Yakaladığım mesajlar

Acıdım sana umarım seven birini bulursun bir gün eşime veriyorum ben müsaadenle

32 yaşında hala iş tutturamamış birine takılmanıza üzüldüm. Hayal kurmak bedava olduğu için bol bol hayal kurmuş ama böyle maval okuyan insanların icraatleri pek olmuyor. Karşınıza iyi insanlar çıkar umarım

Dunyada boyle dusunen ve bu karaktere sahip tek kişi siz degilsiniz. Karşi cinste de sizin gibi dusunen, davranan erkekler var.
O erkekler de siz umursamadiniz diye peşinizde koşup durmaz mesela. Sizin etrafiniza topladigiz erkeklerin benzer karakterde olmasi çok normal, digerleriyle ilişkiniz zor olurdu cunku ama bu dunyadaki butun erkekleri ayni yapmiyor.

Elbette eşiniz sizi coooooook seviyordur ama sevmekle alakali değil bu. Devamli kaybetme korkusu yaşatan, aklimi mesgul edecek, umursamayacak, kendini merkeze koyacak birine ben aşik olamam mesela, çoook seviyor olsam dahi bu ilişki türü benlik degil yapamazdim. Benim de karakterim boyle. Yani sevmekle bitmiyor herşey karakter meselesi bunlar.

Herkesin karakteri sizin gibi değil. Kitaptan biseyler okuyarak olmadigi biri gibi davranmak, herkesi genellemek uzun vadede kişileri memnun etmeyebilir veya umduklari gibi olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…