çalışıyor. Biteceğimi düşünmüştü ama tatil planı yaptığımı duyunca çıldırdı

Tatil planı yaptım arkadaşlarla biraz daha iyiyim şimdi. Ama kendisi rahat bırakmıyor terk edilmeyi sindiremedi her yerden engelledim farklı hesaplar açıp yazıp duruyor farklı numaralardan ulaşöaya çalışıyor. Biteceğimi düşünmüştü ama tatil planı yaptığımı duyunca çıldırdı
Yorumları okuyamadım ama konunu biliyorum, çok üzülmüştüm büyük bir hayal kırıklığı çünkü. Ne diyor ne açıklama yapıyor merak ediyorum çok iğrenç geliyor ikiside bana, hem senle ilişki yaşa hem diğer kadınla bu nasıl şerefsizliktir ya. Hastalık kapmadın iyi ki

Yorumları okuyamadım ama konunu biliyorum, çok üzülmüştüm büyük bir hayal kırıklığı çünkü. Ne diyor ne açıklama yapıyor merak ediyorum çok iğrenç geliyor ikiside bana, hem senle ilişki yaşa hem diğer kadınla bu nasıl şerefsizliktir ya. Hastalık kapmadın iyi ki
İnsanın aklıyla dalga geçer gibi açıklamalar. İşi olmadığı bunalımdaymış zaten bi de üstüne ben bir an önce evlenmek istediğim için baskı altında hissetmiş kendini psikolojisi bozulmuş ne yaptığını bilememiş böyle kendini rahatlatmışmış. Ben de psikolojisi bozuk adam istemiyorum o zaman rehabilitasyon merkezi değilim dedim. Ne yaptığımı bilmez durumdayım böyle bir durumdayken terk ediyorsun yarı yolda bıraktın kurtar beni vicdansız tarzı mesajlar atıyor gece gece

İnsanın aklıyla dalga geçer gibi açıklamalar. İşi olmadığı bunalımdaymış zaten bi de üstüne ben bir an önce evlenmek istediğim için baskı altında hissetmiş kendini psikolojisi bozulmuş ne yaptığını bilememiş böyle kendini rahatlatmışmış. Ben de psikolojisi bozuk adam istemiyorum o zaman rehabilitasyon merkezi değilim dedim. Ne yaptığımı bilmez durumdayım böyle bir durumdayken terk ediyorsun yarı yolda bıraktın kurtar beni vicdansız tarzı mesajlar atıyor gece gece
Çok iyi yapmışsınız. Rahatsız etmeye devam ederse savcılığa gideceğinizi söyleyin

Paylastiginiz "erkekleri kullanma rehberi" tarzi yazılar erkekler arasinda da dönuyor :)))) Alfa erkek olup kadinlari surundurme taktikleri şeklinde erkeklerin paylastigi çok şey okudum. Butun kadinlari genelliyorlar tipki sizin okuduklarinizdaki gibi.

Aslinda sizin yaptigini hic birsey yok sadece o davranişlarla hep ayni tip insanlari etrafiniza toplamiş oluyorsunuz.
Nasil ki BAZI kadinlar "kotu cocuk" denilen tiplerin pesinde koşup duruyorsa ayni sendroma sahip erkekler var ve onlari kullanabilirsiniz sadece.

Zehirli iliski türü bu bana gore ve asla her erkekte işe yaramaz.
Bir adam bana istedigim gibi davranmiyorsa işi, gucu, giyimi cidden umurumda olmadi hicbir zaman.
Disardan bazi cok basirili, dominant gorunen adamlarin bile özel hayatinda köle olma fantazisi olabiliyor. 😁
Anca öyle tiplerle...
Ben bahsettiğim kitabı okuyarak hareket etmedim benim karakterim böyle kitabı okuduğum da aslında doğru davrandığımı farkettim o erkeklerin taktikleri bana hiç işlemedi bu arada asla bir erkeği peşinden koşmadım duygusal biri değilim çünkü bir erkek tarafından sevilmekten daha önemli değerlerim var herşeyden önemlisi kendimi ben seviyorum başkaları sevse ne olur sevmese ne olur umrumda bile olmaz bu işler benim için hep bu şekilde yürüdü şuan evliyim eşimin telefonunda bu tarz mesajlar yakaladığım gün kapının önüne koyarım biter gider eşimin köle olmak gibi bir isteği olduğunu sanmıyorum :) belki de beni gerçekten çok seviyordur ha :KK66: bu da bir ihtimal değil mi ?

X